İyi ki varsın canımin içiBonusumm
Yaaa Şüşümmmm inşAllah bu günleri de atlatacağız yavru kuşumm bende senii çok seviyorum çook
Hoşbulduk Negoşum
Hoşbulduk çiçeğimmm
Hoşbulduk bitanem
İnşallah Allah şifa versin canım
Rabbim sağ salim şifasiyla uyandırsin canim
Efserim Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah zamanla netleşir bir şeyler dualarımız her zaman sizinle
Allah acil şifalar versin sweetim
Amin inşallah. Allah şifa versin canım
Allah şifa versin
Allah şifa versin
Ayy eski günlerde ki gibi yazismayi özledimhep dualardasiniz nedenir ki
Sweetim deden iyi olcak inşallah
Çok haklısın ne denir kiBizim binaya yapısık binalar vsr onlarda hasar var mı bilmiyorum, dükkana da bakmadılar o evde bir deprem daha yaşarsam kafayı yerim herhalde
Sağlam taş bile kalmadıMalatyam hayalet şehir olmuş.Hiç ışıkları yanmıyor insanlar bitmiş durumda
Kuzum kendi hayımızdayız kusurumuza bakma çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinHepinizden Allah razı olsun. Çıkarmışlar odaya çok şükür iyi geçmiş konuştuk maşallahı var
Ay sanki depremi tekrar yaşıyorum yan bina çökecekti üstümüze insanlar anlamasaÇok haklısın ne denir ki
Ay olur mu öyle şey aşk olsun. Ben buraya yazarken bile çekindimKuzum kendi hayımızdayız kusurumuza bakma çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Ay sanki depremi tekrar yaşıyorum yan bina çökecekti üstümüze insanlar anlamasa
Rabbim herkesten razı olsun, inşallah çabucak yaralar sarılmaya başlanılırNe güzel bağışlar yapılıyor kızlar gurur verici küçük büyük demeden Allah herkesten razı olsun.
Evet canım. Hasarlı bina çok fazla, yalan yanlış teşhis edilmiş çoğu ya. Kayınvalidemin evi müstakil ona yapısık apartman ağır hasarlıymıs az hasarlı dediler, kolonlar çatlamış dediler bugün herkes çıktı acele acele. Baya korktuk. Benim apt bitisik bina da yıkılacakmıs, kendimi çok tuhaf hissediyorum. Aksamdan beri bir şey yiyemiyorum, başım ağrıdı, o günü tekrar yaşadım sanki. Kadın eşyasını camdan attı onun çıkardığı gürültüyle yerimden sıçradım, kalbim sıkıştı korkudan. Allahım sen yardım etNeredesin canım Diyarbakır mı? Allah korusun muhafaza etsin sizleri dikkatli olun.
Rabbim razı olsun herkesten, inşallah yaralar sarılır, kimse mağdur olmazNe güzel bağışlar yapılıyor kızlar gurur verici küçük büyük demeden Allah herkesten razı olsun.
Canımm keşke sana sarılabilsekEvet canım. Hasarlı bina çok fazla, yalan yanlış teşhis edilmiş çoğu ya. Kayınvalidemin evi müstakil ona yapısık apartman ağır hasarlıymıs az hasarlı dediler, kolonlar çatlamış dediler bugün herkes çıktı acele acele. Baya korktuk. Benim apt bitisik bina da yıkılacakmıs, kendimi çok tuhaf hissediyorum. Aksamdan beri bir şey yiyemiyorum, başım ağrıdı, o günü tekrar yaşadım sanki. Kadın eşyasını camdan attı onun çıkardığı gürültüyle yerimden sıçradım, kalbim sıkıştı korkudan. Allahım sen yardım et
Ya neden Türkiye de işini dürüstçe yapmaz bazıları Allah'ım felaket bi deprem atlatılmış hala işlerini düzgün yapmıyorlar.Nasıl insanların canını tehlikeye sokarlar.Evet canım. Hasarlı bina çok fazla, yalan yanlış teşhis edilmiş çoğu ya. Kayınvalidemin evi müstakil ona yapısık apartman ağır hasarlıymıs az hasarlı dediler, kolonlar çatlamış dediler bugün herkes çıktı acele acele. Baya korktuk. Benim apt bitisik bina da yıkılacakmıs, kendimi çok tuhaf hissediyorum. Aksamdan beri bir şey yiyemiyorum, başım ağrıdı, o günü tekrar yaşadım sanki. Kadın eşyasını camdan attı onun çıkardığı gürültüyle yerimden sıçradım, kalbim sıkıştı korkudan. Allahım sen yardım et
Bunu bende duydum blackimEvet canım. Hasarlı bina çok fazla, yalan yanlış teşhis edilmiş çoğu ya. Kayınvalidemin evi müstakil ona yapısık apartman ağır hasarlıymıs az hasarlı dediler, kolonlar çatlamış dediler bugün herkes çıktı acele acele. Baya korktuk. Benim apt bitisik bina da yıkılacakmıs, kendimi çok tuhaf hissediyorum. Aksamdan beri bir şey yiyemiyorum, başım ağrıdı, o günü tekrar yaşadım sanki. Kadın eşyasını camdan attı onun çıkardığı gürültüyle yerimden sıçradım, kalbim sıkıştı korkudan. Allahım sen yardım et
Kimse sinanmadigi aciyi anlamıyor çünküYa neden Türkiye de işini dürüstçe yapmaz bazıları Allah'ım felaket bi deprem atlatılmış hala işlerini düzgün yapmıyorlar.Nasıl insanların canını tehlikeye sokarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?