- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Bizimkilerde hep hastaydı 2 haftadır peşpeşe yeni düzeldilerEvde uc sumuklu geziyoz bakalim hakkimizda hayirlisibiri hapsirir buri durur biri sumkurur bir baslar oyy oyyy
Çok ağır yaşanılanlar allah hepimize dirayet versin.
Yok canım sağolasın,Sağolasın canım dostlar sağolsun. Sizde kayıp göçük yok inşallah. Depremin değmediği kimse kalmadı çünkü.
Off içim yandı şimdi,analar baş tacıGözümün önünde olsun. Gel ana dedim sallanırsak burda beraber sallanırız napalım. Uyudu şimdi ama çok kasıyo kendini. Uyurken yüzü ağlamaklı oluyo dudağı bükülüyo. İçim parçalanıyo resmen
Yemin ederim az once bebemi uyuturken bu duayi ettim. Neyi dert saydiysak onlari şuan unuttuk bu depremle. Allahim bunu da dert değil imtihan olarak gormeyi nasip etsinÖyle kolay geçecek bişey de değil çok ağır gerçekten Allah bunu unutturacak acı keder göstermesin
4350 adım an itibariyleiyi öğlenler
Nego buna kim inanir ?İki gündür ev süpürüp silicem süpürge kova ortada
AminÖyle kolay geçecek bişey de değil çok ağır gerçekten Allah bunu unutturacak acı keder göstermesin
Amin canım aminOff içim yandı şimdi,analar baş tacıAllah sabrınızı artırsın ne diyelim sözler kifayetsiz kalıyor.Rabbim sizi birbirinize bağışlasın.
Biri de bu ne igrenclik dememisKadir inanir
Ne bu iğrençlik içimi titrettinBiri de bu ne igrenclik dememis
Titreticem seni bitsin de su mubarek aylarNe bu iğrençlik içimi titrettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?