- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ya yemin ederim eşimin annesi o kadar sinirimi bozuyor ki.
Benim hiçbir alakam yok bu kadın yine beni rahat bırakmıyor belli ölene kadar böyle olacaklar.
Nego sen etiket yapmayinca gölde anasini kaybeden ördekler gibi dağıldık negoooooooooÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Kızlar çamaşır makinesinin ekranı titriyor gibi gidip geliyor programı seçerken de kendi kendine program değişiyor yakalarsam istediğim yerde baslatabiliyorum.. Bir fikri veya başına gelen var mı ? Bozulucak demek mi bu
Tövbe essssstağfirullah ana benim anam dizisinin dibindeyim ayrıcaNego sen etiket yapmayinca gölde anasini kaybeden ördekler gibi dağıldık negooooooooo
biraz ödev hepimize iyi gelecek negocum benceÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Beraberiz çiçeğimmmm de ama o hevesde hiç yok adapte olmaya çalışıyorum daha iyi olur inşAllah kuzumm
Haftaya mutfak talep edelim anamızdanBen evde oylece oturuyorum sadece hadi bana is yaptırınbugun mutfagi halletmem lazim artik aldi basini gidiyorr
Beni kirbaclamaniz lazim bu saatten sonra is yapabilmem için, bence sen yaparsin o isiHaftaya mutfak talep edelim anamızdanNego
Olmuş olmuşBenimm benimmmolmuşmuu
UlaaaNego sen etiket yapmayinca gölde anasini kaybeden ördekler gibi dağıldık negooooooooo
Ben hala kahvalti yapmadımSabah ilk iş duş aldım kendime geldim.
Kahvaltı beslenme hazırladım.
Evi topladım, yatakları düzelttim.
Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim.
Giysi dolabı düzenledim, çorap çekmecesi düzenledim.
Makineye çamaşır attım.
Kuşlara ekmek bulgur verdim.
Bütün camları açtım evi havalandırdım.
Buzdolabını düzenledim, atılacakları attım, bulaşıkları yıkadım, makineyi çalıştırdım.
Yemekleri pişirdim. (Sebze çorbası, makarna, taze fasulye, vişne kompostosu, salatanın mor lahanasını doğradım tuzla sirkeyle ovdum)
Evin yarısını süpürdüm yatak odaları kaldı.
Okul için hazırlandım çocukları aldım getirdim geri götürücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?