Düzenli Evimiz & Hayatımız

Malatyadakiler köyde bonusumm
Eşimin abisi bir ev yaptırmıştı sadece bir odasına soba kuruldu.İnanılmaz soğuk. Su resmen elini kesiyor. Gıda kıyafet yardımı yapan herkesden Allah razı olsun.
Hepsi vallahii çökmüş Ağlayarak karşıladılar bizide
Kimse nereden nasıl başlayacaklar bilmiyorlar

Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

ben bugun salonumun duvarlarini silecegim suyumu haziladim ..perdeleri makinaya attim daha calistirmadim

isim bitmeye yakin perdeleri calistiracagim sonra camlari silecegim

artik toparlanma zamani kizlar ...guclenmeliyiz normale donmeliyiz

Hakkınızda hayırlısı olsun canım her şey gönlünce olsun

Hakkında hayırlısı olsun İnsallah büyük sorunlar büyük güzellikler getiriyor sizin içinde öyle olacağına inanıyorum

Her şey gönlünce olsun Efser ❤ Allah maddi manevi kolaylık versin

Rabbim yardımcınız olsun, kolay eylesin her işini

Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Sağolun kızlar Rabbim hepimize yardım ettsin ❤

Senle güzel hayellerimiz vardı ama yarıda kaldı inşallah güzel günler hayırla sağlıkla gelsin
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun ailenize geçmiş olsun demekten başka elimizden bir şey gelmiyor karanlık aydınlığı çağırır umarım tez vakkite bu karanlık dağılacak.

Aynı şeyleri bende düşündüm efserişkommmm teşekkür ederim ablamm tek dayanağımız dua bugünleri kolaylıkla atlatmayı rabbim nasip eylesin
Yeni eviniz yurdunuz hayırlı olsun keder sıkıntı görmeyin efserişkommmm

ben bugun salonumun duvarlarini silecegim suyumu haziladim ..perdeleri makinaya attim daha calistirmadim

isim bitmeye yakin perdeleri calistiracagim sonra camlari silecegim

artik toparlanma zamani kizlar ...guclenmeliyiz normale donmeliyiz

Çok haklısın
Eşimin dün izin günüydü, temizlik yaptı artık benden umudu kesince bende banyoları detaylı temizledim bugün, çamaşırları hallettim, şimdi yemek yapıyorum kuruduk kaç gündür aperatif şeyler yemekten, toplanma zamanı artık böyle kimseye faydamız olmuyor

once kendimize faydamiz olmali etrafa destek verebilmek icin

Geçmiş olsun. Rabbim kolaylaştırsın

Sizin için en hayırlısı olsun ablam.Rabbim huzur, sağlık, mutluluk versin.

hosgeldin cicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…