Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günlerdir aklım sende nasılsın
döme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
Dualarınıza talibim hayırlı bir kapı açılsın

Hiç kolay değil yaşadıklarınız. Sürekli aklımda ve duamdasınız

Hiç aklımdan çıkmıyorsunuz tabii ederiz ediyoruzda. Çok zor insan gitse yine aynı şeyleri yaşar. Belki zaman iyi gelir efserim

Rabbim en hayırlısına yöneltsin.

Hep duamızda ve aklımızdasınız RABBİM sağlıklı ve güzel günler yaşamanızı hayırlı kararlar almanızı nasip eylesin efserimmm

Allah hakkınızda hayırlı olanı kolaylıklarla nasip etsin

Yerim tinnoş 18:44 ❤
Bonusumm
Ay esommm onca acının içinde ne iyi geldin burda olman bile huzur verdi bana seni çok seviyorum canım arkadaşım kardeşim kankam
Yaaa Şüşümmmm inşAllah bu günleri de atlatacağız yavru kuşumm bende senii çok seviyorum çook
Canııım hoşgeldin
Hoşbulduk Negoşum
Hoşgeldin canim
Hoşbulduk çiçeğimmm
Hoşgeldin canımm
Hoşbulduk bitanem

Çok haklısın ablam bu travma nasıl atlatılır ki.
Ancak zamanla olacak iş çünkü Allah insanoğluna unutmak gibi bi nimette vermiş.
Ben fikrimi söyleyeyim sizin oralar bilim adamlarınin söylediğine göre büyük bir depremi çook uzun yıllar yaşamayacak.Ama ev hasar görmüş diyorsunuz belki artçılar bile evi Allah korusun yıkmaya yeter.
Bu yüzden evinize girmeyin bence
Ablam durumunuz biraz iyi diye hatırlıyorum bi müstakil yapıp oturun en güzel bu şekilde içiniz rahat olur.
Ama gördüğüm kadarıyla Malatya nin altından çokça fay geçiyor.Sen sürekli yazardın deprem oluyor diye.
Malatya dan taşınma fikri nasıl olabilir düşünün derim.Trabzon falan sert kayalıkmış deprem nadir olurmuş.Adana da açık turuncuydu risksiz yerlerdendi ama şuan riskli bölge bunu da sadece Allah biliyor.
Bence bulunduğunuz yerler müsaitse bir müddet kalın biraz zamana bırakın.Allah a emanet olun çok şükür sağsınız gerisi hal olur zamanla inş.

Bize de öyle diyorlar ama korkuyorum o evden
Haklısın canım korkman çok normal bende giremiyordum hamd olsun alıştım.
Sen bulunduğun yer güvenliyse kal kuzum ne zaman için ferahlarsa o zaman da geçmeyi denersin.
Artçılar maalesef olacaktır ama inş,
hissetmeyeceğimiz kadar küçük olurlar.
Eve girdikten sonra bikaç gece uyuyunca o cesaret az da olsa geliyor merak etme inş. korkun azalacaktır.
Ben her gece rüyamda deprem görüyorum koşuyoruz eşimi uyandırıyorum.
Dışarı atıyorum kendimi falan.
İlk geceler kabustan uyanıp kalbim gümleyerek lambaları açıyordum avize kontrolü yapıp rahatlamaya çalışıyordum.

Rabbim huzurla oturacağınız bir mekan nasip etsin efserim

Ah zaten gözler hep avizede

Efserim Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah zamanla netleşir bir şeyler dualarımız her zaman sizinle
Nego dedem ameliyata girmiş. Bugün uyutcaklarmış yoğun bakımda kalacakmış. Yarın inşallah sağlıkla hasarsız uyanır
Allah acil şifalar versin sweetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…