Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üff valla çok zor.bide çocukların zırtp pırt gelmesi.ben çok rahatsız olurdum yaa.
Allah kolaylık versin sana.
Ay ben sahidim sürekli merdivenleri yıkıyor sun.bide 8kezmiş

Evet onu bende izledim.oyle diyorlar.birde bi astrolog kadın var gecen kasım ayı gibi diyorki 6şubatta bi deprem bekliyoruz.izledim ve şok oldum. Kadın 2023 pek parlak gecmicek dedi.gününü vermesine şok oldum
Onların bazılarının üç harfliler bağlantısı var canım.Medyumlar deniyor ya işte onlar.
Çünkü ayette geçiyor Allah'ın dilediği kadarıyla üç harfliler biliyor gökyüzünde konuşulanları bunları öylelerine iletiyorlar ben böyle biliyorum ayeti de yazabilirim.
Allah bilir ama bakalım ne günler görecez daha insan hayatı ucuz bu ülkede iki güne hemen siyaset kavgaları başladı bile olan garibana olur her zaman.

Üff valla çok zor.bide çocukların zırtp pırt gelmesi.ben çok rahatsız olurdum yaa.
Evet canım ya çocukları severim ama bugün orucum mesela terasta koşuşturdular uyuyamadım.Bi de sürekli peşinde olmaktan işine bakamıyorsun o da var.
Benim sabrım imtihan ediliyor ben biliyorum.

Ay evet ya bende sinir oldum.isi gücü bıraktık siyasete döndük.cadirda yaşayan insanlar unutulmasın ya

Dua edin inş.arsamda bi ev yapabilirim kendimize ait hiç olmazsa bi evim olsun isterim.
Lükse gerek yok istemiyorum lüks zaten sıradan da olsa bizim olsun çocuklarım biraz oynayabilsin istiyorum.
Kim duasında benim için istiyorsa Rabbim ona da nasip etsin inş.
Babam da tokinin arsa kurasına yazıldı ama henüz hiç bir şey belli değil.
Herşeyde vardır bir hayır eğer ki bizlere arsa çıkmaz ise kuzenimin evine taşınacaktım onu bekliyordum.
Şimdi deprem de evleri hasar gördü onlar oraya dün taşındılar iyi ki gitmemişiz dedik ama çıkmak zorunda kalacaktık.
Gerçekten herşey de bi hayır varmış olaylara bakınca şaşırıyorum hatta.

Anaları nerde canim bu çocukların.
Bunu söyleyeceksiniz biliyordum valla evlerindeler durmuyorlar diyorlar inan ki bende birşey anlamadım.
Belki de eşimin annesi çocuk bakmak istiyor ama benimkilere asla
Neyse boşver orucum dedikodu olmasın

Tabi bazı şeylerde hayır gizlidir biz bilemiyoruz.insallah gönlüne göre içinde ailenle mutlu olacağınız cok hayırlı bi eviniz olur canim.

Bunu söyleyeceksiniz biliyordum valla evlerindeler durmuyorlar diyorlar inan ki bende birşey anlamadım.
Belki de eşimin annesi çocuk bakmak istiyor ama benimkilere asla
Neyse boşver orucum dedikodu olmasın
Dedikodu olmasında canim niye başkalarının bakmadığı çocuklara ben bakayım ya.o çocuklara bise olsa Allah korusun bi düşerler falan suçlusu sen olursun.insan valla bazen kendi çocuklarına zorsunuyor.
Kayinvaliden sana sükretsin canim ben olsam düsünemiyorum

golgefeslegeni dün yazmıştın bana canım dönemedim unuttum sonra şimdi aklıma geldi.

