Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.
Başka kayıpları olanlar varsa kaçırdığım onlara da rahmet diliyorum mekanları cennet olsun bütün kayıplarımızın.
Bu acılardan da selamete ermeyi nasip etsin Allah.
Başka acılar vermesin

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin yazmamışım
Sağolun. O kadar çok acı var ki, söylenecek söz bitiyor. Eşimin anne babası, kardeşleri ve aileleri iyi ama akrabaları ve arkadaşlarından çok kayıp var. Yanımıza gelenlerin evleri, arkadaşları, akrabaları artık yok. Önceden bana her geldiklerinde harıl harıl evi temizlerdim, şimdi elim kalkmıyor. Dua edip yardım amaçlı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz o kadar.
Rabbim hepimizi esirgesin. Milletimizin başı sağolsun.

Aminn maalesef bende çok vefat haberi aldım söylenecek söz kalmıyor Allahtan geldik ona gideceğiz...

Allah sabırlar versin arkadaşım.
Allah sizlere de hepimize de ferahlık genişlik nasip etsin.
Kelimeler anlatamıyor bazı şeyleri.

Gözden kaçırdığım vefat haberi varsa, yakınlarını kaybedenlere, hepinize sabırlar dilerim.
Milletimizin başı sağolsun ve hepimize geçmiş olsun, Allah daha beterinden esirgesin memleketimizi

Evde daha iyi uyuyabildim kızlar insanın evi gibisi yok tabi. Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun.
Alışıyorum yavaştan hiç beklenmedik bi anda artçı olursa o travma yapıyor.
İnş.hiçbir yerde olmaz artık. Rabbim bize merhamet etsin.
Bebişin dün göz kapağı bayağ şişti uyanınca gördük eşim acile götürdü Dr.üzüntü stres yapmış dedi.Depremde bu şikayetle gelen çok olmuş.Babasını üç gündür görmüyordu ev değişimi oldu tabi haliyle stres,üzüntü benden de geçmiş olabilir.İğne yapıldı bugün inmiş şişlik şükür iyi.

Geçmiş olsun canim.artcilar olmuyor artık Adana da.bayağıdır duymadım.insallah olmasinda

Geçmiş olsun canım. Adanada evi iyi durumda olanlar korkmasın eve geçsinler diodu Celal Şengör. İyi yapmışsınız rabbim bi daha yaşatmasın

Geçmiş olsun canim.artcilar olmuyor artık Adana da.bayağıdır duymadım.insallah olmasinda
Sağol canım oluyor ama büyük değil 2.1 ,3 nokta veya daha altı.
Naci Görür ilk gün Adana daha tehlikeli hale geldi diye bı açıklama yapınca herkes korktu tabi.

Geçmiş olsun canım. Adanada evi iyi durumda olanlar korkmasın eve geçsinler diodu Celal Şengör. İyi yapmışsınız rabbim bi daha yaşatmasın
Sağol canım amin Rabbim korusun hepimizi.
Açıklamayı duyunca biraz rahatladım ama depremin nerede ne kadar yıkıcı bir etki yapacağını kimse bilemez.
Deprem ülkesiyiz ona göre yaşamayı öğrenmemiz lazımdı.

Size burdan son günaydınımı yapacaktım. Hiçbirşey gelmiyor içimizden.
Rabbim daha kötüsünden korusun.Türkiye saatine göre 05:55 te uçağımız var.Hayırla sağlıkla gelmeyi Rabbim nasip etsinn.
Binerken yazarım gene sizlere

Hayırlı yolculuklar Sağlıklı sıhhatli gelin Vatanımıza Bu günleri hep birlikte atlatacağız ALLAH'ın izni ile ablammm

Sağlıcakla gelin tinnoşum

Hayırlı yolculuklar canım

Hayırlı yolculuklar arkadaşım sağ salim gelin inş.

Güle oynaya karşılayacaktık seni böyle mi olacaktı

Burda oluyor hâlâ dün bir bina yıkıldı artçıdan dolayı maalesef. Kuzenimin binası da hasar gördü, çıktılar hemen.

Hayırlı yolculuklar Sağlıklı sıhhatli gelin Vatanımıza Bu günleri hep birlikte atlatacağız ALLAH'ın izni ile ablammm

Sağlıcakla gelin tinnoşum

Hayırlı yolculuklar canım

Hayırlı yolculuklar arkadaşım sağ salim gelin inş.

Güle oynaya karşılayacaktık seni böyle mi olacaktı

Teşekkür ederimmm dostlarıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…