Düzenli Evimiz & Hayatımız

Alipta icine geçemediğimiz evde çatlaklar oluşmuş.bilirkisi gelip yapacakmış.oda sıra çok kimbilir ne zamana gelir.
Valla beynim durdu ya kötü haberler sicim gibi yagiyor

Üzüldüm Derencim.
Allah esirgesin, içinde olsaydınız daha kötü olacaktı belki de. Her şerde bir hayır vardır.
Sizin için de çok zor her şey, anlamamız belki zor ama Allahım feraha çıkarsın size doğru ve hayırlı kararlar aldırsın.

Beynimiz durdu artık.

bazen içime derin sıkıntılar giriyor.kendine gel diyorum .gözlerim doluyor milletimizin haline cocuklarin yanında ağlyamiyorum da.anksiyetem falan hep gelecek.

bazen içime derin sıkıntılar giriyor.kendine gel diyorum .gözlerim doluyor milletimizin haline cocuklarin yanında ağlyamiyorum da.anksiyetem falan hep gelecek.
İnan hep öyle...
Kendimi bıraksam bi, aklımı kaybedecek kadar ağlarım. Ama sakinliğimi korumaya çalışıyorum, boğazımda yumruyla geziyorum kaç gündür. Yalnızken çok ağlıyorum boşalıyorum iyi oluyo.
Allah aklımıza mukayyet olsun, çünkü gerçekten ince bir çizgi var orayı geçersek anksiyete, panik atak artık ne olursa, hasta olacağız.
Sabır sukunet diliyorum sana bana herkese herkese...
Oradakilere....

Biz burda okurken dayanamıyoruz onlar nasil dayansın

Bugün müstakil eve gittim çok sarsıntı oldu diyordu komşular hatta eşyaları devrilen dışarda kalanlar vardı evde birşeyler döküldü düştü diye gittim ama buzdolabının üstünde oklava vardı o bile oynamamiş boş evde durum buyken neden yandaki komşular eve giremedi sarsıntıdan dedim

Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Allâh rahmet etsin. Sizlere sabır versin canım. Çok zor söylenecek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…