Evet bayağı korku yaşadılar ama sagolsun bi tanesi duvarını oydu kolon temiz çıkmıs.yinede bilirkişi çağırıp baktiracaklar.ama içiniz rahat olsun sıva çatlağı dedi.Aklıma o evin geldi biliyor musun acaba hasat var mı taşınamamasında vardır bit hayır diye bunu yazmışsın
Bide 7.kat.daha sarsıntı. Asagi inmek bi mesele.cok şükür temizmis ama bilirkişi çağrılacak.Nasibe bak deren ibretlik şeyler Allah sizi o eve sokmadı
Evet bayağı korku yaşadılar ama sagolsun bi tanesi duvarını oydu kolon temiz çıkmıs.yinede bilirkişi çağırıp baktiracaklar.ama içiniz rahat olsun sıva çatlağı dedi.
Aynen canim.önce korktu kta cok sükur kolonlar iyiymiş.ama yinede bilirkişi onay vermeden içim rahatlamaz.Öyleyse girilir canım önemli olan taşıyıcı kolonlar.
Canım basinsagolsunAllah razi olsun kardeslerim rabbim eksikliginizi gostermesin ailenize size saglikli uzun ömür versin
Kiralık eşyalı 300bin miKızlar hataydan marastan akın akın insan geliyor.depremin parçaladığı arabalar.
Ve kiralar güncellenmis.bizim burda esyali 1 artı 1 8bin.2artı 1'ler 12bin
3artı bir eşyalı eve adam 300bin yazmisya.
Yok ya kizlar bazı insanlarda Allah korkusu yok ben bunu anladim.
Sunucu dedi ya hatayda oturulacak tek bir ev yok dedi.herkes mersine gidiyor dedi.bizim burda zaten ev yoktu. Nasıl bulacaklar bilmiyorum.bizim bura suriye ve rus doluAFAD acil deprem programı indirdim kızlar her dk.deprem oluyor o derece.
Adana da dün 8 defa artçı olmuş ama küçük artçılar böyle olsa korkmayız ama Zeydan Karalar yayında prof.söylediğine göre Adana da büyük bir deprem de bekleniyor demişti.
Allah'ım sen yardımcımız ol hepimizin.
Kardeşim TV de gördüğünüzün 100 katı kötü diyor herşey gösterilemiyor tabi.Durum çok vahim insanlar perişan.
Enkaz kaldırmaya giden tanıdıklar var artık hep cansız bedenler bulunuyor dedi.
Bulunanlar tam olarak Allah'ın mucizesi.Toplu mezarlar kaziliyormuş ondan çok etkilenmişler.
Taş üstünde taş kalmamış Hatay da.
Bize en yakın Hatay zaten gidilebiliyor birçok kişi gitti marketler boşaltıldı burada o derece Allah herkesten razı olsun.Bizim milletimiz her zaman çok yardımsever.
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin Rabbim sizlere sabır dayanma gücü versinAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Aynen öyle.vicdansizlar ya bildiğin vicdansız.biz ağlayıp kahrolurken bunlar kazanacağı parayı düşünüyor pes vallahi pes.Kiralık eşyalı 300bin mi
Hayretler icinde okuyorum vicdansızlık resmen bu ne yaAynen öyle.vicdansizlar ya bildiğin vicdansız.biz ağlayıp kahrolurken bunlar kazanacağı parayı düşünüyor pes vallahi pes.
Ben kıyametin kopmadigina şaşırıyorum.
Enkaz altindakilerle dalga geçenler. Deprem olsun diye dalga geçip dans eden kizlar.
Asıl bunlar enkaz altında kalmaliydı
Bu karaktersizlere Allah fırsat vermesin..Burda da boş ev çok bizde yazdırdık müstakil evi merkeze uzak deprem bölgesine yakın diye elemişlerKızlar hataydan marastan akın akın insan geliyor.depremin parçaladığı arabalar.
Ve kiralar güncellenmis.bizim burda esyali 1 artı 1 8bin.2artı 1'ler 12bin
3artı bir eşyalı eve adam 300bin yazmisya.
Yok ya kizlar bazı insanlarda Allah korkusu yok ben bunu anladim.
İnşallahKızlar eşim gelmiş eve gelmedi ... gemerek de yurt var aylar sürecek işi bi kaç gün içinde bitirecekler tamirat gibi şeyler var yemekhane kurulumu acil çıkış kapıları takılacak İnşaallah hemen biterde depremzedeler yerleşir
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağ olsun jesim. Allah sabır versinAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
İnşallah Rabbim razı olsun hizmetlerindenKızlar eşim gelmiş eve gelmedi ... gemerek de yurt var aylar sürecek işi bi kaç gün içinde bitirecekler tamirat gibi şeyler var yemekhane kurulumu acil çıkış kapıları takılacak İnşaallah hemen biterde depremzedeler yerleşir
Kardeşlerim ve eşim gitti yardım götürmek için bi metrelik bi yerde bi aile sıkışık bı şekilde duruyordu dedi çok üzülmüşler .Sunucu dedi ya hatayda oturulacak tek bir ev yok dedi.herkes mersine gidiyor dedi.bizim burda zaten ev yoktu. Nasıl bulacaklar bilmiyorum.bizim bura suriye ve rus dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?