Çoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
@Jou nick değiştirmiş yeni nickini bilen var mı?Çoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Toparlanmak iyi gelecek hepimize günaydın yada ödev etiket gelince ben mutlu oluyorumÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Evet birlikte toparlanmamız lazımBence çok iyi etmişsin Negocum, bir toparlanmaya ihtiyacımız var, dağıldık hepimiz, motive oluruz iyi olur
Buldum yazdım sen yazdın canımJou negommm
Toparlanmak iyi gelecek hepimize günaydın yada ödev etiket gelince ben mutlu oluyorum
Biraz da olsa eski hayatımıza yön vermeye çalışalım negom ihtiyacımız çookÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalarÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Yaparsın tabiiBenimde bugun lojman eşya kısmı halledilecek gibi tam netleşecek.
Biri tayin oluyormuş ne var ne yok alacağız. İkinci el şeklinde ama olsun ben onları çiçek yaparım
Beyninde var gibi bir şey ben genelde youtube bakıyorum böyle şeylere bir bak istersen.Kızlar çamaşır makinesinin ekranı titriyor gibi gidip geliyor programı seçerken de kendi kendine program değişiyor yakalarsam istediğim yerde baslatabiliyorum.. Bir fikri veya başına gelen var mı ? Bozulucak demek mi bu
En güzelinden yaparsınBenimde bugun lojman eşya kısmı halledilecek gibi tam netleşecek.
Biri tayin oluyormuş ne var ne yok alacağız. İkinci el şeklinde ama olsun ben onları çiçek yaparım
Iyi yaptin negomm eski duzene donmeye calisalim artikÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?