- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah yardımcın olsun canım çok düşünme lütfen canınızın sağlığı Rabbim bi hayırlı kapı açsın inş.Aynen canim ben hem kiracidan cekiyorum hem ev sahibinden
Bayadir baslaidm da bı kaç gündür yapamadım teyomSen de başla o zaman canım, birlikte yürüyelim
Ne sinir vicdansız insanlar var yahuBenim kaynanamın karşı binası az hasarlıymıs 10 bin vermisler herkese. Bir kiracının ev sahibi şey demis parayı bana ver yoksa seni evden atarım, adam vermemis adamı evden atmış. İnsanlık ölmüş, bir de deprem bölgesi he
Yaaa kötü olmuş tinnoşum. İnşallah tekrar başvurduğunuzda olurTayinimi onaylamadılar.Durumumuzu izah ettik bişeye yaramadıTabi onlarında işi ama eşim yarın gidip başlama yapacak.Ordan aldığı evrakla tekrar işleme koyduracağız.
Vicdansız yaaCok büyük zamlar istiyor .beni çıkarıp fazla paraya kiraya verecek.alt katimi çıkardı 12.5 diyor.15binde depozito.
Ve bu kişinin 4 tane evi var.kiracilari kaçıyor bundan
E benim kiracim da evden çıkmayınca bende burdan çıkamadım
Yazık bazı şeylere bizde şahit olduk bizimde kiracılarımız bina az hasar aldı onlara çıkın diyemedik ev kalmadıki nereye çıkacak ya çadıra çıkacak ya açıkta kalacak...Cok büyük zamlar istiyor .beni çıkarıp fazla paraya kiraya verecek.alt katimi çıkardı 12.5 diyor.15binde depozito.
Ve bu kişinin 4 tane evi var.kiracilari kaçıyor bundan
E benim kiracim da evden çıkmayınca bende burdan çıkamadım
Ya evet bu felaket bile bazı insanları oturtup düsündürtmedi.Rabbim zaten demiyormu pek azınız haric gerçeği düşünmüyor tam anlamıyla iman etmiyorYazık bazı şeylere bizde şahit olduk bizimde kiracılarımız bina az hasar aldı onlara çıkın diyemedik ev kalmadıki nereye çıkacak ya çadıra çıkacak ya açıkta kalacak...
Eşim hiç bir şey koymadı bu caresizlikte fırsat kolayanlara bana çok koydu dedi.yazık hiçbir şeyin bizim olmadığımızı öğrendiğimiz şu günlerde halen ders almıyoruz...
Öylede canim çocuklarımın rızkını alıyorlar.evimde bedavaya oturuyorlar.ne kira ödüyorlar ne aidat.Allah yardımcın olsun canım çok düşünme lütfen canınızın sağlığı Rabbim bi hayırlı kapı açsın inş.
Hayat zor zaten bizler de çok düşünüp kendimizi yıpratıyoruz.
Evden nasıl atıyorlar yaw.ben 1sene oldu cikaramadim.birak çıkarmayı tlflari meşgule atıp ,eve gittigimdede kapiyi acmiyorlarBenim kaynanamın karşı binası az hasarlıymıs 10 bin vermisler herkese. Bir kiracının ev sahibi şey demis parayı bana ver yoksa seni evden atarım, adam vermemis adamı evden atmış. İnsanlık ölmüş, bir de deprem bölgesi he
Allah a havale et çıkar hakkı sen merak etme.Öylede canim çocuklarımın rızkını alıyorlar.evimde bedavaya oturuyorlar.ne kira ödüyorlar ne aidat.
Bunu sindiremiyorum
Sizin durum da değişik bir ironi Türkiye de genelde insanlar kiraciysa ev sahibinden çeker.Evden nasıl atıyorlar yaw.ben 1sene oldu cikaramadim.birak çıkarmayı tlflari meşgule atıp ,eve gittigimdede kapiyi acmiyorlar
Ah nasil sabrediyorum bi bilsen.hakkimi hic helal etmicem.Rabbim.nasil biliyorsa öyle yapsinAllah a havale et çıkar hakkı sen merak etme.
Kimin hakkı kime kalmış ki ilahi adalet elbet tecelli eder.
Umarım akılları başlarına gelir ama bunca olaydan sonra taş yağsa bile akıllanmayacak insanoğlu var işte.
Yahudiler misali
Gerçekten düşününce beynim uyuşur insanoğlu nasıl bir şey yahu miğdemi bulandırıyor öylesi şeyler tüylerimi ürpertiyor.Yazık bazı şeylere bizde şahit olduk bizimde kiracılarımız bina az hasar aldı onlara çıkın diyemedik ev kalmadıki nereye çıkacak ya çadıra çıkacak ya açıkta kalacak...
Eşim hiç bir şey koymadı bu caresizlikte fırsat kolayanlara bana çok koydu dedi.yazık hiçbir şeyin bizim olmadığımızı öğrendiğimiz şu günlerde halen ders almıyoruz...
Ah ah canım esim su 1yılda hiç hasta olmayan adam hep hasta olup yattı.hep üzüntüden.adam gün sayıyor mahkemeye.Sizin durum da değişik bir ironi Türkiye de genelde insanlar kiraciysa ev sahibinden çeker.
Allah sabrınızı artırsın bu insanlar size imtihan olmuş gerçekten insanı dellendirecek tipler belli.
Aman eşinin yanında çok fazla belli etme,sinirlenip tartışma kavga çıkabilir.
Şöyle güzel bi sopayı haketmiş o ukalada neyse ağzımızı bozmayalım.
Tabi ki canım dua edeceğim inş.çabucak halolur.Ah ah canım esim su 1yılda hiç hasta olmayan adam hep hasta olup yattı.hep üzüntüden.adam gün sayıyor mahkemeye.
Aynen bizim ihtihanımızmis.bosuna dememişler Allah iyilerle karsilastirsın.bu öyle önemli bir sözmüski .aklınıza geldiğinde benim için dua ederseniz sevinirim.mahkeme ayın 14de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?