Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razı olsun canım benim. Benim annemin evi güvenilir köydeler ben oraya geldim simdi, eşim gelemiyor çünkü sürekli işleri çıkıyor, kayınvalidem de belki taşınır yaşlı başlı insanlar eşim olmasa zor. Dedim ben de kalayım o zaman, baktım görümcemin kaynı falan gelecekmiş ev daha kalabalık olacaktı, zaten günlerdir kafam kazan gibi annemin evi sessiz oraya geldim daha rahatım bir de. Çok teşekkür ederim, evet cidden ne yapacağımızı bilemiyoruz hiç birimiz.

Bunu bende duydum blackim
Öyle maalesef, yoksa biz evimize girerdik şimdi belki. Bu korkuyla gidemiyoruz da, düzgün baktıklarını düşünmüyorum, eşim de kolonlara dahi bakmamıslar diyor, Allah herkesin yardımcısı olsun. Dün aksam arabayla gidiyorduk şehirdeki çoğu apartmanın ışıkları kapalıydı, çok tuhaf hissediyorum. Şu binayı daha 2 gün önce yıktılar 1 saat önce çektim, köşe başı yıkılacak bir bina var, o korkuyu sürekli yaşıyor insan

Ya neden Türkiye de işini dürüstçe yapmaz bazıları Allah'ım felaket bi deprem atlatılmış hala işlerini düzgün yapmıyorlar.Nasıl insanların canını tehlikeye sokarlar.
Çoğu böyle maalesef. İnsanlar işlerini düzgün yapsaydı bu kadar felaket yaşar mıydık? Onca kayıptan sonra hâlâ bu kadar ihmalkarlık beni hayrete düşürüyor.

Aa ne güzel annenlerin evi varmış kalırsınız toparlanana kadar,buna sevindim.

Ah ah yardımlar vs iyi hoşta o psikoloji nasıl atlatılcak düşünülmüyor
Kac şehir yok oldu resmen

Acılar zamanla azalır ama bitmez asla
Elimden dua ve SMS desteği geliyor ancak

Dilerim tüm ihtiyacı olanlar kısa sürede ihtiyaçlarını karşılayacak duruma gelir
Dilerim herkes sıcacık yuvasında yaşamaya başlar

İnsanlar terkettiler yurtlarını umarım geri dönebilirler

Bizde geçen gün konuştuk etraf bina elektirkk direği kaccak yer yok diye
Köye kacicaz öyle durumda dediler
Haklılar da müstakil ev en azından alanda geniş rabbim muhtaç etmesin tabiki

Herkes duaalrimds herkes

Çoğu böyle maalesef. İnsanlar işlerini düzgün yapsaydı bu kadar felaket yaşar mıydık? Onca kayıptan sonra hâlâ bu kadar ihmalkarlık beni hayrete düşürüyor.
Evet kaza kader doğru asla inkar etmiyoruz ama bu kadar yıkım insanların işini nasıl dandik yaptığının göstergesi.Allah mazlumun hakkını alsın bunlardan.
Şu sadece yapımı bir yıllık olmuş rezidans tüylerimi ürpertiyor cennetten bi köşk diye satılmış. Koca makasla falan kesilmiş açılışta.
Japonlara imreniyorum valla adamların iş ahlakı birbirine olan saygılarını önceden de duymuştum.Depremde videolarda gördüğüm kadarıyla helal olsun.Neden bizim ülkemizde insan hayatı hep ucuz
Maraşta sanırım bi müteahhitin ufak bir röportajı vardı yaptığı hiçbir ev yıkılmamış maş.hasar da yokmuş adam herkesi gidip kontrol etmiş tek tek gezmiş.Evde kalanları çıkarmış.
Sonradan dönüp enkazda kalan yakınlarını çıkarmaya gitmiş. Bu gün işini hakkıyla yapan insan takdir ediliyor.İnsanoğlu ne yaparsa kendine yapıyor saygıyı da takdiri de elbet birgün kazanıyor,hakediyor.

Aa ne güzel annenlerin evi varmış kalırsınız toparlanana kadar,buna sevindim.
Evet evet elhamdülillah annemin evi köyde, ben 12 yaşındayken annemler yapti bu evi her yerde kolon var sağlam yaptılar çok şükür insan korkmuyor. Zaten bizim akrabalar günlerdir burdaydı, biraz duyarsız oldukları için ben kalmadım sinirlerim bozuluyordu güya onlsr da depremzede neyse
Eşim gelseydi içim rahat ederdi de hayırlısı, en kısa zamanda herkesin sorunu hallolsun

Tam bugün aklımdan geçiyordun yazdın çok etkilendiğini gördüm hepimiz gibi. Dün yazmayınca da merak ettim acaba moral olarak toparlanamadı mı diye içimden geçirmiştim.
Bende seni kucaklıyorum canım.

Allah razı olsun böyle insanlardan ya

Eşinde sağ salim yanınıza gelir inş.Rabbim ayırmasın.
Ben ilk günler hiç yemek yiyemiyordum birileri yemek zorundayız gibi bir şey söylüyordu ama ben oradakiler yiyemeyince nasıl yerim boğazımdan nasıl geçer şimdi yemek mi düşünücez dedim.Hele ki enkaz altında kalan kardeşlerimizi düşündükçe kahroluyordum emzirdiğim için yemeye başladım ama ben tek olsam bi ekmek zeytin çay yeterdi bana,yemekten sıcak yataktan utandım günlerce yatamadım hepimiz gibi hiç sorun değil dedim.Pazara gittim elim birşey almaya varmıyordu bugün iş yapıyorum biran aklıma geliyor olduğum yerde oturuyorum.
Yüzyılın felaketi cidden ama daha kötü günler mi bizi bekliyor düşüncesi de kafamdan geçmiyor değil.Ahir zamana mı girdik Hatay daki Amik Ovası da hadislerde geçiyor bakabilirsin istersen büyük savaşlar olacak orada.
Bizler hiçbir sıkıntı çekmedik depremde ailesini evini kaybetmiş kardeşlerimiz beni mahvediyor Allah'ın yardımı onlarla olsun bizler zaten her daim yanlarındayız.

Sana katılıyorum gerçekten öyle
Biz iyiyiz ya evimiz gitse de iyiyiz. Canını kaybeden insanlar nasıl yaşayacak, canı durup kolu bacağı kopanlar var, insanın içi paramparça oluyo..

Her kelimene katılıyorum. Evleri sağlam yapıp biraz daha az kazansalar bizde japonya gibi hayatımıza devam ederdik. Ne böyle yıkılan evler nede bu kadar acılar yasanirdı

Miraç en sıkıntılı günlerde gelen bir mucizedir. Rabbim Peygamber efendimize (sav) Miraç ile ferahlık verdiği gibi bizlere de birlik ve beraberlik içinde yurdumuza da inşirah ile ferahlığı nasip etsin. Tüm insanlığa merhamet ihsan etsin.
Tek yürek olduğumuz bugünlerde duam depremzede kardeşlerimizin yaralarının sarılması,kalplerinin sızısının inançla duayla şifa bulması. Bu dünya hayatı gelip geçici mühim olan ahirete alnımızın akıyla gitmekte. Rabbim bugünlerimizi aratmasın. Depremde vefat edenlere rahmet diliyorum.
Kandilimiz mübarek olsun.

kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…