Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.Akşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Sağolun. O kadar çok acı var ki, söylenecek söz bitiyor. Eşimin anne babası, kardeşleri ve aileleri iyi ama akrabaları ve arkadaşlarından çok kayıp var. Yanımıza gelenlerin evleri, arkadaşları, akrabaları artık yok. Önceden bana her geldiklerinde harıl harıl evi temizlerdim, şimdi elim kalkmıyor. Dua edip yardım amaçlı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz o kadar.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin yazmamışım
Aminn maalesef bende çok vefat haberi aldım söylenecek söz kalmıyor Allahtan geldik ona gideceğiz...Sağolun. O kadar çok acı var ki, söylenecek söz bitiyor. Eşimin anne babası, kardeşleri ve aileleri iyi ama akrabaları ve arkadaşlarından çok kayıp var. Yanımıza gelenlerin evleri, arkadaşları, akrabaları artık yok. Önceden bana her geldiklerinde harıl harıl evi temizlerdim, şimdi elim kalkmıyor. Dua edip yardım amaçlı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz o kadar.
Rabbim hepimizi esirgesin. Milletimizin başı sağolsun.
Allah sabırlar versin arkadaşım.Sağolun. O kadar çok acı var ki, söylenecek söz bitiyor. Eşimin anne babası, kardeşleri ve aileleri iyi ama akrabaları ve arkadaşlarından çok kayıp var. Yanımıza gelenlerin evleri, arkadaşları, akrabaları artık yok. Önceden bana her geldiklerinde harıl harıl evi temizlerdim, şimdi elim kalkmıyor. Dua edip yardım amaçlı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz o kadar.
Rabbim hepimizi esirgesin. Milletimizin başı sağolsun.
Geçmiş olsun canim.artcilar olmuyor artık Adana da.bayağıdır duymadım.insallah olmasindaEvde daha iyi uyuyabildim kızlar insanın evi gibisi yok tabi.Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun.
Alışıyorum yavaştan hiç beklenmedik bi anda artçı olursa o travma yapıyor.
İnş.hiçbir yerde olmaz artık.Rabbim bize merhamet etsin.
Bebişin dün göz kapağı bayağ şişti uyanınca gördük eşim acile götürdü Dr.üzüntü stres yapmış dedi.Depremde bu şikayetle gelen çok olmuş.Babasını üç gündür görmüyordu ev değişimi oldu tabi haliyle stres,üzüntü benden de geçmiş olabilir.İğne yapıldı bugün inmiş şişlik şükür iyi.
Geçmiş olsun canım. Adanada evi iyi durumda olanlar korkmasın eve geçsinler diodu Celal Şengör. İyi yapmışsınız rabbim bi daha yaşatmasınEvde daha iyi uyuyabildim kızlar insanın evi gibisi yok tabi.Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun.
Alışıyorum yavaştan hiç beklenmedik bi anda artçı olursa o travma yapıyor.
İnş.hiçbir yerde olmaz artık.Rabbim bize merhamet etsin.
Bebişin dün göz kapağı bayağ şişti uyanınca gördük eşim acile götürdü Dr.üzüntü stres yapmış dedi.Depremde bu şikayetle gelen çok olmuş.Babasını üç gündür görmüyordu ev değişimi oldu tabi haliyle stres,üzüntü benden de geçmiş olabilir.İğne yapıldı bugün inmiş şişlik şükür iyi.
Sağol canım oluyor ama büyük değil 2.1 ,3 nokta veya daha altı.Geçmiş olsun canim.artcilar olmuyor artık Adana da.bayağıdır duymadım.insallah olmasinda
Sağol canım aminGeçmiş olsun canım. Adanada evi iyi durumda olanlar korkmasın eve geçsinler diodu Celal Şengör. İyi yapmışsınız rabbim bi daha yaşatmasın
Hayırlı yolculuklar Sağlıklı sıhhatli gelin VatanımızaSize burdan son günaydınımı yapacaktım.Hiçbirşey gelmiyor içimizden.
Rabbim daha kötüsünden korusun.Türkiye saatine göre 05:55 te uçağımız var.Hayırla sağlıkla gelmeyi Rabbim nasip etsinn.
Binerken yazarım gene sizlere
Sağlıcakla gelin tinnoşumSize burdan son günaydınımı yapacaktım.Hiçbirşey gelmiyor içimizden.
Rabbim daha kötüsünden korusun.Türkiye saatine göre 05:55 te uçağımız var.Hayırla sağlıkla gelmeyi Rabbim nasip etsinn.
Hayırlı yolculuklar canımSize burdan son günaydınımı yapacaktım.Hiçbirşey gelmiyor içimizden.
Hayırlı yolculuklar arkadaşım sağ salim gelin inş.Size burdan son günaydınımı yapacaktım.Hiçbirşey gelmiyor içimizden.
Kurban olurum sana benAkşam uzeri amcami kaybettik kizlar. İskenderunda enkazdan cikarilmis haberi geldi. Ruh gibiyim ne hissettiğimi bilmiyorum bedenimin içinde ben degil baskasi yasiyor sanki.
Güle oynaya karşılayacaktık seni böyle mi olacaktıSize burdan son günaydınımı yapacaktım.Hiçbirşey gelmiyor içimizden.
Burda oluyor hâlâ dün bir bina yıkıldı artçıdan dolayı maalesef. Kuzenimin binası da hasar gördü, çıktılar hemen.Geçmiş olsun canim.artcilar olmuyor artık Adana da.bayağıdır duymadım.insallah olmasinda
Hayırlı yolculuklar Sağlıklı sıhhatli gelin VatanımızaBu günleri hep birlikte atlatacağız ALLAH'ın izni ile ablammm
Sağlıcakla gelin tinnoşum
Hayırlı yolculuklar canım
Hayırlı yolculuklar arkadaşım sağ salim gelin inş.
Güle oynaya karşılayacaktık seni böyle mi olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?