Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tayinimi onaylamadılar.Durumumuzu izah ettik bişeye yaramadı Tabi onlarında işi ama eşim yarın gidip başlama yapacak.Ordan aldığı evrakla tekrar işleme koyduracağız.
Ohal durumu tayinleri de etkiledi kardeşimde de benzer bir durum var hayırlısı ile hallolur Inşallah

Başınız sağ olsun. Ev sahibi sizi niye vermişti
Cok büyük zamlar istiyor .beni çıkarıp fazla paraya kiraya verecek.alt katimi çıkardı 12.5 diyor.15binde depozito.
Ve bu kişinin 4 tane evi var.kiracilari kaçıyor bundan
E benim kiracim da evden çıkmayınca bende burdan çıkamadım

Günaydin canlar
Rutin işler tamamlandı
Ancak uyumuşum baya zamandır deliksiz uyuyamıyorum
Bugün de dinlenme zamani yarın ev gezmesi var oraya gidicem hava da buz gibi yürüyüş yapamicam sanırım
Sinüzit kulaklairma da vuruyor sanırım yarın sağlık ocağına gitcem sanırım
Herşey karmaşık kafamda
Zorla kendmi uyutuyorum resmen sabah eşim ise giderken özellikle 6 buçukta kalkıyor bende kalkiyordum ama kalkamadım uyumaya çalıştım
Rabbim beterinden korusun
Tiniminimavihanim umarım en hayirli şekilde çözülür
, C Capanin Gururu Teyom bana da yürüyüş iyi geliyor da Ankara sonrası hava da münasebetiyle durakladı

Tayinimi onaylamadılar.Durumumuzu izah ettik bişeye yaramadı Tabi onlarında işi ama eşim yarın gidip başlama yapacak.Ordan aldığı evrakla tekrar işleme koyduracağız.
Yaa üzüldüm canım napıcaksın şimdi?

Bütün kiracılar aynı durumda mağdur ah ah Allah gözlerini doyursun

Benim kaynanamın karşı binası az hasarlıymıs 10 bin vermisler herkese. Bir kiracının ev sahibi şey demis parayı bana ver yoksa seni evden atarım, adam vermemis adamı evden atmış. İnsanlık ölmüş, bir de deprem bölgesi he

Sen de başla o zaman canım, birlikte yürüyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…