Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın teneffüscüm.
Hala tam olarak hüznümü atabilmiş değilim, atmak için de çabalamıyorum sanırım.
Kafamı dağıtmak için nete giriyor, video izliyor, birşeyler okuyor, tekrar dibe vuruyorum
Başka bir şey istemiyor canım.
Neyse ama olur toparlarız elbet. Uykuyu düzene sokarsam gün içinde en azından bir de uyku derdim olmaz, o da etkiliyor.
Düzelicez inşallah be

Şaşıranlardan biri benim ben şok ben iptal agresif miiii hiç de öyle şeyler hissetmedim

neyse ben hissettiğim gibi devam edeyim. sakin yapılı, disiplinli ve pamuk kalpli
Hakedene hakettiği gibiyim diyelim penyezcim

Iyy parçalamak isterim o kadını.
Hiç tahammül edemem çocuğuma bağrılacak he!
Ben normalde sakinim falan da, dışarıda aslan kesiliyorum, o yüzden seni destekliyorum
Arkadaş aradı sonra dedim dışarda bağırdım buna canım sıkıldı. Diyor ki bağırırken bile çizgini bozmadın edepliydin iyi bari dedim rezil olmadım

Bqk bana hic sasirdim mi aslaaa kocam da saglik ocagindaki hemsireyi yolacakti. Terazi burcu kendinden olani aslaaaaa yem etmez aslaaaaaa
Kendimden olmasa da dayanamam orada ki arkadaşın çocuğu olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim öyle parmak sallayarak gelecek alır o parmağı neyse

Günaydın kızlar.sali günü görümcemin kayınbabasi vefat etmişti adanaya gittik.dün gece geldik.
Buzdolabı ve çekmecelerin temizlenmesi lazım ama kim yapacak.esimde izinde.
Mahkememizde az kaldi.onun stresi var. Ev sahibimde bizi vermis mahkemeye.
Aman güzel günler gelirmi acaba.

Başınız sağolsun. Pozitif düşünmeye çalış ne olacaksa hayırlısı olacağı içindir de kendine. Allah bugünlerimizi aratmasın.

Başınız sağ olsun. Ev sahibi sizi niye vermişti

basınız sagolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…