Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.

Taş yerinde ağırdır doğru ama,
Fideleri neden şaşırtırlar bilirsiniz, kökleri daha sağlam olsun diye,
ilk ekildikleri yerden alıp başka bir yere ekerler.
Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki,
Hepimiz bir yerlerde bir şeyler bırakmışız bir zaman.
Kaybetmişiz, umut etmişiz, tekrar yurt etmişiz.
Belki daha güçlü kök salacaksız bilinmez.

Hayırlı uğurlu olsun.

O kadar iyi geldi ki ...
Bu ülkenin her yeri cennet, her yeri bizim ,seviyorum aslında ama anılarım biraz zorluyor
Sonra düşünüyorum insanlar neler yaşadı utan kendinden bu da dert mi diyorum
Rabbim büyük elbet kolaylığını verecektir inanıyorum
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Amin amin. Ben ses duymadım ama teyzemler duymuş. İlk korkunç bir ses geliyormuş ardından sarsıntı. Gerçekten değişik şeyler

Hakkınizda hersey hayırlısı olsun canım yeni yer yeni umutlar yeni mutluluklar getirsin

Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben olaya bir kez şahit oldum, ses duymadım, bilmiyorum belki de ev kalabalık olduğu içindi. Ama akrabalarım hep duymuşlar.
Olay aylardır yaşanıyor ama kimse de çıkıp görüntü- ses kaydı almıyor.
Rabbim hayırlara yorsun

Allah yardımcınız olsun çok çok zor. Birlikte olmanız ikinizede iyi gelir inşallah

Kizlar amcamlar kutahyaya yerlesti koyden bir yerden arsa aldilar evi de var ilerde biraz tadilat işi varmis oyle mutlululae ki sanirsin 65 senelik antepli degil. Kutahya halki cok iyi davranmis bizimkilere
Kütahya da yaşadım 4 sene çok iyidir insanı cana yakındır

Efser ATTRAENTE gönlü güzel hanımlar hakkınızda hayırlısı olsun. Yeni yerleşim yeriniz, yeni kararlar, sağlık huzur mutluluk getirsin hepinize.

Çocukluğum bursada, gençlik yıllarım istanbulda, şimdi 19 yıldır kocaelinde yaşıyorum. İnsanoğlu heryere herşeye alışıyor.

RABBİM sağlık sıhhat huzur versin İNŞAALLAH

Katılıyorum sürekli depremi konuşmanın oldu olacak demenin ruh sağlığını bozmaktan başka yaptığı bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…