Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razi olsun canim. Sabahtir kafamin icinde sesler cinliyor sanki.
Canım yaşadıkların kolay şeyler değil.
Vücut da haliyle tepki veriyor.
Başın sağolsun kelimesinden nefret ederdim eskiden.
Meğerse ölümün acısına delirme aklın yerinde kalsın benzeri anlam taşırmış.
Yaşadıklarımız sadece ölüm değil ötesi.
Allah dayanma gücü versin

Annenler nasıl?
Kuzunla ilgilen elinden geldikçe kafanı biraz dağıtır illa.

Gerçekten başım sagolsun cunku yerinde değil sanki.

Annemler iyi olmaya çalışıyor. Amcami soylemedim ablam aramis soylemis gece vakti fenalik gecirdi.

Kuzum cok hasta 1 haftadir bogaz enfeksiyonu olmus annesi de bu halde. Yine de fazlaca oynadik halimi hissediyor

Aynen canım başın sağolsun
Anneme de sabır versin inşallah.
Açlık, yorgunluk,uykusuzluktan da mental olarak başın ağrır. Biraz uyumaya dinlenmeye çalış.
Ev de kalabalık herkesin birbirine ihtiyacı var.

Antibiyotik aldı mı?
Kuruluktan da oluyor oda çok sıcak ise hava soğudukça kombiyi açtık haliyle.
Kuzuna çok geçmiş olsun.

Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
JES başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş.

AFAD acil deprem programı indirdim kızlar her dk.deprem oluyor o derece.
Adana da dün 8 defa artçı olmuş ama küçük artçılar böyle olsa korkmayız ama Zeydan Karalar yayında prof.söylediğine göre Adana da büyük bir deprem de bekleniyor demişti.
Allah'ım sen yardımcımız ol hepimizin.
Kardeşim TV de gördüğünüzün 100 katı kötü diyor herşey gösterilemiyor tabi.Durum çok vahim insanlar perişan.
Enkaz kaldırmaya giden tanıdıklar var artık hep cansız bedenler bulunuyor dedi.
Bulunanlar tam olarak Allah'ın mucizesi.Toplu mezarlar kaziliyormuş ondan çok etkilenmişler.
Taş üstünde taş kalmamış Hatay da.
Bize en yakın Hatay zaten gidilebiliyor birçok kişi gitti marketler boşaltıldı burada o derece Allah herkesten razı olsun. Bizim milletimiz her zaman çok yardımsever.

Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Başınız sağ olsun canım.
Rabbim güç versin

Jesim başınız sağolsun sabırlar diliyorum ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Jesikom
jesikom başınız sağolsun
Rabbim biz aciz kullarına yardıım etsin aminnn

Alipta icine geçemediğimiz evde çatlaklar oluşmuş.bilirkisi gelip yapacakmış.oda sıra çok kimbilir ne zamana gelir.
Valla beynim durdu ya kötü haberler sicim gibi yagiyor
Aklıma o evin geldi biliyor musun acaba hasat var mı taşınamamasında vardır bit hayır diye bunu yazmışsın

Allah rahmet eylesin Canım başınız sağ olsun Rabbim sabrını versin inşallah

Geçmiş olsun kuzuya

Geçecek degil mi bugunler atlatacagiz hersey eskisi gibi olacak degil mi
Geçecek unutacağız unutulacak eksik olacağız ama unutacağız. Allah unutmayı vermeseydi kimsenin akıl sağlığı yerinde kalmazdı. Şimdi yara açık kanıyor zamanla kabuk tutacak her acı gibi her dert gibi kabullenicez. Bu bir döngü hayat böyle bugün bu yarın başka bir acı. Bizim en büyük eksiğimiz imtihanların sürekli olduğunu unutmak. Hatalar,eksikler herkesin ders çıkaracağı kendinde maddi manevi eksiğini göreceği zamanlar bunlar. Şimdi hepimiz ruh gibiyiz her yerden bir ölüm haberi geliyor şunun şusu vefat etmiş bunun busu, evler yıkılmış insanlar çaresiz kalmış. Biz buyuz işte insanoğlu bu kadar aciz anlayabilene

çok gecmis olsun jesim belki dememisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…