Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aklıma o evin geldi biliyor musun acaba hasat var mı taşınamamasında vardır bit hayır diye bunu yazmışsın
Evet bayağı korku yaşadılar ama sagolsun bi tanesi duvarını oydu kolon temiz çıkmıs.yinede bilirkişi çağırıp baktiracaklar.ama içiniz rahat olsun sıva çatlağı dedi.

Kiralık eşyalı 300bin mi

Sunucu dedi ya hatayda oturulacak tek bir ev yok dedi.herkes mersine gidiyor dedi.bizim burda zaten ev yoktu. Nasıl bulacaklar bilmiyorum.bizim bura suriye ve rus dolu

Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin Rabbim sizlere sabır dayanma gücü versin

Kiralık eşyalı 300bin mi
Aynen öyle.vicdansizlar ya bildiğin vicdansız.biz ağlayıp kahrolurken bunlar kazanacağı parayı düşünüyor pes vallahi pes.
Ben kıyametin kopmadigina şaşırıyorum.
Enkaz altindakilerle dalga geçenler. Deprem olsun diye dalga geçip dans eden kizlar.
Asıl bunlar enkaz altında kalmaliydı

Hayretler icinde okuyorum vicdansızlık resmen bu ne ya
Rabbim merhamet versin

Bu karaktersizlere Allah fırsat vermesin..Burda da boş ev çok bizde yazdırdık müstakil evi merkeze uzak deprem bölgesine yakın diye elemişler

Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Başınız sağ olsun jesim. Allah sabır versin

İnşallah Rabbim razı olsun hizmetlerinden

Sunucu dedi ya hatayda oturulacak tek bir ev yok dedi.herkes mersine gidiyor dedi.bizim burda zaten ev yoktu. Nasıl bulacaklar bilmiyorum.bizim bura suriye ve rus dolu
Kardeşlerim ve eşim gitti yardım götürmek için bi metrelik bi yerde bi aile sıkışık bı şekilde duruyordu dedi çok üzülmüşler .
Bizimkiler yardım götürürken çocuklar toplarını vermiş abi ne olursunuz bunları da götürün diye oradaki çocuklar oynar, götürmüşler bizimkilerde.
Benim evinde alt katına 30 kişi gelmişti Hatay'dan dün gitmişler.
Otellere yerleştirilecek dendi Mersin 'e Adana da öyle Mersin' e gönderiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…