- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Hayırla sonuçlansın inşallahGünaydın kızlar.sali günü görümcemin kayınbabasi vefat etmişti adanaya gittik.dün gece geldik.
Buzdolabı ve çekmecelerin temizlenmesi lazım ama kim yapacak.esimde izinde.
Mahkememizde az kaldi.onun stresi var. Ev sahibimde bizi vermis mahkemeye.
Aman güzel günler gelirmi acaba.
yazısmaları azcık okudum teyocanım yuruyuse baslamıssın daım olsun bol bol yag gıtsın umuyorumGünaydın
Sağolasın canım benim, bacaklar alışmaya çalışıyoryazısmaları azcık okudum teyocanım yuruyuse baslamıssın daım olsun bol bol yag gıtsın umuyorum
alısır alısır merak etme gecen senelerde de yurume topıgındeydık dıye hatırlıyorum antremanlısın yanı teyoo vaz gecmeSağolasın canım benim, bacaklar alışmaya çalışıyor
Napiyon totosunu kestigimin ikiz anasi
Bir zamanlar hm nin grupta beraber yururduk ben ve teyo kaplumbağaydikSağolasın canım benim, bacaklar alışmaya çalışıyor
Bir zamanlar hm nin grupta beraber yururduk ben ve teyo kaplumbağaydik
Nasil yani ben anlamadimTayinimi onaylamadılar.Durumumuzu izah ettik bişeye yaramadıTabi onlarında işi ama eşim yarın gidip başlama yapacak.Ordan aldığı evrakla tekrar işleme koyduracağız.
Ankara’da ilişik kesip Bingöl’de başlama yaptı ama şuan mehil müddetinde oldugu için evrakta aktif başlama tarihi yokmuş.Bu şekilde onay alınmazmış.Ya adam ailesinin yanında hak edilen izini kullanıyor. Bakanlık onayı alınmış atama kararının olması bişeye yaramazmış.Dünden beri o sağlık bakanlığında konuşmadık kimse kalmadı.Nasil yani ben anlamadim
Vazgeçmem canım inşallah, özlemişim yürümeyialısır alısır merak etme gecen senelerde de yurume topıgındeydık dıye hatırlıyorum antremanlısın yanı teyoo vaz gecme
kızlarla ugrasmaya devam be jesimNapiyon totosunu kestigimin ikiz anasi
Beraber yürüdükBir zamanlar hm nin grupta beraber yururduk ben ve teyo kaplumbağaydik
havalar guzelleşsin bıraz daha bende kızları arabalarına atıp yarım saatte olsa gunluk rutıne bındırmek ıstıyorumVazgeçmem canım inşallah, özlemişim yürümeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?