Canım yaşadıkların kolay şeyler değil.Allah razi olsun canim. Sabahtir kafamin icinde sesler cinliyor sanki.
Gerçekten başım sagolsun cunku yerinde değil sanki.Canım yaşadıkların kolay şeyler değil.
Vücut da haliyle tepki veriyor.
Başın sağolsun kelimesinden nefret ederdim eskiden.
Meğerse ölümün acısına delirme aklın yerinde kalsın benzeri anlam taşırmış.
Yaşadıklarımız sadece ölüm değil ötesi.
Allah dayanma gücü versin
Annenler nasıl?
Kuzunla ilgilen elinden geldikçe kafanı biraz dağıtır illa.
Aynen canım başın sağolsunGerçekten başım sagolsun cunku yerinde değil sanki.
Annemler iyi olmaya çalışıyor. Amcami soylemedim ablam aramis soylemis gece vakti fenalik gecirdi.
Kuzum cok hasta 1 haftadir bogaz enfeksiyonu olmus annesi de bu halde. Yine de fazlaca oynadik halimi hissediyor
Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Jesim başınız sağolsun sabırlar diliyorum ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsunAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Başınız sağ olsun jesAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
jesikom başınız sağolsunAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Aklıma o evin geldi biliyor musun acaba hasat var mı taşınamamasında vardır bit hayır diye bunu yazmışsınAlipta icine geçemediğimiz evde çatlaklar oluşmuş.bilirkisi gelip yapacakmış.oda sıra çok kimbilir ne zamana gelir.
Valla beynim durdu ya kötü haberler sicim gibi yagiyor
Allah rahmet eylesin başın sağolsunAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Allah rahmet eylesin Canım başınız sağ olsun Rabbim sabrını versin inşallahAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Alipta icine geçemediğimiz evde çatlaklar oluşmuş.bilirkisi gelip yapacakmış.oda sıra çok kimbilir ne zamana gelir.
Valla beynim durdu ya kötü haberler sicim gibi yagiyor
Başın sağ olsun mekanı cennet olsunAllah razi olsun kardeslerim rabbim eksikliginizi gostermesin ailenize size saglikli uzun ömür versin
Geçmiş olsun kuzuyaGerçekten başım sagolsun cunku yerinde değil sanki.
Annemler iyi olmaya çalışıyor. Amcami soylemedim ablam aramis soylemis gece vakti fenalik gecirdi.
Kuzum cok hasta 1 haftadir bogaz enfeksiyonu olmus annesi de bu halde. Yine de fazlaca oynadik halimi hissediyor
Geçecek unutacağız unutulacak eksik olacağız ama unutacağız. Allah unutmayı vermeseydi kimsenin akıl sağlığı yerinde kalmazdı. Şimdi yara açık kanıyor zamanla kabuk tutacak her acı gibi her dert gibi kabullenicez. Bu bir döngü hayat böyle bugün bu yarın başka bir acı. Bizim en büyük eksiğimiz imtihanların sürekli olduğunu unutmak. Hatalar,eksikler herkesin ders çıkaracağı kendinde maddi manevi eksiğini göreceği zamanlar bunlar. Şimdi hepimiz ruh gibiyiz her yerden bir ölüm haberi geliyor şunun şusu vefat etmiş bunun busu, evler yıkılmış insanlar çaresiz kalmış. Biz buyuz işte insanoğlu bu kadar aciz anlayabileneGeçecek degil mi bugunler atlatacagiz hersey eskisi gibi olacak degil mi
çok gecmis olsun jesim belki dememisimdirGerçekten başım sagolsun cunku yerinde değil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?