bende bıakac yuruyus sonrası kaplumbaga olunca sinsisce uzaklastımBir zamanlar hm nin grupta beraber yururduk ben ve teyo kaplumbağaydik
biz bu yollardaBeraber yürüdük
Ohal durumu tayinleri de etkiledi kardeşimde de benzer bir durum var hayırlısı ile hallolur InşallahTayinimi onaylamadılar.Durumumuzu izah ettik bişeye yaramadıTabi onlarında işi ama eşim yarın gidip başlama yapacak.Ordan aldığı evrakla tekrar işleme koyduracağız.
Ev süpürmeme kim nazar ediyor aaaaaa yine süpüremedim pesHadi bakalım ev süpürüp silme zananı
Bende süpürmedim küçüğün erken uyuyası tuttuEv süpürmeme kim nazar ediyor aaaaaa yine süpüremedim pes
Sagol canimBaşınız sağolsun. Pozitif düşünmeye çalış ne olacaksa hayırlısı olacağı içindir de kendine. Allah bugünlerimizi aratmasın.
hayırlısı olsun iyi insanlara denk gelmeyince çok zor gerçekten ev sahibi olmakta kiracı olmaktaSagol canim
Aynen iyi düşünmeye çalışıyorum ama mahkeme aklıma gelince kalbim pıt pıt
Cok büyük zamlar istiyor .beni çıkarıp fazla paraya kiraya verecek.alt katimi çıkardı 12.5 diyor.15binde depozito.Başınız sağ olsun. Ev sahibi sizi niye vermişti
Sagol canimbasınız sagolsun canım
Insallah canim aminHayırla sonuçlansın inşallah
Aynen canim ben hem kiracidan cekiyorum hem ev sahibindenhayırlısı olsun iyi insanlara denk gelmeyince çok zor gerçekten ev sahibi olmakta kiracı olmakta
Balkonu sileyim hava güzel çamaşırı asarım dedim sil yıka ipleri mandalları çamaşırı as sonra temizlik kovalarını yıka derken okul saati geldiBende süpürmedim küçüğün erken uyuyası tuttu
Yaa üzüldüm canım napıcaksın şimdi?Tayinimi onaylamadılar.Durumumuzu izah ettik bişeye yaramadıTabi onlarında işi ama eşim yarın gidip başlama yapacak.Ordan aldığı evrakla tekrar işleme koyduracağız.
Bütün kiracılar aynı durumda mağdur ah ah Allah gözlerini doyursunCok büyük zamlar istiyor .beni çıkarıp fazla paraya kiraya verecek.alt katimi çıkardı 12.5 diyor.15binde depozito.
Ve bu kişinin 4 tane evi var.kiracilari kaçıyor bundan
E benim kiracim da evden çıkmayınca bende burdan çıkamadım
Ancak toprak doyurur gözleriniBütün kiracılar aynı durumda mağdur ah ah Allah gözlerini doyursun
Benim kaynanamın karşı binası az hasarlıymıs 10 bin vermisler herkese. Bir kiracının ev sahibi şey demis parayı bana ver yoksa seni evden atarım, adam vermemis adamı evden atmış. İnsanlık ölmüş, bir de deprem bölgesi heCok büyük zamlar istiyor .beni çıkarıp fazla paraya kiraya verecek.alt katimi çıkardı 12.5 diyor.15binde depozito.
Ve bu kişinin 4 tane evi var.kiracilari kaçıyor bundan
E benim kiracim da evden çıkmayınca bende burdan çıkamadım
Geldiğinden beri yüzün gülmediAma benim moralim bozuk
Sen de başla o zaman canım, birlikte yürüyelimGünaydin canlar
Rutin işler tamamlandı
Ancak uyumuşum baya zamandır deliksiz uyuyamıyorum
Bugün de dinlenme zamani yarın ev gezmesi var oraya gidicem hava da buz gibi yürüyüş yapamicam sanırım
Sinüzit kulaklairma da vuruyor sanırım yarın sağlık ocağına gitcem sanırım
Herşey karmaşık kafamda
Zorla kendmi uyutuyorum resmen sabah eşim ise giderken özellikle 6 buçukta kalkıyor bende kalkiyordum ama kalkamadım uyumaya çalıştım
Rabbim beterinden korusun
Tiniminimavihanim umarım en hayirli şekilde çözülür
, C Capanin Gururu Teyom bana da yürüyüş iyi geliyor da Ankara sonrasıhava da münasebetiyle durakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?