- 2 Ağustos 2013
- 38.464
- 129.773
- 798
Rabbim gerçekten bizim için en güzel zamanı seçiyor. Her şerde bir hayır vardır çok doğruHavaalanına geldim.İlk geldiğim zaman iki kişi geldim üç kişi dönerim diye çok dua ettim.Ama Rabbim nasip etmedi. Normalde ağustos ayında gidecektik engeller çıktı.Bu zamana oldu.
Yaşadığımız olaylar sonucu bunun bir hayrı olduğunu duada asla aceleci olmamam gerektiğini öğretti bana.
Kolay geçer umarım ameliyatı Rabbim şifa versin.Kızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Gerçekten öyle benimde aklıma geldi Rabbim bilir iyisini.Havaalanına geldim.İlk geldiğim zaman iki kişi geldim üç kişi dönerim diye çok dua ettim.Ama Rabbim nasip etmedi. Normalde ağustos ayında gidecektik engeller çıktı.Bu zamana oldu.
Yaşadığımız olaylar sonucu bunun bir hayrı olduğunu duada asla aceleci olmamam gerektiğini öğretti bana.
Allah şifa versinKızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Diyarbakir diye biliyorumAdanami orasi
Hayırlı yolculuklar ..Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallahHavaalanına geldim.İlk geldiğim zaman iki kişi geldim üç kişi dönerim diye çok dua ettim.Ama Rabbim nasip etmedi. Normalde ağustos ayında gidecektik engeller çıktı.Bu zamana oldu.
Allah şifa versin canımKızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Kolay geçer umarım ameliyatı Rabbim şifa versin.
Allah şifa versin
Amin Allah razı olsunAllah şifa versin canım
Canım ne zaman ameliyat haber ver bizedeAmin Allah razı olsun
Bugün diye gitti ama sanırım değil. Anestezi uzmanı kalp doktoru falan bakacakmış, ona göre gün verilecek. Sanırım yarın olacak haber bekliyoruz bizdeCanım ne zaman ameliyat haber ver bizede
Hayırlı haberler alırsınız inşallahBugün diye gitti ama sanırım değil. Anestezi uzmanı kalp doktoru falan bakacakmış, ona göre gün verilecek. Sanırım yarın olacak haber bekliyoruz bizde
99 depreminde annemin bana kizarak ne dogum gunu demesini ve bana bagirmasini hala unutmuyorum .20 agustos du dogum gunumGeçecek bugünler geçecek. Ağaçların dallarında beni bekleyen kuşlarıma ekmek didiyorum. Kaç gündür onları da ihmal ettim çocuklarımı da evi de kendimi de hepimiz gibi. Öfkeli sürekli ağlayan tv den gözünü ayıramayan bir anne oldum...
Bunu buraya bırakayım
Benim ayın 11ve bugün dogan iki kardeşimin doğum günlerini kutlamadik dün eşyaları için küçük olan yurda gitmiş odada canlı yayın açıp dans eden kız varmış yanındaki kadını da azarlayıp duruyormuş temizlikçi abla tuttu yoksa kavga edecektim dedi (iyi ki doğmuş kuzun merhametli bir insan olarak büyüsün Inşaallah...99 depreminde annemin bana kizarak ne dogum gunu demesini ve bana bagirmasini hala unutmuyorum .20 agustos du dogum gunum
ayni kaderi kizimda yasadi benim gibibagirma anlaminda degil de .boyle bir yastayken o dogum gunu hayali kuruyor benim gibi
ihmal ediyoruz farkinda olmadan ..uzuntumuz ,yipranisimiz,dyugularin karmasasi mahvetti hepimizi
Evet dün 3kez hafif sallanmis. Benimde adanadan kızkardeşim geldi.dun.oda evine giremiyor cok sükur evde sıkıntı yokta. Eşi istanbul da .Öyle kuzum yaa sanki tekrar bu yüzden açıklama yaptı gibi.
Ne zaman olacağını zaten bilemezler off yaa bu korkuyla yaşamak inan daha zor bi yandan da iyi tedbirli olunur hiç olmazsa.
Az önce namaz kılıyordum bi başım döndü sanki sallandık selam verdim koridorda ki avize ye baktım taşları sallanıyordu hafif eşimi uyandırdım.Biraz durduk bizimkileri aradım onlar hissetmedik diyor.
Bu his nasıl geçecek Deren bilmiyorum sanki yer ayağının altından kayıyor hissi.
Halbuki bugün biraz iyiydim normale dönüyordum.Nasıl bi travma Allah'ım oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
Diyarbakır canımAdanami orasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?