AminnYeni görev yerimiz Bingöl
Çok korkuyorum. Allah’ım içimizdeki endişeyi korkuları al sen bizlere acı tövbelerimizi kabul eyle amin
İnstada gezinirken gördüm o yüzden sordumNerde yazıyor öyle şiddetli olmamış
Hayırlı olsun tinimYeni görev yerimiz Bingöl
Çok korkuyorum. Allah’ım içimizdeki endişeyi korkuları al sen bizlere acı tövbelerimizi kabul eyle amin
Rasathanede görünmüyor afada bakmadımİnstada gezinirken gördüm o yüzden sordum
Aminnn tuğbişimmmHayırlı olsun tinimgüzellikler sizi bulsun o minnoş kalbini seveyim
Akrabalarım orada canım memleketim Bingöl dedem,dayımlar, kuzenler vs. bi de küçük yer herkes akraba gibi.Ailen orda mı yaşıyor kuzummm
Muhtemelen kadın doğum Çocuk hastanesine verileceğim kuzum benim Alanım ebe yaAkrabalarım orada canım memleketim Bingöl dedem,dayımlar, kuzenler vs. bi de küçük yer herkes akraba gibi.
Bugün iki defa sallanmışlar.
Güya yazlık yapalım demiştik bizimkiler buradan gidiyor amcamlar,halamlar orada.
En son köyümü gezdik bahçebaşı heryer dağ taş zaten çok güzel.Doğal su akan yer çok elma ağaçları,ceviz ağaçları var bol bol.
Senin hangi hastane Bingöl devlet mi? Başhekimi duymuştum benim yengemin kuzeni.
Sende Allaha emanet ol canım işin rastgitsinNego cum öncelikle bir terazi burcu olarak tam da olman gerektiği gibi olduğunu düşünüyor ve seni tanıdığıma memnun olduğumu söylemek istiyorum (tek ufak bir farkımız var onu da düşününce sen de fark etmişsindir benimle ilgili diye düşünüyorum )Malesef mazaretlendim bugün cüzlere başlamadan ,almak isteyen varsa ver istersen.
İki aylık bir eğitim programım vardı o başlıyor ,ona ve başka işlerime koşturmam lazım.Kendinize iyi bakın,Allah ‘a emanet olun hepiniz herşey gönlünüzce olsun
Diziyi de izleyeceğim inşallah
Bunu bilemedim ne acaba(tek ufak bir farkımız var onu da düşününce sen de fark etmişsindir benimle ilgili diye düşünüyorum )
Ebe olduğunu şimdi öğrendim ne güzel hayırlı olsun.Muhtemelen kadın doğum Çocuk hastanesine verileceğim kuzum benim Alanım ebe ya
Vallahi bu depremden önce öyle can atıyordum ki ama bu depremlerdan sonra biraz korkularım arttı Rabbim hayırlısını versin inşAllah
Ben çok net hatırlıyorum.aylarca çadırda yatmistık.sallanmayla beraber çok kötü bı uğultu olurdu.Kızlar bu benim geçirdiğim 4.cü deprem ilki 98 depremi bilinç altımda var kesit kesit hatırlıyorum. Evimizin dış kapısı takılıyordu abim ve ben üst merdivenlerdeydik kapıyı takan usta bizi merdivenlerden çıkıp, kapıp kaçtı.
Abiyi sıkıca tuttuğumu hatırlıyorum tişörtünün rengini falan.Allah ondan razı olsun anınca dua ederim.
Kocaman bahçemiz vardı babamlar çadır kurdu orada uyuyordum bi süre şimdi öyle bir imkanımız da yok tabi.
4.cü de Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası da iki hafta içerisinde 3. cü defa olan
Bizler buradayız canım sen bizlere anlat.Ben çok net hatırlıyorum.aylarca çadırda yatmistık.sallanmayla beraber çok kötü bı uğultu olurdu.
Çok korkmuştuk çocuktuk bide.
Ama mahalle ortamı güzeldi ya.deprem olduğun da korkar bitincede birbirimize anlatır gülerdik düşmelerimizi yaptıklarımızı.
Şimdi ise sitede deprem olduğun da aşağı iniyoruz ama kimse kimseyle konuşmuyor.
Yeni görev yerimiz Bingöl
Tinnoş hayırlı uğurlu olsun ye görev yerin, görevin, evin barkın yaşamınMuhtemelen kadın doğum Çocuk hastanesine verileceğim kuzum benim Alanım ebe ya
Vallahi bu depremden önce öyle can atıyordum ki ama bu depremlerdan sonra biraz korkularım arttı Rabbim hayırlısını versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?