- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.849
- 698
insallah duzene girecek herseyToparlanmaya çalışıyoruz
nasilsinHoşbulduk miniğiimmmm
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni başlangıçlarınHoşbulduk miniğiimmmm
Aminn canım eline sağlıkHayırlı akşamlar herkese.
Ben de bugün biraz detaylı giriştim temizliğe ,bütün odaları ,banyoyu hallettim.
Çamaşır ,ayakkabı yıkadım.Anca bitti.
Yarın bakalım açılıyor okullar Allah izin verirse ,hayırlı olsun herkes için bu dönem
İyi olmaya çalışıyorum miniğim yoldayım kardeşimin yanına gidiyorum biraz uzaklaşayım diyeinsallah duzene girecek hersey
nasilsin
Aminnn kukrişimmm inşAllahHoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni başlangıçların
Sağol canımAminn canım eline sağlık
Hoşbulduk canım beniimmmEfser Allah güzel kapılar açsın, sıkıntını gidersin inşallah. Gittiğin her yerde güzel anılar birikirmeyi nasip etsin.
Tiniminimavihanim hoşgeldin, hayırlı olsun. :)
Arkadaşından bi haber var mı canım? Durumu iyidir inş.Hoşbulduk canım beniimmm
Eşin nasıl oldu mimesisEfser Allah güzel kapılar açsın, sıkıntını gidersin inşallah. Gittiğin her yerde güzel anılar birikirmeyi nasip etsin.
Tiniminimavihanim hoşgeldin, hayırlı olsun. :)
Valla sosyal medya çok kötü ediyor insanı. Düzeliyorum diyorum bişey görüyorum hadi baştan panik. Sürekli bu durumu yaşayanlara dua ediyorum ben bu haldeyim onlar nasıl diyeİyi geceler kızlar
Ablamlardaydık eve geçtik dışarı çıktık bugün iyi gelsin diye.Ama konu yine depreme geliyor tabi gördüğüm bi açıklama da beni tedirgin etmedi değil.
Yıkıcı artçılar bekleniyormuş.Allah'ım sana sığınıyoruz.Okul açılınca ne yaparız
aklımız kalacak inş.alışırız.
sukur bu aksam geldi benimkideİyi olmaya çalışıyorum miniğim yoldayım kardeşimin yanına gidiyorum biraz uzaklaşayım diyesen napıyon eşin nasıl kuzumm
Allah bin kere razı olsun hepsindensukur bu aksam geldi benimkide
Allah yardim eden herkesden razi olsun insallahAllah bin kere razı olsun hepsinden
Evet aynen öyle bende haberde bi prof.un yazısını okudum.Uzman olmasaydı çıkan abartılı haberler derdim ama yok uzman görüşü görünce korkuyorum.Valla sosyal medya çok kötü ediyor insanı. Düzeliyorum diyorum bişey görüyorum hadi baştan panik. Sürekli bu durumu yaşayanlara dua ediyorum ben bu haldeyim onlar nasıl diye
Eşin madenci mi? Madenciler ne güzel iş çıkardılar herkes bu düşünce de Rabbim razı olsun.sukur bu aksam geldi benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?