- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Malatyadakiler köyde bonusummAİlen nasıl?
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahAllah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
kendi evim halen belirsiz galiba eşyaları toplayıp orda bir yere depolayacağım zaten sağlam bir şey kalmadı
Kişisel eşyaları alıp gerisini bağış yapabilirim .
ben bugun salonumun duvarlarini silecegim suyumu haziladim ..perdeleri makinaya attim daha calistirmadimPazartesi Allah nasip ederse deprem bölgesi hariç okullar açılıyor. Elimizden geldiğince rutin işleri yapmaya gayret edelim. Boş durmak vesveseyi artırır, ruhumuz bir şeylerle meşgul olarak iyileşecek. Unutlayalım bu dünya fani hepimiz bir şekilde vaktimizi tamamlıyoruz. Hadi güzel hanımlar nerede olursak olalım elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edelim. Daha önce çok sıkıntılar atlattık bugünleri de beraber atlatıcaz Allahın izniyle. Depremzede kardeşlerimden dolayı uzun bir süre etiket yapmak istemiyorum böyle girer yazarım. İyi olun olalım geçecek.
Evet, süngerle lifle herşeyle denedim. Beyaz sirke karbonatın denedim gitmiyor o lekeler. Sanki siyah bi mobilya sürtmüş gibi simsiyah çizgiler varSüngerle ciflediniz mi?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım her şey gönlünce olsun
Hakkında hayırlısı olsun İnsallahbüyük sorunlar büyük güzellikler getiriyor sizin içinde öyle olacağına inanıyorum
Her şey gönlünce olsun Efser ❤ Allah maddi manevi kolaylık versin
Rabbim yardımcınız olsun, kolay eylesin her işini
Sağolun kızlar Rabbim hepimize yardım ettsin ❤Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Senle güzel hayellerimiz vardı ama yarıda kaldı inşallah güzel günler hayırla sağlıkla gelsinMalatyadakiler köyde bonusumm
Eşimin abisi bir ev yaptırmıştı sadece bir odasına soba kuruldu.İnanılmaz soğuk. Su resmen elini kesiyor. Gıda kıyafet yardımı yapan herkesden Allah razı olsun.
Hepsi vallahii çökmüşAğlayarak karşıladılar bizide
Kimse nereden nasıl başlayacaklar bilmiyorlar
Aynı şeyleri bende düşündüm efserişkommmmSenle güzel hayellerimiz vardı ama yarıda kaldı inşallah güzel günler hayırla sağlıkla gelsin
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun ailenize geçmiş olsun demekten başka elimizden bir şey gelmiyor karanlık aydınlığı çağırır umarım tez vakkite bu karanlık dağılacak.
ben bugun salonumun duvarlarini silecegim suyumu haziladim ..perdeleri makinaya attim daha calistirmadim
isim bitmeye yakin perdeleri calistiracagim sonra camlari silecegim
artik toparlanma zamani kizlar ...guclenmeliyiz normale donmeliyiz
once kendimize faydamiz olmali etrafa destek verebilmek icinÇok haklısın
Eşimin dün izin günüydü, temizlik yaptı artık benden umudu kesincebende banyoları detaylı temizledim bugün, çamaşırları hallettim, şimdi yemek yapıyorum kuruduk kaç gündür aperatif şeyler yemekten, toplanma zamanı artık böyle kimseye faydamız olmuyor
Geçmiş olsun. Rabbim kolaylaştırsınAllah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
kendi evim halen belirsiz galiba eşyaları toplayıp orda bir yere depolayacağım zaten sağlam bir şey kalmadı
Sizin için en hayırlısı olsun ablam.Allah nasip ederse başka bir ilde nisada kendi evime gececeğim şimdilik planımız bu Allahın izniyle 1 sene içinde her şey şekilenecek kızlar
AminSizin için en hayırlısı olsun ablam.Rabbim huzur, sağlık, mutluluk versin.
AminGeçmiş olsun. Rabbim kolaylaştırsın
hosgeldin cicegimMerhabalar düzen topik çiçeklerim.
Bende hem fiziken hem psikolojik olarak biraz çöküntüdeyim inşAllah geçecek.Şu sıralar çok koşturduk.Geçmişi okuyamadım.
Ankara’ya gittim göreve resmi olarak başladım.Hemen izne ayrılıp eş durumu tayini istedim.1marta kadar belli olur.
Ben şimdi Kayseri de ailemin yanındayım.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Toparlanmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?