- 2 Ağustos 2013
- 38.382
- 129.213
- 798
Etmiyorlar bizim burda da. Geçmiş olsun canım aman ihmal etme orta kulak iltihabı olan çok fazla etrafımda bu araCanlar ya istediğin sağlık ocağına muane olablrmiyiz
Bizim mahalledrki degl de aşağı mahalledekinde olablrmyiyim acaba
184 u aradım talep acalm vs dediler
Sağ kulagim skntili biraz onun dışında iyiyim cnm çok şükür sağol canım
Yok yok gitcem yarın mutlaka hafta sonu giriyor bı de zor olur ... 5 e doğru kapanıyor zaten yetisirimEtmiyorlar bizim burda da. Geçmiş olsun canım aman ihmal etme orta kulak iltihabı olan çok fazla etrafımda bu ara
Bonus nasıl oldun kuzum
Tubiş geçen gün yazıcaktım bi türlü yazamadım canım. Başından hacamat yaptır mutlaka ilkbahar en güzel zamanı dr a da git yine ama hacamatı hafife alma keşke önceden yaptırsaydım diyceksinSağ kulagim skntili biraz onun dışında iyiyim cnm çok şükür sağol canım
Bı ara mutlaka KBB ye gidicem sık sık oluyorum diye aklımdaTubiş geçen gün yazıcaktım bi türlü yazamadım canım. Başından hacamat yaptır mutlaka ilkbahar en güzel zamanı dr a da git yine ama hacamatı hafife alma keşke önceden yaptırsaydım diyceksin
Amin canim insallahO kadar haklı bir sitem ki umarım mahkemeden sonra çıkarlar.
damlanın adını bulamadım canım, bulursam yazayımSağ kulagim skntili biraz onun dışında iyiyim cnm çok şükür sağol canım
Tamam cnm yüksek ihtimalle gidicem ama ne olur ne olmazdamlanın adını bulamadım canım, bulursam yazayım
Vardır yapan yer ehil birisi olursa çok daha iyi olur tabi. Başa sinüzite faydasını bir bilsen koştura koştura gidersinBı ara mutlaka KBB ye gidicem sık sık oluyorum diye aklımda
Denerim cnm hacamatida
Başka yerde misafirsen oluyorda keyfi olmuyor.Canlar ya istediğin sağlık ocağına muane olablrmiyiz
Bizim mahalledrki degl de aşağı mahalledekinde olablrmyiyim acaba
184 u aradım talep acalm vs dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?