- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.043
- 598
- 37
Ben İzmir deyim canım. İnsan yazmaya utanıyor ama iyim çok şükür.Hanımlar herkes iyi mi listede olup iyiyim yazmayan var mı?
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Basiniz sağolsun canımmGerçekten başım sagolsun cunku yerinde değil sanki.
Annemler iyi olmaya çalışıyor. Amcami soylemedim ablam aramis soylemis gece vakti fenalik gecirdi.
Kuzum cok hasta 1 haftadir bogaz enfeksiyonu olmus annesi de bu halde. Yine de fazlaca oynadik halimi hissediyor
Canııım sıkı sıkı sarılıyorum sanaİyi değilim ben
Aminnn aminnBenim psikolojik tavan zaten çok etkilendim bu afetten allah yasatmasın birdaha
tabi deprem bölgesinde değildim marmara denize yakınım sadece
Amin canım, yanmamak elde değilİçim yandı teomAllah rahmet etsin senin de başın sağolsun
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinMerhaba, ne denir ki bilemiyorum. Ailemiz iyi fakat, maalesef arkadaşlarımızdan ve akrabalarımızdan kayıplar var. Rabbim herkese sabır versin. Yanımıza gelenler oldu, beklediklerimiz de var. Gece gündüz karıştı, gidiyor işte
Çok üzücü yetim kalan bi evladımız daha.Buradan Tüp bebek sayfasında tanıdığım arkadaşımın vefatını öğrendim. Eşi ve bebeği yaşıyor. O mücadelesi, o emeği evladını geride bırakıp gitmek içinmiş. Rabbim sabır versin
Öf yaaaaBuradan Tüp bebek sayfasında tanıdığım arkadaşımın vefatını öğrendim. Eşi ve bebeği yaşıyor. O mücadelesi, o emeği evladını geride bırakıp gitmek içinmiş. Rabbim sabır versin
Melekler koruyorda besliyorda canım Suriye'de kurtarılan 4 yaşındaki çocuk bı ışık gelip beni besliyor geri gidiyordu demiş.Şimdi bi 7 aylik bebek kurtarıldı.
Çok şükür Allah'ım .öylece yatıyordu kuzum.iyi gorünuyor
Evet istanbul depremindede duymuştum.çocugun biri bir dede gelip bana yiyecek verdi demişti.Melekler koruyorda besliyorda canım Suriye'de kurtarılan 4 yaşındaki çocuk bı ışık gelip beni besliyor geri gidiyordu demiş.Tüylerim diken diken oldu.
Bizlerde iyiyiz Negom.Ablamlardayım geçecektik çok ısrar ettiler bugünde kalın diye durduk.Hanımlar herkes iyi mi listede olup iyiyim yazmayan var mı?
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Ruhen hiçbirimiz iyi değiliz deprem bölgesinde olup bilmediğimiz etkilenenler var mı diye sordum tek tek etiket yapmak yerine toplu yaptım.Merhabalar...
Bu günleri de görecekmişiz, şuraya her gün yazdığımız gündelik işlerimiz ne kadar da aksadı ve aksadı da ne oldu değil mi? Hiç... 3 5 gün çamaşır yıkamadan da yaşanıyormuş.
Daha ne şartlar altında da yaşanıyormuş ya.........
Nego Sormuşsun, iyiyim diyeyim
Değilim ama.Tanıdıkların vefat haberleri geliyor. Tanımadıklarımıza zaten yandık bittik de, bir de işte sağdan soldan haberler gelmiyor değil.
Yaptığım hiçbir şey yok. Gün geçiriyorum.
Herkese selamet diliyorum. İtidalinizi, umudunuzu kaybetmeyin, unutulmayacak ama geçecek bu günler.
Unutulmasın da bazı şeyler. Unutulmasın ki herkes kendi payına düşen dersi, ibreti alsın.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin yazmamışımMerhaba, ne denir ki bilemiyorum. Ailemiz iyi fakat, maalesef arkadaşlarımızdan ve akrabalarımızdan kayıplar var. Rabbim herkese sabır versin. Yanımıza gelenler oldu, beklediklerimiz de var. Gece gündüz karıştı, gidiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?