Düzenli Evimiz & Hayatımız

Pazartesi Allah nasip ederse deprem bölgesi hariç okullar açılıyor. Elimizden geldiğince rutin işleri yapmaya gayret edelim. Boş durmak vesveseyi artırır, ruhumuz bir şeylerle meşgul olarak iyileşecek. Unutlayalım bu dünya fani hepimiz bir şekilde vaktimizi tamamlıyoruz. Hadi güzel hanımlar nerede olursak olalım elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edelim. Daha önce çok sıkıntılar atlattık bugünleri de beraber atlatıcaz Allahın izniyle. Depremzede kardeşlerimden dolayı uzun bir süre etiket yapmak istemiyorum böyle girer yazarım. İyi olun olalım geçecek.

Seninde burdaki tüm güzel dostlarında kandiliniz mübarek olsun Negocum. Biraz doğrulmak normale doğru gitmeye çabalamak lazım çok haklısın. Günlerdir ne doğru dürüst iş yaptım ne de toparlanabildim. Gayret edeceğim artık elimden geleni yapacağım sağolasın

Allah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar

kendi evim halen belirsiz galiba eşyaları toplayıp orda bir yere depolayacağım zaten sağlam bir şey kalmadı
Kişisel eşyaları alıp gerisini bağış yapabilirim .

Son düzenleme:
Güzel baslangiclar olsun efserim Allah yardımcınız olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım her şey gönlünce olsun

Çizikler geçmez ki üstünün de ki cila ya zarar verir pas çözücü felan kullanmayın

Hakkında hayırlısı olsun İnsallah büyük sorunlar büyük güzellikler getiriyor sizin içinde öyle olacağına inanıyorum

Her şey gönlünce olsun

Merhabalar düzen topik çiçeklerim.
Bende hem fiziken hem psikolojik olarak biraz çöküntüdeyim inşAllah geçecek.Şu sıralar çok koşturduk.Geçmişi okuyamadım.

Ankara’ya gittim göreve resmi olarak başladım.Hemen izne ayrılıp eş durumu tayini istedim.1marta kadar belli olur.
Ben şimdi Kayseri de ailemin yanındayım.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.

1 marta kadar çalışma durumu olmuyor mu tinnoş? Bilmediğimden soruyorum

Her şey gönlünce olsun Efser ❤ Allah maddi manevi kolaylık versin

1 marta kadar çalışma durumu olmuyor mu tinnoş? Bilmediğimden soruyorum
Yıllık izne ayrıldım bonusumm.Sağolsunlar durumu izah ettik.Yardımcı oldular. İzin bitene kadar tayinim onaylanır gider ilişik keserim bu sefer Bingöl’de başlama yaparım

Rabbim yardımcınız olsun, kolay eylesin her işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…