- 2 Ağustos 2013
- 38.464
- 129.773
- 798
Günlerdir aklım sende nasılsınBende kızımın evine geçtim kızlar
Hoşgeldin canımmAynı zaman diliminden hepinizee merhaba canlarımmmm
Saat bildirimi 18:42
Şimdi Elazığ uçağına bindik görüşürüz
döme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.Günlerdir aklım sende nasılsın
Hiç kolay değil yaşadıklarınız. Sürekli aklımda ve duamdasınızdöme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
Dualarınıza talibim hayırlı bir kapı açılsın
Hiç aklımdan çıkmıyorsunuz tabii ederiz ediyoruzda. Çok zor insan gitse yine aynı şeyleri yaşar. Belki zaman iyi gelir efserimdöme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
Rabbim en hayırlısına yöneltsin.döme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
Hep duamızda ve aklımızdasınız RABBİM sağlıklı ve güzel günler yaşamanızı hayırlı kararlar almanızı nasip eylesin efserimmmdöme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
Allah hakkınızda hayırlı olanı kolaylıklarla nasip etsindöme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
BonusummYerim tinnoş 18:44 ❤
Yaaa Şüşümmmm inşAllah bu günleri de atlatacağız yavru kuşumm bende senii çok seviyorum çookAy esommm onca acının içinde ne iyi geldinburda olman bile huzur verdi bana seni çok seviyorum canım arkadaşım kardeşim kankam
Hoşbulduk NegoşumCanııım hoşgeldin
Hoşbulduk çiçeğimmmHoşgeldin canim
Hoşbulduk bitanemHoşgeldin canımm
Çok haklısın ablam bu travma nasıl atlatılır ki.döme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
Haklısın canım korkman çok normal bende giremiyordum hamd olsun alıştım.Bize de öyle diyorlar ama korkuyorum o evden
Rabbim huzurla oturacağınız bir mekan nasip etsin efserimdöme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
İnşallah Allah şifa versin canımNego dedem ameliyata girmiş. Bugün uyutcaklarmış yoğun bakımda kalacakmış. Yarın inşallah sağlıkla hasarsız uyanır
Ah zaten gözler hep avizedeHaklısın canım korkman çok normal bende giremiyordum hamd olsun alıştım.
Sen bulunduğun yer güvenliyse kal kuzum ne zaman için ferahlarsa o zaman da geçmeyi denersin.
Artçılar maalesef olacaktır ama inş,
hissetmeyeceğimiz kadar küçük olurlar.
Eve girdikten sonra bikaç gece uyuyunca o cesaret az da olsa geliyor merak etme inş. korkun azalacaktır.
Ben her gece rüyamda deprem görüyorum koşuyoruz eşimi uyandırıyorum.
Dışarı atıyorum kendimi falan.
İlk geceler kabustan uyanıp kalbim gümleyerek lambaları açıyordum avize kontrolü yapıp rahatlamaya çalışıyordum.
Rabbim sağ salim şifasiyla uyandırsin canimNego dedem ameliyata girmiş. Bugün uyutcaklarmış yoğun bakımda kalacakmış. Yarın inşallah sağlıkla hasarsız uyanır
Efserim Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah zamanla netleşir bir şeyler dualarımız her zaman sizinledöme fikri ürkütüyor dönemiyoruz araftayız kuzum evimiz ilk bakışta çok hasarlı denilmiş zemin binayı taşımaz denmiş daha gelişmiş cihazlarla bakılıp rapor yazılacak hoş oturun derseler bu tranvayla oturacak mı? ne eşim ne de ben dönme fikrimiz bile yok burda da yüreği ağzımda kalamam.
Allah acil şifalar versin sweetimNego dedem ameliyata girmiş. Bugün uyutcaklarmış yoğun bakımda kalacakmış. Yarın inşallah sağlıkla hasarsız uyanır
Amin inşallah. Allah şifa versin canımNego dedem ameliyata girmiş. Bugün uyutcaklarmış yoğun bakımda kalacakmış. Yarın inşallah sağlıkla hasarsız uyanır
Allah şifa versinNego dedem ameliyata girmiş. Bugün uyutcaklarmış yoğun bakımda kalacakmış. Yarın inşallah sağlıkla hasarsız uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?