- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Sana da geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim. Hamilelik döneminde hep ilaç kullandım bu sebeple teneffüs. Doğumdan sonra bir süre daha kullanıp bıraktım. Tam kan sayımı yaptırmak iyi olacak gibi. İnşallah bir an önce geçer, bebekle çok zorlanıyorum bir de gece uykusu hiç uyuyamadığım için.
Gündüz de senin kayınvalide ile olan mesajını gördüm yazamamıştım. Umursama desem de mümkün değil çok iyi biliyorum. İnsan içten içte gıcık olup, bileniyor ama saçma sapan insanlar için kendi huzurunu, evinin, çocuklarının huzurunu bozmaya değmiyor muş. Bunaldığımda hep Allah ım onlara bir şey ver kendi işlerine düşsünler, beni unutup bulaşmasınlar bana diye. Bir zaman sonra öyle bir feraha çıkıyorum ki 3-4 ay rahat ediyorum. İnşallah senin de öyle olur canım.
Bosch markasina bende hayranımTiniminimavihanim
Tinnoşum herkes yazmış ben de yazam.
Benim beyaz eşyaların hepsi Bosch.
11 yıllık evliyim,maşallah hepsinden de memnunum.
Allah zorunuzu kolaylaştırsın canım
Aminnn canım Pinhoşummm aklınıza geldikçe bana dua eder misinizTiniminimavihanim
Tinnoşum herkes yazmış ben de yazam.
Benim beyaz eşyaların hepsi Bosch.
11 yıllık evliyim,maşallah hepsinden de memnunum.
Allah zorunuzu kolaylaştırsın canım
Çok teşekkür ederim tubis.Sana da geçmiş olsun canım
Biliyorum biraz ablam artık eski ben değilim sinirlerimi yıpratamam beni kullanamaz kv.Yorma kendini bunlar için, gençliğinin kıymetini bil kuzum
Neden gece hiç uyuyamıyorsun senin kız biraz büyüdü gece emzirmeleri azalmış olması lazım.Çok teşekkür ederim. Hamilelik döneminde hep ilaç kullandım bu sebeple teneffüs. Doğumdan sonra bir süre daha kullanıp bıraktım. Tam kan sayımı yaptırmak iyi olacak gibi. İnşallah bir an önce geçer, bebekle çok zorlanıyorum bir de gece uykusu hiç uyuyamadığım için.
Gündüz de senin kayınvalide ile olan mesajını gördüm yazamamıştım. Umursama desem de mümkün değil çok iyi biliyorum. İnsan içten içte gıcık olup, bileniyor ama saçma sapan insanlar için kendi huzurunu, evinin, çocuklarının huzurunu bozmaya değmiyor muş. Bunaldığımda hep Allah ım onlara bir şey ver kendi işlerine düşsünler, beni unutup bulaşmasınlar bana diye. Bir zaman sonra öyle bir feraha çıkıyorum ki 3-4 ay rahat ediyorum. İnşallah senin de öyle olur canım.
Ben Siemens kullanıyorum memnunum. Ama daha uygun olsun dersen profilo aynı tip ve modelde tinnoşum2.el eşyalar iptal canlarımmmm
Şimdi beyaz eşyalar için neler önerirsiniz bana
Aynen vala banlanacak hiçbir şeyleri de yokAaa jes de hele hiç bir şey göremedim
Bence sende elleme ya.Bende elektrik olmayınca evi de süpüremedim.
Toparladım, hazırlandım dayımlara geçtik oturduk güzel geçti dayımı ve yengemi çok severim genç olunca bi de güzel anlaşıyoruz.
Çocuklarımızda yaşıt.
Gindince gördüm merdivenler rezalet bi durum da kv nin üst girişte öyle bi de çocuklar basıp bize geliyorlar düşününce bile sinirlerim zıplıyor.
Bebiş uyudu ben kalkıp namaz kılıp merdiven temizliğine girişicem.
Çer çöp ne ararsan var o kadar şaşkınım ki insan bi bez sürmez mi yahu sürüyle misafirin gidip geliyor neyse.
Temizlik denen bir şey yok vallahi gıcığıma yapıyor bi çok şeyi bunu da biliyorum.
Evet onu bende izledim.oyle diyorlar.birde bi astrolog kadın var gecen kasım ayı gibi diyorki 6şubatta bi deprem bekliyoruz.izledim ve şok oldum. Kadın 2023 pek parlak gecmicek dedi.gününü vermesine şok oldumBen sahura kalktım kızlar sonrasında da uykum kaçtı birazda deprem nöbeti tuttum bu saatlerde oluyor genelde deprem.
Allah korusun
14 marta dikkat çekiyorlar videolarda gördüm birşeyler için tarih verilebilir mi ben hiçbir, zaman inanmam çünkü gaybı yalnızca Allah bilir.Ama bildikleri birşeyler mi var da diye düşündüm.Cübbeli Ahmet hocadan denk geldi video da dinledim.Şu ilk depremi tahmin eden bi yabancı adam vardı o da martın ilk haftasına dikkat çekmiş falan.
Sizlerde gördünüz mü peki?
Ama bol bol dua estağfurullah zikrini çekelim hep birlikte inş.
Sismik olaylar da Mart ayında olacak deniyor gökyüzü olayları..
Deprem bölgesindeyiz haliyle bu ay geceleri biraz tedirgin olacağım.Ama Allah ne dilerse o olur artık tam teslimiyetle içim rahat.
Acaba bu olaylarla beraber Mehdi a.s mı doğuyor yada çoktan doğdu mu?
Bunların muhasebesini bu ara biraz yapıyorum ama ahir zamanda olduğumuz aşikar artık.
Eşimle konuştuk biraz o da bi hadisten bahsetti her geçen yıl bi önceki yılı aratırmış daha da zorlaşırmış.Ümmet için müslümanlar için her yıl iki tane imtihan olurmuş.Sanki şuan daha da fazla
Yok kuzum ya arada temizliyorum çünkü görüntü pislik beni rahatsız ediyor.Bence sende elleme ya.
Valla ömrün merdivenleri silmeklemi geçecek. Eli ayağı tutmuyormu.çok sinirleniyorum böyle yapmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?