Rabbim okadar merhametliki ben şaşıyorum kafamıza taş yagmiyor.Gerçekten düşününce beynim uyuşur insanoğlu nasıl bir şey yahu miğdemi bulandırıyor öylesi şeyler tüylerimi ürpertiyor.
Ama bi taraftada şu ülkede o kadar temiz insanlar var kiAllah bu güzel insanların büyüklerimizin atalarımızın hürmetine bize merhamet etsin.Fırsatçılardan korusun onlara fırsat vermesin inş.
Tabi ki canım dua edeceğim inş.çabucak halolur.
Buranın insanı mı böyle bilmiyorum ama genelde çık diyince çıkıyorlar maalesefEvden nasıl atıyorlar yaw.ben 1sene oldu cikaramadim.birak çıkarmayı tlflari meşgule atıp ,eve gittigimdede kapiyi acmiyorlar
Ya aslında çoğunluk oýlede bize insan olmayanı denk geldiBuranın insanı mı böyle bilmiyorum ama genelde çık diyince çıkıyorlar maalesef
Yarın eşim yeni evrak gönderecek Negoşum işleme koyacaklar. İnşallah haftaya çıkar diye umuyorum.Yaa üzüldüm canım napıcaksın şimdi?
Garibanınn yüzüüüü gülür müüüüüGeldiğinden beri yüzün gülmedi
Aminnn sivitimmmmYaaa kötü olmuş tinnoşum. İnşallah tekrar başvurduğunuzda olur
Geçmiş olsun canım, ben doktora gitmeden bir damla almıştım, o geçirmiştiKizlar sağ kulağım tıkalı gibi ya az duyuyorum sanki ordan ...
Yarın sağlık ocağına gitcem yüksek ihtimalle
İltihap sanırım mide bulantısı vs de eklendi isrtiffa etmedim ama zor tutuyorum kendimi
Üşüme terleme hepsi var
O kadar haklı bir sitem ki umarım mahkemeden sonra çıkarlar.Öylede canim çocuklarımın rızkını alıyorlar.evimde bedavaya oturuyorlar.ne kira ödüyorlar ne aidat.
Bunu sindiremiyorum
6.500 cükHuu yürüdünüz mü? Ben 11bin yürüdüm
Geçmiş olsun canımKizlar sağ kulağım tıkalı gibi ya az duyuyorum sanki ordan ...
İltihap sanırım mide bulantısı vs de eklendi isrtiffa etmedim ama zor tutuyorum kendimi
Üşüme terleme hepsi var
Sağol cnm nedir adı acaba olmadı onu alayımGeçmiş olsun canım, ben doktora gitmeden bir damla almıştım, o geçirmişti
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Caresizlikten insanlar şikayet dahi edemiyorGerçekten düşününce beynim uyuşur insanoğlu nasıl bir şey yahu miğdemi bulandırıyor öylesi şeyler tüylerimi ürpertiyor.
Ama bi taraftada şu ülkede o kadar temiz insanlar var kiAllah bu güzel insanların büyüklerimizin atalarımızın hürmetine bize merhamet etsin.Fırsatçılardan korusun onlara fırsat vermesin inş.
Geçmiş olsun canımKizlar sağ kulağım tıkalı gibi ya az duyuyorum sanki ordan ...
Üşüme terleme hepsi var
Sağol efsomGeçmiş olsun canım
Bizim burda kabul etmiyorlar canım, her yerde öyle mi bilmiyorum.Canlar ya istediğin sağlık ocağına muane olablrmiyiz
Bizim mahalledrki degl de aşağı mahalledekinde olablrmyiyim acaba
184 u aradım talep acalm vs dediler
Etmrxler belki de burda daBizim burda kabul etmiyorlar canım, her yerde öyle mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?