- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.İnşallah can
Eşimin memleketi, benim de annem oralı ama tanıdğım bildiğim kimse yok orada kendi akrabam yok
Kardeşlerim burada kalacak kimse taşınmak istemiyor, biraz da sitemliler
Annemin, babamın, oğlumun mezarları burada kalacak içim bir tuhaf
15 saatlik yola kızımı nasıl götüreceğim sağ salim, elim kalbimde
Çok yakın dostlarım burada yıllarımı geçirdiğim...
Alışabilecek miyim, yapabilecek miyim bir endişe var içimde, benim babam İstanbul'lu , sekiz kuşağı burada ve ben onun soyadının son temsilcisiyim, evlenirken bile değiştirmeye kıyamadım, tüm anıları terk ediyor hissine kapılıyorum, anlatması çok zor ama tuhaf bir ruh halindeyim, kaçıyor ve herkesi yüz üstü bırakıyor gibi hissediyorum.
Sonra evim... ömrümü harcadım onu alabilmek için, öyle çok emek verdim ki, yıllarca oturmak nasip olmadı, kentsel dönüşümle yıkılıp yeniden yapıldıktan sonra yerleştim, üç yıl oldu, her gün Rabbim diyorum şükürler olsun her köşesini seviyorum, emeğim.... ah be can ah be ne diyeyim....
Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.
Taş yerinde ağırdır doğru ama,
Fideleri neden şaşırtırlar bilirsiniz, kökleri daha sağlam olsun diye,
ilk ekildikleri yerden alıp başka bir yere ekerler.
Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki,
Hepimiz bir yerlerde bir şeyler bırakmışız bir zaman.
Kaybetmişiz, umut etmişiz, tekrar yurt etmişiz.
Belki daha güçlü kök salacaksız bilinmez.
Hayırlı uğurlu olsun.
Çoook şey yazarımda bununla ilgili neyse
Amin amin. Ben ses duymadım ama teyzemler duymuş. İlk korkunç bir ses geliyormuş ardından sarsıntı. Gerçekten değişik şeylerVerafly, ben de nette birkaç videoya denk geldim. Gaziantep ve Diyarbakır'da. Ses var sarsıntı yok ama. Gerçek midir değil midir bilmem. Artık sosyal medyadaki hiçbir şeye inanmıyorum desem yeridir.
"Depremden önce böyle ses geldi" diye paylaşılmış. Kamyon sesi gibi ama aşırı. Değişik korkunç bir ses.
Allah hayırlara çıkarsın.
Değişik şeyler...
Hakkınizda hersey hayırlısı olsun canımGünaydın güzel kadınlar
Dün akşam banyolarımı temizledim ve bugün için bezelye - pilav pişirdim yemeksiz kalmayalım diye başka da bir iş yapmadım. Eyt meclisten geçti, nefes aldım biraz, artık hazırlıklara başlayacağım ufaktan, gideceğimiz yol uzun kızım için geniş bir taşıma kutusu sipariş verdim, yol için gerekli malzemeler falan, her şey çok pahalı anca öderiz ufak ufak, evin sigortasını da yaptırdım bu sabah. İş yerinden sağolsunlar koli biriktiriyorlar benim için
Kahvaltıları hazırladım, mutfağı topladım, kumu temizleyip çöpü çıkardım, çiçeklerimi suladım , pisileri doyurup işe geldim. Her şey netleşince bir panik aldı beni, İnşirah okuyorum sakinlemek için, zaman var önümde ama herşeyi nasıl organize edeceğim bilemiyorum. Rabbim hepimizin işlerini kolay etsin, içimize ferahlık versin, yeni ay güzellikler getirsin inşallah
Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok ilginç cidden ben de bi süredir bazı videolar izliyorum konu bana bazı şeyleri hatırlattı.
Keşke görüntü ses kaydı alınsaydı sen canlı canlı olayı yaşamışsın.
Buraya en son izlediğim videoyu atacaktım ama atmayı bilmiyordum kaldı.
Şaşkınlıkla izledim Allah yardımcımız olsun bakalım neler göreceğiz daha.
Hakkınizda hersey hayırlısı olsun canımyeni yer yeni umutlar yeni mutluluklar getirsin
Kuzum bak nasıl ahiretlikmişiz yanında gözümü açtım
Efom ankaraya mi.gittin senKuzum bak nasıl ahiretlikmişiz yanında gözümü açtım
Kiyamam ki sana cancazim
Allah yardımcınız olsun çok çok zor. Birlikte olmanız ikinizede iyi gelir inşallahGözümün önünde olsun. Gel ana dedim sallanırsak burda beraber sallanırız napalım. Uyudu şimdi ama çok kasıyo kendini. Uyurken yüzü ağlamaklı oluyo dudağı bükülüyo. İçim parçalanıyo resmen
Kuzum kiralık bir ev ayarladık evi boşaltmaları 1 ay alacak onları bekliyoruz sonra biz yerleşeceğizEfom ankaraya mi.gittin sen
Kütahya da yaşadım 4 sene çok iyidir insanı cana yakındırKizlar amcamlar kutahyaya yerlesti koyden bir yerden arsa aldilar evi de var ilerde biraz tadilat işi varmis oyle mutlululae ki sanirsin 65 senelik antepli degil. Kutahya halki cok iyi davranmis bizimkilere
Katılıyorum sürekli depremi konuşmanın oldu olacak demenin ruh sağlığını bozmaktan başka yaptığı bir şey yok.Kizlar ben bir sekilde mutlu olmaya cabalayacagim artik. Eskisi gibi tutacagiz bir ucundan şu hayatin. Evet haberler moral bozacak ama yine toparlayacagiz napalim. Yolumuz mezarligin onunden geciyor diye her gun oturup agit yakamayiz o yolu geri de donemeyiz yapacak şey belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?