Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnsan sevdiğiyle bir olsun sağlık olsun yeter ki her yere alışır fıtratımız da var her şeye alışmak uyum sağlamak.

Çok büyük şeyler oluyor dönüyor da yazınca komplocu oluyoruz halbuki o kadar çok araştırma var ki bir kaç gün izleseler bile görecekler. Yeni değil yıllardır takip ediyorum o tarz programları.

Son düzenleme:
Kizlar amcamlar kutahyaya yerlesti koyden bir yerden arsa aldilar evi de var ilerde biraz tadilat işi varmis oyle mutlululae ki sanirsin 65 senelik antepli degil. Kutahya halki cok iyi davranmis bizimkilere
Gezeklere hazır olsunlar
Gezek ne negoooooooo
Ev gezmelerine günlere vs gezek derler maşallah her gün de gezerler nerdeyse
Şiveleri de çok hoş

Son düzenleme:
Çok büyük şeyler oluyor dönüyor da yazınca komplocu oluyoruz halbuki o kadar çok araştırma var ki bir kaç gün izleseler bile görecekler. Yeni değiş yıllardır takip ediyorum o tarz programları.
Valla nego ben bilmiyorum da artik herseyi bu kötü insanliktan bekler oldum. Ses olur bomba olur yer sarsintisi olur ulkemiz herkesin les kargasi gibi bekledigi bir ulke neden olmasın yani

sağol canım amin

Valla nego ben bilmiyorum da artik herseyi bu kötü insanliktan bekler oldum. Ses olur bomba olur yer sarsintisi olur ulkemiz herkesin les kargasi gibi bekledigi bir ulke neden olmasın yani
Ne var ne yok programı var youtube da onun programlarını izle

Hadi hayirla inşallah rabbim gonlunuzce saglikla huzurla yer nasip etsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…