Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Çok üzüldüm Allah acil şifalar versin canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Teneffus Zili hoşgeldin evine umarım korkusuxca rahatça oturursunuz
Bebise de çok geçmiş olsun onlar için de kolay değil
Yogunum birkaç gündur bakamadım buraga fazla
sweetgirlcandy çok geçmiş olsun canım rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inşallah
Tiniminimavihanim hoşgeldin canım umarım herseyiniz kolayca halledilir

Kızlar nedesek boş valla sadece dua etmek geliyor elden

Sağol canım oluyor ama büyük değil 2.1 ,3 nokta veya daha altı.
Naci Görür ilk gün Adana daha tehlikeli hale geldi diye bı açıklama yapınca herkes korktu tabi.
Hiç sorma naci görürü rün adı yazınca kalbim bi pıt ediyor.insanlar bayagi bi etkilenince oda hasar olmayan evlere girin dedi
E adam ne yapsın gördüklerini söylüyor.insanlarda tedirgin.
Herşey birbirine girdi

Hayırlı yolculuklar.
Hayırlar getirsin yeni yasaminiz

Kızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Çok geçmis olsun Allah sifa versin

Ah Tinnoş,seni nasıl da neşeyle karşılayacaktık
Sağlıkla gelin, kavuşun ailelerinize, sevdiklerinize.
Hoşgel vatanına,esenlik getir ailene inşallah.

Hiç sorma naci görürü rün adı yazınca kalbim bi pıt ediyor.insanlar bayagi bi etkilenince oda hasar olmayan evlere girin dedi
E adam ne yapsın gördüklerini söylüyor.insanlarda tedirgin.
Herşey birbirine girdi
Öyle kuzum yaa sanki tekrar bu yüzden açıklama yaptı gibi.
Ne zaman olacağını zaten bilemezler off yaa bu korkuyla yaşamak inan daha zor bi yandan da iyi tedbirli olunur hiç olmazsa.
Az önce namaz kılıyordum bi başım döndü sanki sallandık selam verdim koridorda ki avize ye baktım taşları sallanıyordu hafif eşimi uyandırdım.Biraz durduk bizimkileri aradım onlar hissetmedik diyor.

Bu his nasıl geçecek Deren bilmiyorum sanki yer ayağının altından kayıyor hissi.
Halbuki bugün biraz iyiydim normale dönüyordum.Nasıl bi travma Allah'ım oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.

Sağol varol Tubişim Allah razı olsun senden.
Gerçekten çocuklar herşeyi hissediyor.
Bu korku zor geçer gibi bol bol Ayetel Kürsi okuyorum bunlar bizi korur inş.

Rabbim şifalar versin sivitimmmm inşallah dua edeceğim
Sağol tuğbişimm Allah razı olsunnn
Hayırlı yolculuklar.
Hayırlar getirsin yeni yasaminiz
Teşekkür ederimmm canımmm
Ah Tinnoş,seni nasıl da neşeyle karşılayacaktık
Sağlıkla gelin, kavuşun ailelerinize, sevdiklerinize.
Hoşgel vatanına,esenlik getir ailene inşallah.
Aminnn Pinhoşum.Hepimize sağlık mutluluk getirsin
Tiniminimavihanim buraya gel cok guzel gunlerimiz de olacak inşallah. Modunu düşürme kara gün kararıp kalmiyor hic
Canım jesikommm.Olacak elbet karanlık günlerimiz aydınlığa kavuşacak
Heh işte böyle,karanlığın ardında nice güneşler var
İnşallah kukrişimmm

Havaalanına geldim.İlk geldiğim zaman iki kişi geldim üç kişi dönerim diye çok dua ettim.Ama Rabbim nasip etmedi. Normalde ağustos ayında gidecektik engeller çıktı.Bu zamana oldu.
Yaşadığımız olaylar sonucu bunun bir hayrı olduğunu duada asla aceleci olmamam gerektiğini öğretti bana.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canim RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn

Çok üzüldüm Allah acil şifalar versin canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Çok geçmis olsun Allah sifa versin

Duam dedenle kuzum

Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah

Rabbim şifalar versin sivitimmmm inşallah dua edeceğim

Çok geçmiş olsun canim RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
Amin amin Allah razı olsun hepinizden canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…