- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ne ciğersiz insanlar var bu memlekette hiç haketmiyorlar bu memleketi Allah'ım onların planlarını yerle yeksan etsin.Aynen öyle.vicdansizlar ya bildiğin vicdansız.biz ağlayıp kahrolurken bunlar kazanacağı parayı düşünüyor pes vallahi pes.
Ben kıyametin kopmadigina şaşırıyorum.
Enkaz altindakilerle dalga geçenler. Deprem olsun diye dalga geçip dans eden kizlar.
Asıl bunlar enkaz altında kalmaliydı
Ne ciğersiz insanlar var bu memlekette hiç haketmiyorlar bu memleketi Allah'ım onların planlarını yerle yeksan etsin.Aynen öyle.vicdansizlar ya bildiğin vicdansız.biz ağlayıp kahrolurken bunlar kazanacağı parayı düşünüyor pes vallahi pes.
Enkaz altindakilerle dalga geçenler. Deprem olsun diye dalga geçip dans eden kizlar.
Canım basiniz sagolsun Çok acı ama gecicek evet rabbim nasip etcek eski güzel günlere görmeyiGeçecek degil mi bugunler atlatacagiz hersey eskisi gibi olacak degil mi
Başın sağ olsun canım, birşey demek çok zorAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Yaaa basın sağolsun teyomBuradan Tüp bebek sayfasında tanıdığım arkadaşımın vefatını öğrendim. Eşi ve bebeği yaşıyor. O mücadelesi, o emeği evladını geride bırakıp gitmek içinmiş. Rabbim sabır versin
Çook üzgünüm teyocanımmBuradan Tüp bebek sayfasında tanıdığım arkadaşımın vefatını öğrendim. Eşi ve bebeği yaşıyor. O mücadelesi, o emeği evladını geride bırakıp gitmek içinmiş. Rabbim sabır versin
Akıllanmazlar hiçbir felaket kendilerine getirmiyor çok şey yazıcam zamanı değil yazıklar olsunKızlar hataydan marastan akın akın insan geliyor.depremin parçaladığı arabalar.
Ve kiralar güncellenmis.bizim burda esyali 1 artı 1 8bin.2artı 1'ler 12bin
3artı bir eşyalı eve adam 300bin yazmisya.
Yok ya kizlar bazı insanlarda Allah korkusu yok ben bunu anladim.
Ne büyük acılar ne büyük AllahımBuradan Tüp bebek sayfasında tanıdığım arkadaşımın vefatını öğrendim. Eşi ve bebeği yaşıyor. O mücadelesi, o emeği evladını geride bırakıp gitmek içinmiş. Rabbim sabır versin
Çok büyük acı ya Allah rahmet eylesinBuradan Tüp bebek sayfasında tanıdığım arkadaşımın vefatını öğrendim. Eşi ve bebeği yaşıyor. O mücadelesi, o emeği evladını geride bırakıp gitmek içinmiş. Rabbim sabır versin
Valizler ortada öylece kaldı iyiki o hazırlıklarımı önceden yapmışın negomHaberlere sosyal medyaya hiçbir yere bakamıyorum artık çok hasta oldum elimden gelen yardım dua...
Biraz kendime geleyim büyüğün kaldırdığım kıyafetlerini çıkarıp yıkıycam buraya gelen yerleştirilen çocuklar için
Kimsede ne heves kaldı ne gülen yüzBu arada Malatyaya uçuşlar kapanmış bizim bilet iptal oldu.
Elazığ’a aldık. Zerre hevesim kalmadı.30 gündür şafak sayan ben şuanki halim bambaşka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?