Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim gerçekten bizim için en güzel zamanı seçiyor. Her şerde bir hayır vardır çok doğru

Kızlar dedemin beyninde kötü huylu tümör varmış yarın ameliyata girecek. Mesajımı görünce dua etseniz yeterli benim için. Şu dönemde kendi derdimi araya katmak istemezdim ama
Kolay geçer umarım ameliyatı Rabbim şifa versin.

Gerçekten öyle benimde aklıma geldi Rabbim bilir iyisini.

Hayırlı yolculuklar ..Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Geçecek bugünler geçecek. Ağaçların dallarında beni bekleyen kuşlarıma ekmek didiyorum. Kaç gündür onları da ihmal ettim çocuklarımı da evi de kendimi de hepimiz gibi. Öfkeli sürekli ağlayan tv den gözünü ayıramayan bir anne oldum...
Bunu buraya bırakayım

99 depreminde annemin bana kizarak ne dogum gunu demesini ve bana bagirmasini hala unutmuyorum .20 agustos du dogum gunum

ayni kaderi kizimda yasadi benim gibi bagirma anlaminda degil de .boyle bir yastayken o dogum gunu hayali kuruyor benim gibi

ihmal ediyoruz farkinda olmadan ..uzuntumuz ,yipranisimiz,dyugularin karmasasi mahvetti hepimizi

Benim ayın 11ve bugün dogan iki kardeşimin doğum günlerini kutlamadik dün eşyaları için küçük olan yurda gitmiş odada canlı yayın açıp dans eden kız varmış yanındaki kadını da azarlayıp duruyormuş temizlikçi abla tuttu yoksa kavga edecektim dedi (iyi ki doğmuş kuzun merhametli bir insan olarak büyüsün Inşaallah...

Evet dün 3kez hafif sallanmis. Benimde adanadan kızkardeşim geldi.dun.oda evine giremiyor cok sükur evde sıkıntı yokta. Eşi istanbul da .
Bizim içinde iyi oldu.

Merhaba güzel kadınlar

Rutin işlerime pek devam edemiyorum, dağılmış gibiyim
İşe gidip geliyorum ama çalışma verimsiz
Hafta sonu eşimle 2023 sonuna kadar İstanbul'dan taşınma kararı aldık, Trabzon Beşikdüzü'ne geçeceğiz nasipse
Eyt işlerinin tamamlanması, buradaki işlerin bitmesi falan ancak o zamanı bulur
Ailelerimizle konuştuk, görümcemlerde bizimle birlikte taşınacak, benim ailem asla yanaşmadı, nasıl bırakıp gideceksin moduna geçtiler oysa biz aynı şehirde kaç ayda bir görüyoruz birbirimizi.... İçimi en çok sızlatan annemin, babamın ve ölen oğlumun mezarları burada kalacak. Annemi sık ziyaret ediyorlar ama babama kimse gitmez benden başka, onu terk edeceğim gibi tuhaf bir his var içimde Hayatımı defalarca yıkıp kuran ben üstelik bu kez eşimde olmasına rağmen içimdeki buruk hisle başa çıkamıyorum. Düşünceler, yapılacak işler her şey gözümde büyüyor.
İlk günler daha bir soğukkanlı itidalliydim, şu an haberleri izleyemiyorum, sosyal medyayı kullanamıyorum, ota çöpe ağlıyorum... günler böyle geçiyor...

Tüm mesajları okuyamadım, Allahım hepimize yardım etsin, bizlere merhameti ile muamele etsin, hepiniz dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…