Topallayarak da olsa eşim yürümeye başladı değneklerle. Ayağındaki şişlik ve morarma devam ediyor ama şükürler olsun çok daha iyi.Eşin nasıl oldu mimesis
Çok şükür canım Allah daha iyi etsin.Topallayarak da olsa eşim yürümeye başladı değneklerle. Ayağındaki şişlik ve morarma devam ediyor ama şükürler olsun çok daha iyi.
esim ilk gün gitti ama oraya varmalari malesef sali gunu aksamdi ve karanlikta hic bisey yapamadilar..dün ayrdildilar hataydan ..carsamba sabahi basladilar enkazlara ama sükür sag salim geri döndüEşin madenci mi? Madenciler ne güzel iş çıkardılar herkes bu düşünce de Rabbim razı olsun.
Keşke ilk günden çağırılsaydılar.
ailecek vakit gecirnek icin bugun cocuklari okula gindermedim kendimde kursa gitmedimOkul açıldı benim maraton başladı kara bata çıka git gel yoruldum olsun çok şükür bugünüme.
Öğlen olmadan yemeklerimi evin işini yaptım. Markete uğradım çocukları okula öğlen bıraktıktan sonra yürümek yordu ama iyi geldi uzun zaman evde olunca bir yere gidecek olsam da arabayla gittiğimiz için dışarıya çıkmış hissetmiyordum kendimi.
Amin nego. Çok teşekkür ederim.Çok şükür canım Allah daha iyi etsin.
Çok şükür rabbim daha iyi etsinTopallayarak da olsa eşim yürümeye başladı değneklerle. Ayağındaki şişlik ve morarma devam ediyor ama şükürler olsun çok daha iyi.
Aaa öyle çok kar mı var bizim burda hiç yok yaOkul açıldı benim maraton başladı kara bata çıka git gel yoruldum olsun çok şükür bugünüme.
Öğlen olmadan yemeklerimi evin işini yaptım. Markete uğradım çocukları okula öğlen bıraktıktan sonra yürümek yordu ama iyi geldi uzun zaman evde olunca bir yere gidecek olsam da arabayla gittiğimiz için dışarıya çıkmış hissetmiyordum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?