Alipta icine geçemediğimiz evde çatlaklar oluşmuş.bilirkisi gelip yapacakmış.oda sıra çok kimbilir ne zamana gelir.
Valla beynim durdu ya kötü haberler sicim gibi yagiyor
Üzüldüm Derencim.
Allah esirgesin, içinde olsaydınız daha kötü olacaktı belki de. Her şerde bir hayır vardır.
Sizin için de çok zor her şey, anlamamız belki zor ama Allahım feraha çıkarsın size doğru ve hayırlı kararlar aldırsın.
Beynimiz durdu artık.
İnan hep öyle...bazen içime derin sıkıntılar giriyor.kendine gel diyorum .gözlerim doluyor milletimizin haline cocuklarin yanında ağlyamiyorum da.anksiyetem falan hep gelecek.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şehit makamında olur inşallah
Biz burda okurken dayanamıyoruz onlar nasil dayansınKizkardesimin bi yakını yardım için yıkimlarin olduğu şehre gitti.2yasindaki bi çocuğun sesini duymuşlar baba diye.ama enkaz okadar agirmiski büyük vinç gerekmiş oda yokmuş.birakmak zorunda kalmışlar..
Aynı şekilde hamile kadında kurtarın demiş ama çıkarmayacaklarını anlayınca umutlanmasin diye ses etmeden ordan ayrilmislar
Allâh rahmet etsin. Sizlere sabır versin canım. Çok zor söylenecek bir şey yok.Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Allah razi olsun canim. Sabahtir kafamin icinde sesler cinliyor sanki.Allâh rahmet etsin. Sizlere sabır versin canım. Çok zor söylenecek bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?