Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah Tubiş beni ağlattın...
Elimden bir bardak su içseler kafi diyerek.....
İçirmiş kadar olasın inşallah canım, niyetini Allah kabul buyursun ne güzel dedin, içim çok dolu.

Teneffus Zili canım siz ne durumdasınız nasilsiniz
Sorduğun için Allah razı canım. Ablamlardayiz çocukları uyuttuk uykum geliyor biraz yatıp dinleneceğiz.
Helikopter geziyor dünden beri maraştan yaralı getiriliyor sanırım Şehir hastanesine.
Eşim gidicez arkadaşlarla diyor hataya maraşa doğru ama bizim burada şuan riskli korkum var ne yalan söylim.
Sabaha ilk iş eşya göndermek istiyorum nereden öğrenilir kızlar yazar mısınız?
Bebek bezi maması ilk aklıma gelen evde battaniye yastık çok kullanılmamış. Nakti göndermek istiyorum inş.
Kuzen ahbap derneğine göndermiş.

Trendyol Hepsiburada vs afada gönderiyor komisyonsuz kargosuz canım ben de çay aldım trendyoldan direk afada ulaşıyor kargo
Öyle yapabilrsin istersen
Tüm markalar afada çalışıyor şimdi ne alırs an oraya gidiyor indirjnde yapmışlar ssnirim LC Waikiki flan

Okullarda msj atıyorlar canim eşya yardımı için.yani okula götürüyorsun

Tenefüsüm ben hiç bilemiyorum,arkadaş Gaziantep dedi.
Ben karıştırıyorum kim nerede yaşıyor kusuruma bakmayın.
Her neredeyse ses versin inşallah.
Sağ salim olsun da.
Yaa öyle mi ben neden Antalya diye hatırlıyorum.
Çok merak ettim şimdi _ASTRAL_ neredesin canım arkadaşım.

Kafa kalmadı ki bende de hiç denk gelmedim görmedim yani.Sordum bugün bizimkiler de bilmiyorlar..

Yazılanları genel olarak okumuyorum, ama bazı yazılanlara inanamıyorum. Yok evim yeni, eşyalarım bilmem ne. iki gündür elimizden geldiğince, inşallah yerine ulaşır, tırlar dolusu yardım çıkardık, herkes kenetlendi, herkesin derdi bizim derdimiz.
Burada da yazmıştım, inşallah kimse yatılı misafir gelmez vs. diye tatilde. Eşimin ailesi Adana' da. Kayınvalide grubum beni zerre kadar sevmez, bir kaç çocuğu benim evimde büyüdüğü halde. Mesafem duruşum artık onlara bellidir. Ama Allah aşkına şu yaşananlar karşısında bunların ne anlamı var. Evim onların evidir. Malım da öyle. Tez zamanda yanımıza ulaşırlar diye dua ediyorum. Allah yardımcı olsun bütün kullarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…