İyiyim işte herkes gibi. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Önemli değil canım iyi ol da. Ben de aynı işte iyiyim şükür. Epeydir sadece rutin şeyleri yapıp günü kurtarıyorum

Selam canlar
Yemek ev işi derken ancak oturdum :)
Yemekler pisti
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı boşaltıldı
Tekrar çalıştırıldı boşaltılcak
Çamaşırlar bı turlu kurumadi bı kaç parça petege kondu
yenileri asıldı
Şimdi bı posta daha attım 1 posta daha kaldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Ev süpüruldu
Odam biraz düzen istiyor yarın halledicem inşallah
Daha oturup derslere odaklanamadim ya
Umarım bu akşam başlarım

Merhaba güzel kadınlar

Evim batmış bu hafta robotu falan da çalıştırmadım hiç pislik almış götürmüş. Eşim gececi bu hafta sonu, sabah kalkıp kahvaltı yaptık beraber, arabayı bakıma götürdü sonrada arkadaşlarıyla buluşacak. 10:30 da onu yolculadım ve eve giriştim

- Nevresim ve havlular değiştirildi
-Bazanın altını komple boşalttım tozunu aldım, mobilyasını sildim, iki hurcu boşaltıp yıkadım
- Yerleri süpürdüm ve sildim
-İki banyoyu da temizledim
  • Renkliler kurudu toplayıp nevresimleri astım
  • Kuruyan hurçları doldurup bazanın altını yerleştirdim
- Mutfağı topladım
  • Cam önlerini sildim
  • Toz aldım
  • Dikiş odamı biraz detaylı temizledim

Yerlerden resmen simsiyah sular çıktı, iki tur sildim evi aslında kendimden de utandım biraz
Şimdi bir çay demledim bir de tost yaptım kendime, yoruldum artık bugünlük bu kadar yeter akşama kalan yemekleri bitireceğiz mutfak işim yok o yüzden. Hepimize güzel bir gün olsun inşallah

Haklısın da ne diyelim derencim herkes biz değil.Küçükken çok zor olurdu sorumluluğu şimdi büyüdüler biraz ama kalabalık başım alıp nere gidem diyorum.
Sabahtan beri terasta bi gürültü var ki hiç sorma.
Neyse eşime gelince söylerim bı zahmet biraz dikkat etsinler bu kadar gürültü olmaz.
Valla alt katimda ki kiracı benden şanslı

Tabi bazı şeylerde hayır gizlidir biz bilemiyoruz.insallah gönlüne göre içinde ailenle mutlu olacağınız cok hayırlı bi eviniz olur canim.
Allah razı olsun canım
Sizin de işleriniz rast gitsin inş.hayırlı bir şekilde hal olur ev işiniz.

Bende neler yaptım;
Çocuklara kahvaltı hazırladım.
Sofrayı topladım, bulaşıkları yıkadım.
Balkonu cifledim duruladım.Kalonşolar açmış çok cici çiçekleri.:))
Camları açtım önüne su döktüm.
Evi süpürdüm, koltukları süpürdüm.
Battaniye ve koltuk örtülerini yıkamıştım onları astım.
Namaz kıldım 1 sayfa kuran okudum artırmam lazım en büyük ayıbım çok kuran okumuyorum.
Uzandım dinlendim,akşam yemeği olarakta tavuk fırına vereceğim, nohutlu pilav,çorba istedi canım eşim gelince yapacağım iftara yetişir bence.

Merhabalar
Deprem sürecinde aşırı aşırı telefona bakmaktan uykusuz kalmaktan falan gözlerim ağrımaya başladı. Gözlerim ekran görmek istemiyor o derece etkileniyorum.
Bir süre azalttım bugun hiç almadım teli elime.
Zaten hoş da olmuyo çocukların gözü önünde sürekli telefon elimde
Neyse. Detoksa girdim, telefon detoksu

Bugun 3 posta çamaşır yıkadım astım.
Tuzlu kurabiye ve kek yaptım.
Evi barkı toparladım.
Şimdi de yemeği hazırlıyorum.
O kadar.

Haftasonu ve full evde geçti.
Şükür halimize.

Herkese sevgiler
Akşamlar iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…