Seninde burdaki tüm güzel dostlarında kandiliniz mübarek olsun Negocum. Biraz doğrulmak normale doğru gitmeye çabalamak lazım çok haklısın. Günlerdir ne doğru dürüst iş yaptım ne de toparlanabildim. Gayret edeceğim artık elimden geleni yapacağım sağolasınPazartesi Allah nasip ederse deprem bölgesi hariç okullar açılıyor. Elimizden geldiğince rutin işleri yapmaya gayret edelim. Boş durmak vesveseyi artırır, ruhumuz bir şeylerle meşgul olarak iyileşecek. Unutlayalım bu dünya fani hepimiz bir şekilde vaktimizi tamamlıyoruz. Hadi güzel hanımlar nerede olursak olalım elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edelim. Daha önce çok sıkıntılar atlattık bugünleri de beraber atlatıcaz Allahın izniyle. Depremzede kardeşlerimden dolayı uzun bir süre etiket yapmak istemiyorum böyle girer yazarım. İyi olun olalım geçecek.
İyiyim şükür ❤ sahura kadar durayım dedim uyumuşum kaçırdım sahuru öyle niyetlendimGeçmiş olsun nasılsın bugün
Pazartesi Allah nasip ederse deprem bölgesi hariç okullar açılıyor. Elimizden geldiğince rutin işleri yapmaya gayret edelim. Boş durmak vesveseyi artırır, ruhumuz bir şeylerle meşgul olarak iyileşecek. Unutlayalım bu dünya fani hepimiz bir şekilde vaktimizi tamamlıyoruz. Hadi güzel hanımlar nerede olursak olalım elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edelim. Daha önce çok sıkıntılar atlattık bugünleri de beraber atlatıcaz Allahın izniyle. Depremzede kardeşlerimden dolayı uzun bir süre etiket yapmak istemiyorum böyle girer yazarım. İyi olun olalım geçecek.
Güzel baslangiclar olsun efserim Allah yardımcınız olsun.Allah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
kendi evim halen belirsiz galiba eşyaları toplayıp orda bir yere tepolayacağım zaten sağlam bir şey kalmadı
Kişisel eşyaları alap gerisini bağış yapabilirim .
Amin canım hepimiz için öyle olsunGüzel baslangiclar olsun efserim Allah yardımcınız olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım her şey gönlünce olsunAllah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
kendi evim halen belirsiz galiba eşyaları toplayıp orda bir yere depolayacağım zaten sağlam bir şey kalmadı
Kişisel eşyaları alıp gerisini bağış yapabilirim .
Çizikler geçmez ki üstünün de ki cila ya zarar verir pas çözücü felan kullanmayınArkadaşlar, şöyle güzel bi yer temizliği yapıcam. Benim yerler beyaz, ama benden önce oturan çizdirmiş gibi siyah çizgiler oluşmuş. Çamaşır suyu yağ çözücü pas çözücü her haltı denedim çıkaramadım. Var mı önerisi olan
Yaza doğru zaten evin tüm zeminini değiştirmeye niyetleniyorum. Gıcık kaptım iyice pislik içinde durunca. Sanki hiç silmiyorum gibi duruyorÇizikler geçmez ki üstünün de ki cila ya zarar verir pas çözücü felan kullanmayın
Hakkında hayırlısı olsun İnsallahAllah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
kendi evim halen belirsiz galiba eşyaları toplayıp orda bir yere depolayacağım zaten sağlam bir şey kalmadı
Her şey gönlünce olsunAllah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
Süngerle ciflediniz mi?Arkadaşlar, şöyle güzel bi yer temizliği yapıcam. Benim yerler beyaz, ama benden önce oturan çizdirmiş gibi siyah çizgiler oluşmuş. Çamaşır suyu yağ çözücü pas çözücü her haltı denedim çıkaramadım. Var mı önerisi olan
Merhabalar düzen topik çiçeklerim.
Bende hem fiziken hem psikolojik olarak biraz çöküntüdeyim inşAllah geçecek.Şu sıralar çok koşturduk.Geçmişi okuyamadım.
Ankara’ya gittim göreve resmi olarak başladım.Hemen izne ayrılıp eş durumu tayini istedim.1marta kadar belli olur.
Ben şimdi Kayseri de ailemin yanındayım.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Her şey gönlünce olsun Efser ❤ Allah maddi manevi kolaylık versinAllah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
Yıllık izne ayrıldım bonusumm.Sağolsunlar durumu izah ettik.Yardımcı oldular. İzin bitene kadar tayinim onaylanır gider ilişik keserim bu sefer Bingöl’de başlama yaparım1 marta kadar çalışma durumu olmuyor mu tinnoş? Bilmediğimden soruyorum
Rabbim yardımcınız olsun, kolay eylesin her işiniAllah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
Yıllık izne ayrıldım bonusumm.Sağolsunlar durumu izah ettik.Yardımcı oldular. İzin bitene kadar tayinim onaylanır gider ilişik keserim bu sefer Bingöl’de başlama yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?