- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Antalya değil mi? Ben öyle hatırlıyorum
Ah Tubiş beni ağlattın...Sorma sorma. Ben insanca uyardım yapabileceğini soledim gerisi ona kalmış
İnan ki evde yaşlılar olmasa iki kişi olsam yeminle alırım evime yer yatağı dahil alabilcek kadar alırım ama.malum durumlar işte
Elimden bir bardak su icseler kafydi
Amin pinhanimAh Tubiş beni ağlattın...
Elimden bir bardak su içseler kafi diyerek.....
İçirmiş kadar olasın inşallah canım, niyetini Allah kabul buyursun ne güzel dedin, içim çok dolu.
Tenefüsüm ben hiç bilemiyorum,arkadaş Gaziantep dedi.Antalya değil mi? Ben öyle hatırlıyorum
Sorduğun için Allah razı canım.Teneffus Zili canım siz ne durumdasınız nasilsiniz
Trendyol Hepsiburada vs afada gönderiyor komisyonsuz kargosuz canım ben de çay aldım trendyoldan direk afada ulaşıyor kargoSorduğun için Allah razı canım.Ablamlardayiz çocukları uyuttuk uykum geliyor biraz yatıp dinleneceğiz.
Helikopter geziyor dünden beri maraştan yaralı getiriliyor sanırım Şehir hastanesine.
Eşim gidicez arkadaşlarla diyor hataya maraşa doğru ama bizim burada şuan riskli korkum var ne yalan söylim.
Sabaha ilk iş eşya göndermek istiyorum nereden öğrenilir kızlar yazar mısınız?
Bebek bezi maması ilk aklıma gelen evde battaniye yastık çok kullanılmamış. Nakti göndermek istiyorum inş.
Kuzen ahbap derneğine göndermiş.
Okullarda msj atıyorlar canim eşya yardımı için.yani okula götürüyorsunSorduğun için Allah razı canım.Ablamlardayiz çocukları uyuttuk uykum geliyor biraz yatıp dinleneceğiz.
Helikopter geziyor dünden beri maraştan yaralı getiriliyor sanırım Şehir hastanesine.
Eşim gidicez arkadaşlarla diyor hataya maraşa doğru ama bizim burada şuan riskli korkum var ne yalan söylim.
Sabaha ilk iş eşya göndermek istiyorum nereden öğrenilir kızlar yazar mısınız?
Bebek bezi maması ilk aklıma gelen evde battaniye yastık çok kullanılmamış. Nakti göndermek istiyorum inş.
Kuzen ahbap derneğine göndermiş.
Yaa öyle mi ben neden Antalya diye hatırlıyorum.Tenefüsüm ben hiç bilemiyorum,arkadaş Gaziantep dedi.
Ben karıştırıyorum kim nerede yaşıyor kusuruma bakmayın.
Her neredeyse ses versin inşallah.
Sağ salim olsun da.
İyi canım okullar yakın mesafede ama ben buralarda duymadım bakalım yarın ola hayrola inş.Okullarda msj atıyorlar canim eşya yardımı için.yani okula götürüyorsun
Kafa kalmadı ki bende de hiç denk gelmedim görmedim yani.Sordum bugün bizimkiler de bilmiyorlar..Trendyol Hepsiburada vs afada gönderiyor komisyonsuz kargosuz canım ben de çay aldım trendyoldan direk afada ulaşıyor kargo
Öyle yapabilrsin istersen
Tüm markalar afada çalışıyor şimdi ne alırs an oraya gidiyor indirjnde yapmışlar ssnirim LC Waikiki flan
Sitelere göz att canım istersen herkes seferber zatenKafa kalmadı ki bende de hiç denk gelmedim görmedim yani.Sordum bugün bizimkiler de bilmiyorlar..
İyi dinlenmeler canımBiz vardık kızlar
Haydi geçmiş olsun Efser.Biz vardık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?