Düzenli Evimiz & Hayatımız

etiketi görünce bir heyecan geldi

ben devam ediyorum nego ama sen ufak bir seyahate cikmissin

Etiketine çok sevindim derken sen nerdesin sen nerdedir ?

Hayırlı cumalar canlar yogundum malum gezmeler
Giderken yürüme gittim gelirken koştur koştur otobüs
Sağlık ocağına son anda yetiştim koştur koştur iltihap varmış 400 mg antibiyotik ve parol verdi kırmızı kutu
Ordan ilaclair sipariş verdiğim eczaneye gittim otobusle yine saat 5 buçukdi çünkü
Sonra hop eve
Sabahtan da işler yaptimda rutin işleri çamaşır yıkandı asilcak birazdan
Bulaşık Makinesi eşim boşalttı eve gelir gelmez
Ben namaza giriştim sofrayı kurdum yiyolar ben fazla yedim birazcik yarına yemek işim ve çamaşır isim var
Çok karmaşık yazdım siz anladınız ama
Nego neden gittin ya

Geçmiş olsun canımbende böyleydim kan ilacı yazdırdım.Başım çok fena dönüyordu kalkınca gözlerde kararma ara sıra etrafta baloncuklar görme
Kansızlık olabilir mi sende de?

Geçmiş olsun Tubis Allah şifa versin.

Bende elektrik olmayınca evi de süpüremedim.
Toparladım, hazırlandım dayımlara geçtik oturduk güzel geçti dayımı ve yengemi çok severim genç olunca bi de güzel anlaşıyoruz.
Çocuklarımızda yaşıt.
Gindince gördüm merdivenler rezalet bi durum da kv nin üst girişte öyle bi de çocuklar basıp bize geliyorlar düşününce bile sinirlerim zıplıyor.
Bebiş uyudu ben kalkıp namaz kılıp merdiven temizliğine girişicem.
Çer çöp ne ararsan var o kadar şaşkınım ki insan bi bez sürmez mi yahu sürüyle misafirin gidip geliyor neyse.
Temizlik denen bir şey yok vallahi gıcığıma yapıyor bi çok şeyi bunu da biliyorum.

Sağolasın efser ❤ gece karbonatlı su içtim öyle uyuyabildim. Bugün daha iyiydi unutup çiğköfte yedim inş sıkıntı vermez.
Sen naptın nasılsın?
İyilik kuzum bekliyoruz ramazana yakın burayıda biraz toplayalım dedik bakalım
Bugün eşim gelecek hafta eve gidelim alacaklarını al gerisini şirkete verceğiz onlar toplasın diyor
Yüreğim nasıl kaldıracak bilmiyorum bir yanımda son kez gör diyor
En son kızın odasının kapısı bile açılmıyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…