Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen canim ben hem kiracidan cekiyorum hem ev sahibinden
Allah yardımcın olsun canım çok düşünme lütfen canınızın sağlığı Rabbim bi hayırlı kapı açsın inş.
Hayat zor zaten bizler de çok düşünüp kendimizi yıpratıyoruz.

Selamlar
Kahvaltı ve rutin yatak döşek toplama mutfak toplama dışında bir iş yapmadım.

Oğlumla yürüyüş yaptım, markete gittik bir iki ıvır zıvır aldım geldim oğluşu uyuttum.

Şimdi yemek yapacağım.
Sonra kızlar okuldan gelir.
Çamaşır toplarım, katlarım.
Ama her bulduğum fırsatta yatıyor hatta uyukluyorum
Şimdi bir maden suyu içem de kendime gelem.
Sonra yemek yapmak için mutfağa girerim.

Herkesi mıncırdım

Ne sinir vicdansız insanlar var yahu
Mazlumun hakkı bir şekilde çıkar böylelerinden.
Bunların gözünü ancak toprak doyurur cidden.

Merhabalar kızlar..
Bende kahvaltı hazırladım peynirli milföy yaptım bayağıdır yememiştik, yumurta haşladım.
Makinadan temizleri boşalttım.
Bulaşıkları toparladım.
Evi toparladım, havalandırdım.
Yerleri gırgırlayıp çocukları hazırlayıp çıktık ablamlara geçtik, hava çok güzel günlerdir evdeydim çocuklar için çıktım.

Tayinimi onaylamadılar.Durumumuzu izah ettik bişeye yaramadı Tabi onlarında işi ama eşim yarın gidip başlama yapacak.Ordan aldığı evrakla tekrar işleme koyduracağız.
Yaaa kötü olmuş tinnoşum. İnşallah tekrar başvurduğunuzda olur

Vicdansız yaa

Yazık bazı şeylere bizde şahit olduk bizimde kiracılarımız bina az hasar aldı onlara çıkın diyemedik ev kalmadıki nereye çıkacak ya çadıra çıkacak ya açıkta kalacak...
Eşim hiç bir şey koymadı bu caresizlikte fırsat kolayanlara bana çok koydu dedi.yazık hiçbir şeyin bizim olmadığımızı öğrendiğimiz şu günlerde halen ders almıyoruz...

Ya evet bu felaket bile bazı insanları oturtup düsündürtmedi.Rabbim zaten demiyormu pek azınız haric gerçeği düşünmüyor tam anlamıyla iman etmiyor

Allah yardımcın olsun canım çok düşünme lütfen canınızın sağlığı Rabbim bi hayırlı kapı açsın inş.
Hayat zor zaten bizler de çok düşünüp kendimizi yıpratıyoruz.
Öylede canim çocuklarımın rızkını alıyorlar.evimde bedavaya oturuyorlar.ne kira ödüyorlar ne aidat.
Bunu sindiremiyorum

Evden nasıl atıyorlar yaw.ben 1sene oldu cikaramadim.birak çıkarmayı tlflari meşgule atıp ,eve gittigimdede kapiyi acmiyorlar

Öylede canim çocuklarımın rızkını alıyorlar.evimde bedavaya oturuyorlar.ne kira ödüyorlar ne aidat.
Bunu sindiremiyorum
Allah a havale et çıkar hakkı sen merak etme.
Kimin hakkı kime kalmış ki ilahi adalet elbet tecelli eder.
Umarım akılları başlarına gelir ama bunca olaydan sonra taş yağsa bile akıllanmayacak insanoğlu var işte.
Yahudiler misali

Evden nasıl atıyorlar yaw.ben 1sene oldu cikaramadim.birak çıkarmayı tlflari meşgule atıp ,eve gittigimdede kapiyi acmiyorlar
Sizin durum da değişik bir ironi Türkiye de genelde insanlar kiraciysa ev sahibinden çeker.
Allah sabrınızı artırsın bu insanlar size imtihan olmuş gerçekten insanı dellendirecek tipler belli.
Aman eşinin yanında çok fazla belli etme,sinirlenip tartışma kavga çıkabilir.
Şöyle güzel bi sopayı haketmiş o ukala da neyse ağzımızı bozmayalım.

Ah nasil sabrediyorum bi bilsen.hakkimi hic helal etmicem.Rabbim.nasil biliyorsa öyle yapsin

Gerçekten düşününce beynim uyuşur insanoğlu nasıl bir şey yahu miğdemi bulandırıyor öylesi şeyler tüylerimi ürpertiyor.
Ama bi taraftada şu ülkede o kadar temiz insanlar var ki Allah bu güzel insanların büyüklerimizin atalarımızın hürmetine bize merhamet etsin.Fırsatçılardan korusun onlara fırsat vermesin inş.

Ah ah canım esim su 1yılda hiç hasta olmayan adam hep hasta olup yattı.hep üzüntüden.adam gün sayıyor mahkemeye.
Aynen bizim ihtihanımızmis.bosuna dememişler Allah iyilerle karsilastirsın.bu öyle önemli bir sözmüski .aklınıza geldiğinde benim için dua ederseniz sevinirim.mahkeme ayın 14de.

Tabi ki canım dua edeceğim inş.çabucak halolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…