Nego ve Jesin kurallara aykırı bir yorumu yok gördüğüm kadarıyla.
Yalnızca ziyaretçilere salladılar biraz dün, o mu acaba ceza sebebi
Ziyaretçilere saydırmak da yasak demekki
Eğer ondan sebepse duyun beni eeyy ziyaretçiler!
(ki ben sizi göremiyorum)
Burayı ziyaret etmenize gerek yok ne var burda böyle ilginizi çeken, anlamadım, gelin takılın bize diyoruz yokk ona da gelmiyorsunuz
Yok canım oda bilmiyor şu anBdvden mi gitmişlerBonus
Söyle kuzumSes 1-2-3 deneme sesim geliyor mu
Sağol tuğbişimm not aldımmVestel marka önerebilirim kuzum ben 10 yıldır tık demedilerhem uygun hem kaliteli
Bizde haziran gibi almıştık beko tüm beyaz eşyalar bir kambanya vardı öyle ama daha önceden ki eşyalarım vestel buzdolabı dışında ikisinden de memnunum bir banka kampanyasıydı ismi özelden yazayım bak devam ediyor sa baya uyguna aldıkSağol tuğbişimm not aldımm
Tamamdır limonummmBizde haziran gibi almıştık beko tüm beyaz eşyalar bir kambanya vardı öyle ama daha önceden ki eşyalarım vestel buzdolabı dışında ikisinden de memnunum bir banka kampanyasıydı ismi özelden yazayım bak devam ediyor sa baya uyguna aldık
Çok teşekkür ederim. Hamilelik döneminde hep ilaç kullandım bu sebeple teneffüs. Doğumdan sonra bir süre daha kullanıp bıraktım. Tam kan sayımı yaptırmak iyi olacak gibi. İnşallah bir an önce geçer, bebekle çok zorlanıyorum bir de gece uykusu hiç uyuyamadığım için.Geçmiş olsun canımbende böyleydim kan ilacı yazdırdım.Başım çok fena dönüyordu kalkınca gözlerde kararma ara sıra etrafta baloncuklar görme
Kansızlık olabilir mi sende de?
Çok teşekkür ederimmm canımmmTiniminimavihanim beyaz eşyalarım Samsung benim. İlk iki yıl çok memnumdum, herkese tavsiye ediyordum ama şimdi çamaşır makinasından memnun değilim. Çok güzel yıkıyor ama çamaşırlarda su kokusu bırakıyor. Bulaşık makinası da çok iyi kurutmuyor. Buzdolabından memnunum ama. Eşimle bundan sonra Arçelik, Beko veya Vestel alırız diyoruz.
Sağol canımTubismavis geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?