Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sana da geçmiş olsun canım

Tiniminimavihanim
Tinnoşum herkes yazmış ben de yazam.
Benim beyaz eşyaların hepsi Bosch.
11 yıllık evliyim,maşallah hepsinden de memnunum.
Allah zorunuzu kolaylaştırsın canım
Aminnn canım Pinhoşummm aklınıza geldikçe bana dua eder misiniz

Yorma kendini bunlar için, gençliğinin kıymetini bil kuzum
Biliyorum biraz ablam artık eski ben değilim sinirlerimi yıpratamam beni kullanamaz kv.
Benim bütün yapıma ters bi bayan çok sesli konuşur heryer de herşeyin içinde vardır.
Çokta kibirli ve kinliler benden uzak Allah'a yakın olsunlar.

Neden gece hiç uyuyamıyorsun senin kız biraz büyüdü gece emzirmeleri azalmış olması lazım.
Diş vs.sıkıntısı hariç.
Kan içinde bi tane mandalina yada portakal sıkıp 1 kaşık pekmez ile karıştırıp içebilirsin ben tadını çok severek içiyorum.
Bunu yapınca benim kan değerleri çok iyiydi.
Bende başlarım inş.
Evlenirken 21 yaşındaydım çok erken evlenmişim cidden.Tabi eşimin defalarca ısrarı istetmesi red edince tekrardan ablasını göndermesi arkadaşımı aracı kılmaya çalışması abime,erkek kardeşime söylemesi.
Bu bikaç yıl sürdü Beni gerçekten sevdiğine ikna olmuştum erken evlenmemize sebep oldu
Anlatmak istediğim çok toydum kv çok dışladı fazlasıyla ağır konuşup beni hep bastırmaya çalıştı.Çok samimiyetsiz bi yabancı gibi davrandı bana sürekli olarak beni derinden kırdı. Artık ben gitmek görüşmek istemiyorum.
Umarım birgün bi anne gibi olabilir eşimle de arası iyi değil eşimi de destekleyen bı anne sıcaklığı hiçbir zaman göremedim.
Abisiyle kıyas eder eşimi tersler toplumda büyük oğlunu daha çok sevdiğini her defasında dile getirmiştir. Benim yanımda da bizzat söyledi.Hiçbir işte destek vermez aşırı bastırarak bağırarak konuşur ilk evlendiğimiz yıllar ben şok olmuştum.
Peki toplum mahalledeyiz ya akrabalarla da bir aradayız haliyle,eş dost da tam tersi eşimi çok sever
İlahi adalet nasıl yıllar içinde işledi bir bilsen aşırı kibirli bi bayandı.Umarım kalbi daha da yumuşar etrafında seven insan bırakmıyor o derece biri zaten, şimdi azıcık durulmuş görüyorum.

Ben sahura kalktım kızlar sonrasında da uykum kaçtı birazda deprem nöbeti tuttum bu saatlerde oluyor genelde deprem.
Allah korusun
14 marta dikkat çekiyorlar videolarda gördüm birşeyler için tarih verilebilir mi ben hiçbir, zaman inanmam çünkü gaybı yalnızca Allah bilir.Ama bildikleri birşeyler mi var da diye düşündüm. Cübbeli Ahmet hocadan denk geldi video da dinledim.Şu ilk depremi tahmin eden bi yabancı adam vardı o da martın ilk haftasına dikkat çekmiş falan.
Sizlerde gördünüz mü peki?
Ama bol bol dua estağfurullah zikrini çekelim hep birlikte inş.
Sismik olaylar da Mart ayında olacak deniyor gökyüzü olayları..
Deprem bölgesindeyiz haliyle bu ay geceleri biraz tedirgin olacağım.Ama Allah ne dilerse o olur artık tam teslimiyetle içim rahat.
Acaba bu olaylarla beraber Mehdi a.s mı doğuyor yada çoktan doğdu mu?
Bunların muhasebesini bu ara biraz yapıyorum ama ahir zamanda olduğumuz aşikar artık.
Eşimle konuştuk biraz o da bi hadisten bahsetti her geçen yıl bi önceki yılı aratırmış daha da zorlaşırmış.Ümmet için müslümanlar için her yıl iki tane imtihan olurmuş. Sanki şuan daha da fazla

Bence sende elleme ya.
Valla ömrün merdivenleri silmeklemi geçecek. Eli ayağı tutmuyormu.çok sinirleniyorum böyle yapmasına.

Evet onu bende izledim.oyle diyorlar.birde bi astrolog kadın var gecen kasım ayı gibi diyorki 6şubatta bi deprem bekliyoruz.izledim ve şok oldum. Kadın 2023 pek parlak gecmicek dedi.gününü vermesine şok oldum

slm kizlar.dün sil süpür yaptim
Beyazlari yıkadim serdim
Wc ve banyo yikadim.dusakabini iyice temizledim
Buzdolabını temizledim
Bugünde yine ortalik topla.ortaligi süpurdüm
Tozlari aldim
Renklileri yikadim astim
Dünkü beyazlari toplayip katladim yerine yerlestirdim
Şimdi sofralari attim yıkanıyor
Koltuklarin üstünü süpürdüm
Ön balkon yikandi
Ablamlar gelecek bugün.

Bence sende elleme ya.
Valla ömrün merdivenleri silmeklemi geçecek. Eli ayağı tutmuyormu.çok sinirleniyorum böyle yapmasına.
Yok kuzum ya arada temizliyorum çünkü görüntü pislik beni rahatsız ediyor.
Bi de bağıra bağıra sen sekiz yıllık evlisin toplasan sekiz defa merdivenleri temizlememişsindir diye.
Halbuki kiracılar ellemez o yapmaz ben yapardım çoğu kez.
Onun ordu gibi geleni gideni var sen düşün nasıl temiz kalabilir ki.
Alt kata Suriyeli bi aile kattı kira çok almak için bi giriyorum eve Allah affetsin o kadar ağır bi koku var ki yemekleri çok ağır bi baharat kokuyor.Bende özellikle silerken çamaşır suyu
girişi de yumoşla yıkadım düşün.
İyi insanlar annesi kızları falan iki kızı var falan seviyorum hiç söylemedim onlara ait bölümü de siz yapın diye.
Üst tarafa da ne serdiysem kaldırıp götürdü e bakıyorum toz içinde oraya basıp torunlar çocuklar bize geliyor. Nasıl desem kv torunları getirir tatilde daha gitmezler benim evdeler sürekli günde bilemedin 10 defa kapı açılır kapanır. Ben bildim bileli böyle eşimin annesi benim evimide kendine ait görüyor zihniyet bu.Benimkiler hep evde kimseye gitmeyiz çünkü insanlar küs cephe alır bize.
Böyle de değişik bir ailesi var işte eşimin.
Evde ki bi paspası serdim kolay olur diye düsün makina da yıkarım diye.Onu da alıp kendine sermiş ben şok ya kadın anlatılamaz yaşanır o kadar söylim sana.
Ne geliyorsa başıma şu merhametimden geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…