Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.

kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana

Bence çok iyi etmişsin Negocum, bir toparlanmaya ihtiyacımız var, dağıldık hepimiz, motive oluruz iyi olur

@Jou nick değiştirmiş yeni nickini bilen var mı?

Toparlanmak iyi gelecek hepimize günaydın yada ödev etiket gelince ben mutlu oluyorum

Biraz da olsa eski hayatımıza yön vermeye çalışalım negom ihtiyacımız çook

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

Herkese günaydın ve hayırlı Cumalar

Madem toparlanmaya çalışıyoruz yazalım artık iş başı
Dün pazarımız vardı, eşim gitti, bir balık günü daha geçirdik, akşam mutfakta epey uğraştım. Kızımın yeni taşıma kutusu ve tasması geldi alıştırma antremanı yaptık kutuyu sevdi ama tasma konusunda asla umut yok gibi duruyor :))
Bu sabah ;

- Kahvaltılar hazırlandı, mutfak toplandı
-Kum temizlendi, çöpler çıkarıldı
-Evi havalandırdım, salonu topladım
-Geri dönüşüm atıldı
-Pisiler doyuruldu

Bugün Cuma saati öğlen molasında 'Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanü yâ mennanü yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm" okumaya niyetliyim, ne kadar becerebilirsem artık. Güzel bir gün diliyorum, işleriniz kolay olsun inşallah

Beyninde var gibi bir şey ben genelde youtube bakıyorum böyle şeylere bir bak istersen.

Benimde bugun lojman eşya kısmı halledilecek gibi tam netleşecek.
Biri tayin oluyormuş ne var ne yok alacağız. İkinci el şeklinde ama olsun ben onları çiçek yaparım
En güzelinden yaparsın
Onlar da seninle mutlu olacaklar

Iyi yaptin negomm eski duzene donmeye calisalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…