etiketi görünce bir heyecan geldiÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
ben devam ediyorum negoÇoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Etiketine çok sevindim derken sen nerdesin sen nerdedir ?Çoook değerli hanımlar uzun zamandır etiket yapmıyorum malum deprem hepimizi çok etkiledi hayatımızı alt üst etti. Depremzede arkadaşlarımız da olduğu için onları rahatsız etmek istemedim. Yeniden etiketlere başlamak istiyorum bu süreçte beni etiketleme diyen varsa söylesin lütfen rahatsız etmek istemem.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Kusura bakmayın öyle sinirlenince yazmışım negatiflik yüklüyorum gereksiz yere.Noldu can niye üzdüler seni
Geçmiş olsun canımSon günlerde gelip okuyamadım ben de mesajları. Pazar gününden beri rahatsız hissediyorum kendimi. Mide bulantısı, halsizlik, tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bayılacak gibi oldum bir defa da. En kısa zamanda doktora gideceğim.
Çarşamba günü camları ve kalorifer peteklerini sildim. Evi süpürüp silmiştim. Onun dışında günlük yemek, evi toplama şeklinde minimum iş ile geçiyor. Kızım geceleri uyumuyor sabah 6 ya kadar oturuyoruz. Bir haftada mahvoldum.
Geçmiş olsun Tubis Allah şifa versin.Hayırlı cumalarcanlar yogundum malum gezmeler
Giderken yürüme gittim gelirken koştur koştur otobüs
Sağlık ocağına son anda yetiştim koştur koşturiltihap varmış 400 mg antibiyotik ve parol verdi kırmızı kutu
Ordan ilaclair sipariş verdiğim eczaneye gittim otobusle yine saat 5 buçukdi çünkü
Sonra hop eve
Sabahtan da işler yaptimda rutin işleri çamaşır yıkandı asilcak birazdan
Bulaşık Makinesi eşim boşalttı eve gelir gelmez
Ben namaza giriştim sofrayı kurdum yiyolarben fazla yedim birazcik yarına yemek işim ve çamaşır isim var
Çok karmaşık yazdım siz anladınız ama
Nego neden gittin ya
İyilik kuzum bekliyoruz ramazana yakın burayıda biraz toplayalım dedik bakalımSağolasın efser ❤ gece karbonatlı su içtim öyle uyuyabildim. Bugün daha iyiydi unutup çiğköfte yedim inş sıkıntı vermez.
Sen naptın nasılsın?
Yorma kendini bunlar için, gençliğinin kıymetini bil kuzumKusura bakmayın öyle sinirlenince yazmışım negatiflik yüklüyorum gereksiz yere.
Sorumsuzlar çok rahat insanlar bu da beni sinir ediyor.
Tıklayınca hesap geçici olarak pasiftir yazıyor Jes in hesabındaAnlamadım bende daha önce de banlandı böyle olmuyodu sordum muneye böyle oluyor dedi
Gelsin bakalım merak ediyorum hangi mesajdan gittikleriniTıklayınca hesap geçici olarak pasiftir yazıyor Jes in hesabında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?