- 2 Ağustos 2013
- 38.393
- 129.284
- 798
Ruhu zarif hatununNedense bende öyle
Günaydın teneffüscüm.Neden bu kadar hüzünlüsün Pinhan?
Toparlayamadın
Melisa,papatya çayı iç canım rahatlatır uyku da yapar.
Bol bol dua edip hayata tutunmamız lazım.
Ben günlük rutine dönmeye çalıştım bu biraz iyi geldi.
İstersen sende yavaş yavaş kafanı dağıtacak şeylerle uğraş,meşgul et.
Hakedene hakettiği gibiyim diyelim penyezcimŞaşıranlardan biri benim ben şok ben iptalagresif miiii hiç de öyle şeyler hissetmedim
neyse ben hissettiğim gibi devam edeyim. sakin yapılı, disiplinli ve pamuk kalpli
Bende de yeri ayrıdırSeverik Kütahya’yı üniversite yıllarım gençliğim ah ah
Salçalı, yağlı, asitli yiyecekleriYi geceler ❤
Midem çok rahatsız aşırı yanıyor neyi yediğimde çoğalıyor bir türlü çözemedim kızımla yatmıştım biraz sohbet edeceğiniz tutmuş tebriks
Aaa onlar nasıl süpürsün elit elitOnu da işine gelmeyen supursun negooooooooo
Arkadaş aradı sonra dedim dışarda bağırdım buna canım sıkıldı. Diyor ki bağırırken bile çizgini bozmadın edepliydinIyy parçalamak isterim o kadını.
Hiç tahammül edemem çocuğuma bağrılacak he!
Ben normalde sakinim falan da, dışarıda aslan kesiliyorum, o yüzden seni destekliyorum
Kendimden olmasa da dayanamam orada ki arkadaşın çocuğu olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim öyle parmak sallayarak gelecek alır o parmağı neyseBqk bana hic sasirdim mi aslaaakocam da saglik ocagindaki hemsireyi yolacakti. Terazi burcu kendinden olani aslaaaaa yem etmez aslaaaaaa
Karıştırma şimdi namus falan çaktırmaNegooooooooo turkuyu dogru duzgun yaz Negooooooooo
Tokattan mi geliyon da yar sen almuslumusun
Alacagim seni de söyle namuslumusun
Mübarek zatlar uçar teyom hiç mi duymadınYürüyerek desen daha iyi
Götümün elitiAaa onlar nasıl süpürsün elit elit
Sakin ol yigidim otur soluklan biKendimden olmasa da dayanamam orada ki arkadaşın çocuğu olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim öyle parmak sallayarak gelecek alır o parmağı neyse
Başınız sağolsun. Pozitif düşünmeye çalış ne olacaksa hayırlısı olacağı içindir de kendine. Allah bugünlerimizi aratmasın.Günaydın kızlar.sali günü görümcemin kayınbabasi vefat etmişti adanaya gittik.dün gece geldik.
Buzdolabı ve çekmecelerin temizlenmesi lazım ama kim yapacak.esimde izinde.
Mahkememizde az kaldi.onun stresi var. Ev sahibimde bizi vermis mahkemeye.
Aman güzel günler gelirmi acaba.
Başınız sağ olsun. Ev sahibi sizi niye vermiştiGünaydın kızlar.sali günü görümcemin kayınbabasi vefat etmişti adanaya gittik.dün gece geldik.
güüünaaaydınn geçler yagmurlu bır sabahtan, bu mart ayı hepimize iyi gelsin inşallah aylar bahane de Allah ulkemize ferah afiyet versin tez zamandaHayırlı sabahlarEki Görüntüle 3212248
basınız sagolsun canımGünaydın kızlar.sali günü görümcemin kayınbabasi vefat etmişti adanaya gittik.dün gece geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?