Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego ve Jesin kurallara aykırı bir yorumu yok gördüğüm kadarıyla.
Yalnızca ziyaretçilere salladılar biraz dün, o mu acaba ceza sebebi
Ziyaretçilere saydırmak da yasak demekki
Eğer ondan sebepse duyun beni eeyy ziyaretçiler!
(ki ben sizi göremiyorum)
Burayı ziyaret etmenize gerek yok ne var burda böyle ilginizi çeken, anlamadım, gelin takılın bize diyoruz yokk ona da gelmiyorsunuz

Gelsinler bakalım o mesajları paylaşırlar görürüz

Sağol tuğbişimm not aldımm
Bizde haziran gibi almıştık beko tüm beyaz eşyalar bir kambanya vardı öyle ama daha önceden ki eşyalarım vestel buzdolabı dışında ikisinden de memnunum bir banka kampanyasıydı ismi özelden yazayım bak devam ediyor sa baya uyguna aldık

Tamamdır limonummm

Geçmiş olsun canımbende böyleydim kan ilacı yazdırdım.Başım çok fena dönüyordu kalkınca gözlerde kararma ara sıra etrafta baloncuklar görme
Kansızlık olabilir mi sende de?
Çok teşekkür ederim. Hamilelik döneminde hep ilaç kullandım bu sebeple teneffüs. Doğumdan sonra bir süre daha kullanıp bıraktım. Tam kan sayımı yaptırmak iyi olacak gibi. İnşallah bir an önce geçer, bebekle çok zorlanıyorum bir de gece uykusu hiç uyuyamadığım için.
Gündüz de senin kayınvalide ile olan mesajını gördüm yazamamıştım. Umursama desem de mümkün değil çok iyi biliyorum. İnsan içten içte gıcık olup, bileniyor ama saçma sapan insanlar için kendi huzurunu, evinin, çocuklarının huzurunu bozmaya değmiyor muş. Bunaldığımda hep Allah ım onlara bir şey ver kendi işlerine düşsünler, beni unutup bulaşmasınlar bana diye. Bir zaman sonra öyle bir feraha çıkıyorum ki 3-4 ay rahat ediyorum. İnşallah senin de öyle olur canım.

Tiniminimavihanim beyaz eşyalarım Samsung benim. İlk iki yıl çok memnumdum, herkese tavsiye ediyordum ama şimdi çamaşır makinasından memnun değilim. Çok güzel yıkıyor ama çamaşırlarda su kokusu bırakıyor. Bulaşık makinası da çok iyi kurutmuyor. Buzdolabından memnunum ama. Eşimle bundan sonra Arçelik, Beko veya Vestel alırız diyoruz.

Çok teşekkür ederimmm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…