Bugün nasılsın negom?Sabah namaza kalktım Kuran okudum.
Dağınıklığı topladım.
Duş aldım.
Radyoyu açtım. (Diyanet Kuran)
Kahvaltı beslenme hazırladım.
Ispanak yıkadım.
Bulaşık makinesini boşalttım
Çanta kontrolü yaptım.
Yatakları düzelttim.
Makineye çamaşır attım.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Biraz kitap okudum.
Allah ibadetlerini kabul etsin bizlere de nasip etsin inşallahEvde yoktum akşamda hiç bakamadım herkes iyidir inş.
Umre durumumuz var dı paylaşmıştım ben gidemedim ablamlar gitti dün döndüler onların telaşı vardı.
Allah hep böyle güzel telaşlar nasip etsin inş hepimize gitmeyi nasip etsin. Dönenler eskisi gibi olmadığınu ziyaretlerin zorlaştığını söylüyorlar.
ALLAH kabul etsin bonusum bizlerede gitmek nasip olsun İNŞAALLAHEvde yoktum akşamda hiç bakamadım herkes iyidir inş.
Umre durumumuz var dı paylaşmıştım ben gidemedim ablamlar gitti dün döndüler onların telaşı vardı.
Allah hep böyle güzel telaşlar nasip etsin inş hepimize gitmeyi nasip etsin. Dönenler eskisi gibi olmadığınu ziyaretlerin zorlaştığını söylüyorlar.
Daha iyi canım dün her yerim ağrıyordu ilaç içtim son mecburen.Bugün nasılsın negom?
Allah kabul etsin hepimize nasip olsun.Evde yoktum akşamda hiç bakamadım herkes iyidir inş.
Amin inş zor baya penyez insan istiyor kendi imkanım olsun kimse yardım etmeden diyodum ki yazdığımın ne gereksiz ne lüks olduğunu farkettim bunca insan ortadaykenALLAH kabul etsin bonusum bizlerede gitmek nasip olsun İNŞAALLAH
Bugün okuduğum bir şey tabağınızda saç çıktı diye bir tencere yemeği döker misiniz? Hayatınızda kötü bir şey oldu diye hayatınızın geri kalanını çöpe atar mısınız?Gereksiz değildir tabi öyle bi yer gereksiz olur mu ama öncelik barınmak yaşamak
Kahvaltı hazırladım milletin toplanmasını bekliyorumEfser ❤ napıyon bebiş iyi misiniz
Kahvaltı hazıladım milletin toplanmasını bekliyorum
Afiyet olsunBiraz çay içip kalkayım inşallah.
Biraz da nasip eşim uzun zamandır ailesine diyor gidemediler sağlık sorunları oldu sonra covit felan bir ara gitmeyi istemediler çocuklar biraz daha büyüsün biz gidelim diyor Inşallah nasip olurAmin inş zor baya penyez insan istiyor kendi imkanım olsun kimse yardım etmeden diyodum ki yazdığımın ne gereksiz ne lüks olduğunu farkettim bunca insan ortadayken
Bugün okuduğum bir şey tabağınızda saç çıktı diye bir tencere yemeği döker misiniz? Hayatınızda kötü bir şey oldu diye hayatınızın geri kalanını çöpe atar mısınız?
O zaman şu dönemde gerekli mi deme hiçbir şey için hayat devam etmek zorunda herkes için bir şekilde.Atmam o kaddar titiz değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?