İnsan sevdiğiyle bir olsun sağlık olsun yeter ki her yere alışır fıtratımız da var her şeye alışmak uyum sağlamak.O kadar iyi geldi ki ...
Bu ülkenin her yeri cennet, her yeri bizim ,seviyorum aslında ama anılarım biraz zorluyor
Sonra düşünüyorum insanlar neler yaşadı utan kendinden bu da dert mi diyorum
Rabbim büyük elbet kolaylığını verecektir inanıyorum
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Çok büyük şeyler oluyor dönüyor da yazınca komplocu oluyoruz halbuki o kadar çok araştırma var ki bir kaç gün izleseler bile görecekler. Yeni değil yıllardır takip ediyorum o tarz programları.Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben olaya bir kez şahit oldum, ses duymadım, bilmiyorum belki de ev kalabalık olduğu içindi. Ama akrabalarım hep duymuşlar.
Olay aylardır yaşanıyor ama kimse de çıkıp görüntü- ses kaydı almıyor.
Rabbim hayırlara yorsun
Gezeklere hazır olsunlarKizlar amcamlar kutahyaya yerlesti koyden bir yerden arsa aldilar evi de var ilerde biraz tadilat işi varmis oyle mutlululae ki sanirsin 65 senelik antepli degil. Kutahya halki cok iyi davranmis bizimkilere
Negooooooooo yeminle ikinci cumleyi okumadan gezek ne Negooooooooo diye yazacaktımGezeklere hazır olsunlar
Gezek ne negoooooooo
Ev gezmelerine günlere vs gezek derler maşallah her gün de gezerler nerdeyse
Şişeleri de çok hoş
Valla nego ben bilmiyorum da artik herseyi bu kötü insanliktan bekler oldum. Ses olur bomba olur yer sarsintisi olur ulkemiz herkesin les kargasi gibi bekledigi bir ulke neden olmasın yaniÇok büyük şeyler oluyor dönüyor da yazınca komplocu oluyoruz halbuki o kadar çok araştırma var ki bir kaç gün izleseler bile görecekler. Yeni değiş yıllardır takip ediyorum o tarz programları.
Şişe yazmış telefon düzelttimGezeklere hazır olsunlar
Gezek ne negoooooooo
Ev gezmelerine günlere vs gezek derler maşallah her gün de gezerler nerdeyse
Şiveleri de çok hoş
sağol canım aminEfser @ATTRAENTE gönlü güzel hanımlar hakkınızda hayırlısı olsun. Yeni yerleşim yeriniz, yeni kararlar, sağlık huzur mutluluk getirsin hepinize.
Çocukluğum bursada, gençlik yıllarım istanbulda, şimdi 19 yıldır kocaelinde yaşıyorum. İnsanoğlu heryere herşeye alışıyor.
RABBİM sağlık sıhhat huzur versin İNŞAALLAH
Ne var ne yok programı var youtube da onun programlarını izleValla nego ben bilmiyorum da artik herseyi bu kötü insanliktan bekler oldum. Ses olur bomba olur yer sarsintisi olur ulkemiz herkesin les kargasi gibi bekledigi bir ulke neden olmasın yani
bende videoyu açamadımNe var ne yok programı var youtube da onun programlarını izle
O videoda şey var 6 ay önce haber yapılmış Siirt de bir köyde yerden sesler geliyormuş hep onunla ilgili.bende videoyu açamadım
AnladımO videoda şey var 6 ay önce haber yapılmış Siirt de bir köyde yerden sesler geliyormuş hep onunla ilgili.
Vaaaay ne pişirdikızım akşam yemeğini hazırladı ay bir gururlandım anlatamam
Hadi hayirla inşallah rabbim gonlunuzce saglikla huzurla yer nasip etsin sizeKuzum kiralık bir ev ayarladık evi boşaltmaları 1 ay alacak onları bekliyoruz sonra biz yerleşeceğiz
Burda kızın evinde bekliyoruz
İlimizde düzenlemeler olursa çocukların durumuna göre 1 sene içinde kalıcı bir yer seçeceğiz.
Hepsininnnnn taaaaaZiyaretçiler sizi de özledim sizle uğraştığımız günleri
Univ ogrencisi negooooooooo portakalli pekin ordegi pisirecek hali yok ya makarna firinda tavuk patates filan yaniVaaaay ne pişirdi
Esselatttt vesselammm jes kardesimizin ruhuna el fatihaaaaUniv ogrencisi negooooooooo portakalli pekin ordegi pisirecek hali yok ya makarna firinda tavuk patates filan yani
Pehhhh ben o yaşlarda dolma börek çörek yapardım hey yavrum heyUniv ogrencisi negooooooooo portakalli pekin ordegi pisirecek hali yok ya makarna firinda tavuk patates filan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?