Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah Allah şifa versin canım

Rabbim sağ salim şifasiyla uyandırsin canim

Efserim Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah zamanla netleşir bir şeyler dualarımız her zaman sizinle

Allah acil şifalar versin sweetim

Amin inşallah. Allah şifa versin canım

Allah şifa versin

Allah şifa versin

Ayy eski günlerde ki gibi yazismayi özledim hep dualardasiniz nedenir ki
Sweetim deden iyi olcak inşallah

Hepinizden Allah razı olsun. Çıkarmışlar odaya çok şükür iyi geçmiş konuştuk maşallahı var

Neredesin canım Diyarbakır mı? Allah korusun muhafaza etsin sizleri dikkatli olun.
Evet canım. Hasarlı bina çok fazla, yalan yanlış teşhis edilmiş çoğu ya. Kayınvalidemin evi müstakil ona yapısık apartman ağır hasarlıymıs az hasarlı dediler, kolonlar çatlamış dediler bugün herkes çıktı acele acele. Baya korktuk. Benim apt bitisik bina da yıkılacakmıs, kendimi çok tuhaf hissediyorum. Aksamdan beri bir şey yiyemiyorum, başım ağrıdı, o günü tekrar yaşadım sanki. Kadın eşyasını camdan attı onun çıkardığı gürültüyle yerimden sıçradım, kalbim sıkıştı korkudan. Allahım sen yardım et

Canımm keşke sana sarılabilsek Tekrar yaşamış gibi olmuşsun inan bende öyle oluyorum. Hatta duş alırken binbir dua ettim alelacele çıktım.
Geçecek inş. keşke sizleri ağırlayacak bi evim daha olsaydı.
Eşimin yeğenleri buraya geliyor apartman da korkuyorlar haliyle dün kaldı bi tanesi misafirim var arada evim daha büyük doğal gazlı olsaydı keşke birilerini bende misafir edebilseydim.
Ailecek güvenli bi yerde toplanın güvencede hissetmeden girmeyin evlerinize.
Ne yapacağını şaşırdı insanlar psikolojiler berbat Allah'a sığınacağız.

Ya neden Türkiye de işini dürüstçe yapmaz bazıları Allah'ım felaket bi deprem atlatılmış hala işlerini düzgün yapmıyorlar.Nasıl insanların canını tehlikeye sokarlar.

Bunu bende duydum blackim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…