Üff valla çok zor.bide çocukların zırtp pırt gelmesi.ben çok rahatsız olurdum yaa.Yok kuzum ya arada temizliyorum çünkü görüntü pislik beni rahatsız ediyor.
Bi de bağıra bağıra sen sekiz yıllık evlisin toplasan sekiz defa merdivenleri temizlememişsindir diye.
Halbuki kiracılar ellemez o yapmaz ben yapardım çoğu kez.
Onun ordu gibi geleni gideni var sen düşün nasıl temiz kalabilir ki.
Alt kata Suriyeli bi aile kattı kira çok almak için bi giriyorum eve Allah affetsin o kadar ağır bi koku var ki yemekleri çok ağır bi baharat kokuyor.Bende özellikle silerken çamaşır suyu
girişi de yumoşla yıkadım düşün.
İyi insanlar annesi kızları falan iki kızı var falan seviyorum hiç söylemedim onlara ait bölümü de siz yapın diye.
Üst tarafa da ne serdiysem kaldırıp götürdü e bakıyorum toz içinde oraya basıp torunlar çocuklar bize geliyor. Nasıl desem kv torunları getirir tatilde daha gitmezler benim evdeler sürekli günde bilemedin 10 defa kapı açılır kapanır.Ben bildim bileli böyle eşimin annesi benim evimide kendine ait görüyor zihniyet bu.Benimkiler hep evde kimseye gitmeyiz çünkü insanlar küs cephe alır bize.
Böyle de değişik bir ailesi var işte eşimin.
Evde ki bi paspası serdim kolay olur diye düsün makina da yıkarım diye.Onu da alıp kendine sermişben şok ya kadın anlatılamaz yaşanır o kadar söylim sana.
Ne geliyorsa başıma şu merhametimden geliyor.
Onların bazılarının üç harfliler bağlantısı var canım.Medyumlar deniyor ya işte onlar.Evet onu bende izledim.oyle diyorlar.birde bi astrolog kadın var gecen kasım ayı gibi diyorki 6şubatta bi deprem bekliyoruz.izledim ve şok oldum. Kadın 2023 pek parlak gecmicek dedi.gününü vermesine şok oldum
Evet canım ya çocukları severim ama bugün orucum mesela terasta koşuşturdular uyuyamadım.Bi de sürekli peşinde olmaktan işine bakamıyorsun o da var.Üff valla çok zor.bide çocukların zırtp pırt gelmesi.ben çok rahatsız olurdum yaa.
Allah kolaylık versin sana.
Ay ben sahidim sürekli merdivenleri yıkıyor sun.bide 8kezmiş
Ay evet ya bende sinir oldum.isi gücü bıraktık siyasete döndük.cadirda yaşayan insanlar unutulmasın yaOnların bazılarının üç harfliler bağlantısı var canım.Medyumlar deniyor ya işte onlar.
Çünkü ayette geçiyor Allah'ın dilediği kadarıyla üç harfliler biliyor gökyüzünde konuşulanları bunları öylelerine iletiyorlar ben böyle biliyorum ayeti de yazabilirim.
Allah bilir ama bakalım ne günler görecez daha insan hayatı ucuz bu ülkede iki güne hemen siyaset kavgaları başladı bile olan garibana olur her zaman.
Anaları nerde canim bu çocukların.Evet canım ya çocukları severim ama bugün orucum mesela terasta koşuşturdular uyuyamadım.Bi de sürekli peşinde olmaktan işine bakamıyorsun o da var.
Benim sabrım imtihan ediliyor ben biliyorum.
Dua edin inş.arsamda bi ev yapabilirim kendimize ait hiç olmazsa bi evim olsun isterim.Üff valla çok zor.bide çocukların zırtp pırt gelmesi.ben çok rahatsız olurdum yaa.
Allah kolaylık versin sana.
Ay ben sahidim sürekli merdivenleri yıkıyor sun.bide 8kezmiş
Bunu söyleyeceksiniz biliyordumAnaları nerde canim bu çocukların.
Tabi bazı şeylerde hayır gizlidir biz bilemiyoruz.insallah gönlüne göre içinde ailenle mutlu olacağınız cok hayırlı bi eviniz olur canim.Dua edin inş.arsamda bi ev yapabilirim kendimize ait hiç olmazsa bi evim olsun isterim.
Lükse gerek yok istemiyorum lüks zaten sıradan da olsa bizim olsun çocuklarım biraz oynayabilsin istiyorum.
Kim duasında benim için istiyorsa Rabbim ona da nasip etsin inş.
Babam da tokinin arsa kurasına yazıldı ama henüz hiç bir şey belli değil.
Herşeyde vardır bir hayır eğer ki bizlere arsa çıkmaz ise kuzenimin evine taşınacaktım onu bekliyordum.
Şimdi deprem de evleri hasar gördü onlar oraya dün taşındılar iyi ki gitmemişiz dedik ama çıkmak zorunda kalacaktık.
Gerçekten herşey de bi hayır varmış olaylara bakınca şaşırıyorum hatta.
Dedikodu olmasında canim niye başkalarının bakmadığı çocuklara ben bakayım ya.o çocuklara bise olsa Allah korusun bi düşerler falan suçlusu sen olursun.insan valla bazen kendi çocuklarına zorsunuyor.Bunu söyleyeceksiniz biliyordumvalla evlerindeler durmuyorlar diyorlar inan ki bende birşey anlamadım.
Belki de eşimin annesi çocuk bakmak istiyor ama benimkilere asla
Neyse boşver orucum dedikodu olmasın
Önemli değil canım iyi ol da. Ben de aynı işte iyiyim şükür. Epeydir sadece rutin şeyleri yapıp günü kurtarıyorumgolgefeslegeni dün yazmıştın bana canım dönemedim unuttum sonra şimdi aklıma geldi.
İyiyim işte herkes gibi. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Haklısın da ne diyelim derencim herkes biz değil.Küçükken çok zor olurdu sorumluluğu şimdi büyüdüler biraz ama kalabalık başım alıp nere gidem diyorum.Dedikodu olmasında canim niye başkalarının bakmadığı çocuklara ben bakayım ya.o çocuklara bise olsa Allah korusun bi düşerler falan suçlusu sen olursun.insan valla bazen kendi çocuklarına zorsunuyor.
Kayinvaliden sana sükretsin canim ben olsam düsünemiyorum
Allah razı olsun canımTabi bazı şeylerde hayır gizlidir biz bilemiyoruz.insallah gönlüne göre içinde ailenle mutlu olacağınız cok hayırlı bi eviniz olur canim.
Amin canimAllah razı olsun canım
Sizin de işleriniz rast gitsin inş.hayırlı bir şekilde hal olur ev işiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?