Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dinlen kafanı topla kalacak yerin var ailen yanında her zaman dualarımızdasın bu günlerde geçecek

Kuzum malatya şu an yapılanıp ayağı kalkması nerden bakarsan beş senesi var bizde arsaların üzerine çelik evlerden kurmak istedik ama bu yapılanma ortaya güvensizliği çıkarıyor her yer tenha ve ölü viran bir şehir ayakta kalan binaların çoğu hasarlı onlarda yıkılırsa dümdüz olacak
Okulların çoğu hasarlı bunlar olmadan gitsekde başka sorunlar olcak yerleşecek ev yok devletin verdiği konteynıra bile girsem başkasının hakkına girermiyim diye düşünüyorum en azından caresizlerin tek caresi başımı sokayım derken benim arsam var onlarınkini kaps etmiş olurum
Benim arsamın etrafı boş yerli halk kalmadı dağıldı kime nasıl güvenip o sesizlikte oturayım
Gitsekte en az 3 4 seneyi alır anlıyacağın

Malatyada doğru düzgün fay hattı yok aslında cevre ilerden vuruyor elazığ depremindede yara aldık şimdi büyük bir deprem bingöl depremi bekleniyor o da bize vuracak orda kesinlikle çok katlı bir binada oturulamaz

Allah güzel kalbine göre versin canım tevekkül teslimiyet her kula nasip olmaz

JES nasılsınız canım
Cok şükür canim benim. Dünden iyi yarina daha iyi olacagiz inşallah. Yiyecek ekmek isinacak bir battaniyemiz var ya binlerce şükür. Elimiz ayagimiz tutuyorken canimizla imtihan edilmemisken çokta şikayet etmek olmaz. Hersey daha da guzel olacak allahin izniyle

Allah herkesin yardımcısı olsun kader de varmış demek ki taşınmak iyi olur sizin için galiba.
Büyük bir depremde bekleniyor Bingöl'de yazdığın gibi yine sizi etkiler muhakkak.Artçılar dahi etkiler sizi psikolojik olarakta öyle.
Benim anne tarafım Bingöl de kendimi unuttum orası da aklımızda Dedem,dayımlar,kuzenler,bi sürü akraba oraya yazlık yapalım diyorduk kul plan yapar ama nereden ne gelir bilemiyorsun işte.
Adana'ya gelin diyemiyoruz olmaz burası da öyle riskli bizde Bingöl'e gidemiyoruz bizimde durumlar karışık inş.beklenen depremler hiçbir zaman olmaz.
Bu deprem herkesi etkiledi Efser ablam bi daha olursa İstanbul,Adana, Bingöl gibi yok biz asla toparlanamayız ülkece inş.olmaz Rabbim dilemedikçe yaprak dahi kıpırdamaz O'na sığınacağız.

Rabbim hepimizi korusun inşallah

İçimden geçen nedir biliyor musunuz sizleri evimde ağırlamak ama kader işte
Olsun ağırlanmış gibiyiz Allah razı olsun senden Tubişim bizler iyi sayılırız çok daha kötü durumda olanlar var.
Bugün Cüneyt Özdemir in Hatay çekimini izledim ya cidden hayalet şehir gibi.
Hatta savaşta bu kadar olmaz deniyor.
Akrabalarının cenazesini almak için günlerdir bekleyenler var hala enkazdalar.
Bu olayların içinde bi de yağmacılar var tüylerii diken diken eden.Biz inanıyoruz bizim çokta tekin olmayan mahallelerimizde bizler silahlı durmak zorunda kalırız bak ciddi söylüyorum.
Normalde buralar karışıyor hemen polis falan hemen gelmezse durum aynen böyle olur.
Kötüyü düşünmek istemiyorum Allah'ın yardımı bizimle inş.

Rabbim istediğine boynumuz kıldandan ince artık küllahı önümüze koyup düşünme şükür etme o basit hayat şikayetlerinden utanıp tevvekül etme vakkiti kuzum
2 kasen bile olsa 3sü şart değil olduğunu mutluluğun huzurun varsa gidene yol verme vakkti
Ol derse olur kün feyekün sorumlular sorumluğunu almıyorsa sen tabiri caizse eşeğini
Sağlam kazığa bağlama vaktti tebtir bizden tevvekül Allahtan.

Allah korusun tenefusum

Aynen öyle

Bizim binaya yapısık binalar vsr onlarda hasar var mı bilmiyorum, dükkana da bakmadılar o evde bir deprem daha yaşarsam kafayı yerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…