Düzenli Evimiz & Hayatımız

Basiniz sağolsun canımm

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Çok üzücü yetim kalan bi evladımız daha.
Ama Rabbim birşeyi çok isteyince onu sana nasip etmeden bu Dünyadan göçmüyorsun.

Eşim abim ve dayım bugün tekrar gittiler şükür kazasız belasız döndüler kızlar.Öğretmen arkadaşlarla toparlayıp alındı.
Çok yorgun uyudu 3.cü gidişi
Giderken ekmek göndermek isteyen çok olmuş ne güzel insanımız var.
Çok dram var eşim anlatamadı dört çocuğunu kaybetmiş bi abi sarılıp ağlamış ama yinede metanetliydi dedi. Bi elim betonun altında kaldı tek elle kazmaya çalıştım demiş.
Eşinin teyzesine de uğramış ihtiyaçlarını vermiş.Liste oluşturmuştu bizimkiler listemiz ihtiyaçlara uydu.Annemler poğaça pişirdi geceden.Herkes elinden geleni yapıyor milletimizden Allah razı olsun.

Diş macunu fırçası ve pastilde isteniyormuş yoldayken mesaj attım evet dedi bize de sordular.
Çok şey oluyor evini bırakıp da gelemeyen de çok hırsızlar kol geziyor.
Suriye den silah sıkanlar olmuş yardım götürenlerden birini öldürmüşler hatta bizim buradan.

Şimdi bi 7 aylik bebek kurtarıldı.
Çok şükür Allah'ım .öylece yatıyordu kuzum.iyi gorünuyor
Melekler koruyorda besliyorda canım Suriye'de kurtarılan 4 yaşındaki çocuk bı ışık gelip beni besliyor geri gidiyordu demiş. Tüylerim diken diken oldu.

Melekler koruyorda besliyorda canım Suriye'de kurtarılan 4 yaşındaki çocuk bı ışık gelip beni besliyor geri gidiyordu demiş. Tüylerim diken diken oldu.
Evet istanbul depremindede duymuştum.çocugun biri bir dede gelip bana yiyecek verdi demişti.
Ay bu çocuğu bagrıma basasım geldi
Kuzum nasılda tek başına yıgıntılarin arasında yatıyordu.cok şükür iyi

Bizlerde iyiyiz Negom.Ablamlardayım geçecektik çok ısrar ettiler bugünde kalın diye durduk.
Yarına geçeriz artık.En son cuma günü kız kardeşim artçıları hissetti avizeye gidip baktık sallanıyordu durmasını bekledik çıkmadık yavaştı şükür ki.Ama çok etkilenmiş çok korkuyor maalesef talihsiz bi anda yakalandı travma kaldı

Çok çok büyük bir felaket oldu canlar, canımız çok yandı. Ama Rabbim kendini hatırlatti enkaz altındakilerden tut anı yaşayanlar, bizler. Ölümü hissettik her an bizi yakalayabilcegini. O kadar çok düşündüm ki bir anlık gidiyor insan.
Birini konuşmaya hakkında kötü düşünmeye küsmeye kırılmaya incitmeye ne gerek var hepsi bitiyor. Günlerce birini kafaya takıp üzülmeye değmiyor. Bunları düzeltmeye vaktin yok. Herşey çok boş hakikat olan yeri unuttuk ve çok kötü hatırladık....

Merhabalar...
Bu günleri de görecekmişiz, şuraya her gün yazdığımız gündelik işlerimiz ne kadar da aksadı ve aksadı da ne oldu değil mi? Hiç... 3 5 gün çamaşır yıkamadan da yaşanıyormuş.
Daha ne şartlar altında da yaşanıyormuş ya.........

Nego Sormuşsun, iyiyim diyeyim
Değilim ama.Tanıdıkların vefat haberleri geliyor. Tanımadıklarımıza zaten yandık bittik de, bir de işte sağdan soldan haberler gelmiyor değil.
Yaptığım hiçbir şey yok. Gün geçiriyorum.
Herkese selamet diliyorum. İtidalinizi, umudunuzu kaybetmeyin, unutulmayacak ama geçecek bu günler.
Unutulmasın da bazı şeyler. Unutulmasın ki herkes kendi payına düşen dersi, ibreti alsın.

Ruhen hiçbirimiz iyi değiliz deprem bölgesinde olup bilmediğimiz etkilenenler var mı diye sordum tek tek etiket yapmak yerine toplu yaptım.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin yazmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…