Bunu deyip karşıma bunun çıkmasıYine uyku bastırdı bir kahve içsem açılır mıyım acaba
Aminnn Pinhoşum inşAllahTinnoş hayırlı uğurlu olsun ye görev yerin, görevin, evin barkın yaşamın
Allah içindeki endişeyi hüznü mutluluklara, sukunete çevirsin.
Allahın gazabından merhametine sığınıyoruz, rahmetini merhametini üzerimizden eksik etmesin inşallah.
AminnnnHayırlı sabahlar RABBİM vatanımızı tez vakitte selamete çıkarsın aminnnn
Sahur vakti hepinize selam ve dua ile sarılıyorum
Eki Görüntüle 3209252
AminnnAminnn Pinhoşum inşAllahCanımız sevdiklerimiz Rabbime emanet.Karanlıklarımızı aydınlığa çevirsin aminnn
Amiin. Rabbim her türlü kaza-beladan korusun canım içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmayacakYeni görev yerimiz Bingöl
Çok korkuyorum. Allah’ım içimizdeki endişeyi korkuları al sen bizlere acı tövbelerimizi kabul eyle amin
Hoşbuldumm VerammAmiin. Rabbim her türlü kaza-beladan korusun canım içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmayacaktekrar hoşgeldiniz
Yapmaya çalışınca öğürüyorumBunu deyip karşıma bunun çıkması
Sağol canım benimBizler buradayız canım sen bizlere anlat.
Ama öyle mahallenin sıcaklığı her zaman başkaydı.
Çekiyorum
Tövbe estağfurullah mal mısınız siz daha nelerBizide çekti kendine
O kadar geriye gidiyor mu kiYapmaya çalışınca öğürüyorum
Kangal di miYavru aslanlarımı profile koydum şimdi kocamanlar ama müstakil evi onlar için de özledim neyseki babam çok güzel bakıyor
Evet kangal bir aylıklar dı o zamanKangal di mi
Yavru aslanlarımı profile koydum şimdi kocamanlar ama müstakil evi onlar için de özledim neyseki babam çok güzel bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?