Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar herkese.
Ben de bugün biraz detaylı giriştim temizliğe ,bütün odaları ,banyoyu hallettim.
Çamaşır ,ayakkabı yıkadım.Anca bitti.
Yarın bakalım açılıyor okullar Allah izin verirse ,hayırlı olsun herkes için bu dönem

Aminn canım eline sağlık

İyi geceler kızlar
Ablamlardaydık eve geçtik dışarı çıktık bugün iyi gelsin diye.Ama konu yine depreme geliyor tabi gördüğüm bi açıklama da beni tedirgin etmedi değil.
Yıkıcı artçılar bekleniyormuş.Allah'ım sana sığınıyoruz.Okul açılınca ne yaparız
aklımız kalacak inş.alışırız.

Valla sosyal medya çok kötü ediyor insanı. Düzeliyorum diyorum bişey görüyorum hadi baştan panik. Sürekli bu durumu yaşayanlara dua ediyorum ben bu haldeyim onlar nasıl diye

Valla sosyal medya çok kötü ediyor insanı. Düzeliyorum diyorum bişey görüyorum hadi baştan panik. Sürekli bu durumu yaşayanlara dua ediyorum ben bu haldeyim onlar nasıl diye
Evet aynen öyle bende haberde bi prof.un yazısını okudum.Uzman olmasaydı çıkan abartılı haberler derdim ama yok uzman görüşü görünce korkuyorum.
Bizimkiler hepsi Naci Görür bizi çok korkutuyor deyip geçen gece yayına çıkınca dinlemeyip uyudular.
Evi hasarlı olanlar veyahut eski olanlar umarım çıkabilirler evlerinden bu da çok önemli.Burada herkes Niğde' ye yazlığa gitmiş bizim gidicek yerimizde yok.
Annemlerin merdivenlerde çatlak var aklım orada kimse gelmedi henüz bi bakılsa içimiz rahat ederdi.
Babam anladığı için bi bölümün kırılıp tekrar yapılması gerekiyor dedi.Deprem anında Allah göstermesin ama ilk orası çökebilir evde kalıp deprem durunca çıkarlar.
Bizim de evde hasar yok fakat alt katımız daha eski tahminimce ilk orası yapılıp sonra kat çıkılmış.
Kiracı var sormadım hiç ama merak ediyorum şuan kolonlar, kirişler nasıl sıra gelince bizde evi kontrol ettirmek istiyoruz.

Günaydın canlar yoğunluk hatsafhada bende de dünden beri bakamadım
Açıkçası ev işleri yapılıyor ama yazasim gelmiyor.
Bugünde. Misafirim var
Haberler yüreğimi dağlıyor hala
Canlar dualarım. hep sizinle
Umarım hepimiz toparlanıcaz
Brndede uyku duzensizligi başladı
Bazen iyi uyurken bazen kötü uyuyorm yada hiç uyuyamıyorum
İbadetlerimi de yapaamiyorum o sebeple sanırım
Yarım başliyorum inşallah
Rabbim hepimizi muhafaza eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…