Düzenli Evimiz & Hayatımız

paeneperfectus Teneffus Zili dün mesajlarınızı okudum ama dışarıdaydım, sonra telefonun şarjı bitti cevap yazamadım, kusura bakmayın lütfen.
Sık uyanmalar, emmeler elbet bir gün bitecek farkındayım. İki yaşına yaklaşıyor kızım belki de son emzirmeleri yaşıyorum. Kızımla, ailemle, sevdiklerimle her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Son yaşadığımız üzücü olaylar bende büyük farkındalıklar oluşturdu aslında.

Gün içinde de çok aktif olamıyorum, çoğu zaman geçmişe de dönemiyorum. Bunun için üzgünüm. Eğer kaçırdıysam hasta olanlara acil şifalar diliyorum. İnternet altyapısı olmadığı için mobil internet kullanıyoruz taşındığımızdan beri. Sosyal medyaya girmediğim, film - dizi izlemediğim halde 15 GB zor yetiyor. Mümkün olduğunca acil durumlar için ay sonuna kadar idareli kullanmaya çalışıyorum. Birkaç mesaj yazıp çıkmış oluyorum, geçmişe de dönemiyorum bu yüzden.

Negonun mesajı var.

Canı gönülden soranlara canı gönülden selam olsun. Ömrümüz bereketli,sağlıklı ,hayırlı, faydalı olsun. Ömrümüze sağlığımıza, paramıza bereket versin Rabbim. Kimselere muhtaç olmadan geçireceğimiz güzel bir ömür nasip eylesin. Beratımızı alıp cennete girmek nasip olsun. Kandilimiz mübarek olsun.

Yürüyüşe çıkarken zikir matikle çıkarsan hem adım atmış olursun hem de zikir çekmiş olursun.
Oruçluyken zorlanıyorsan tabi kendini çok zorlama canım.
Genelde öyle yapıyordum ama bu sefer biraz mayistim kuzum ya başıma vurdu bifaz sanki

Aleyküm selammm
Yokluğun belli Negommmm
Duaların ve sen eksik olmaa Seninde kandilin mübarek olsunnn.

Amin, sen de selamlarımızı ilet canım, Bana dua ettiğini biliyorum, sizler de dualarımdasınız

Efser ablam siz nasılsınız?
Hatay İskenderun haberini gördüm su taşması olmuş.
Havada bozdu bugün çok rüzgârlı anneme kal dedim ama gitti dayımlarda var evde beraber kalıyorlar.
Bilmiyorum bugün içim bir tık rahat değil.
İnş.vesvese yapıyorumdur.

Gün içinde neler yaptım ben;
Kahvaltı hazırladım, yataklar toparlandı.
Ev detaylı süpürüldü.
Masalar vikingle silindi.
Bebişin çamaşırları çitileyip makinaya attım,astım.
Kakaolu ıslak kek yaptım.
Kısır kavurdum,çay yaptım annem ve ablam geldi.
Bulaşık Makinesinden temizler dizildi kirlileri yerleştirdim.
Elde yıkanacaklar yıkandı,Ocak silindi.
Oğlanın ödevleri var öğretmenimiz gönderdi ninesinin evine kaçtı annemler gidince nasıl yaptırcaksam artık.
Kuzeni de burada inip çıkıyorlar kitap yüzü açtığı yok.
Yemekte yok aklıma hiçbir şey gelmiyor.

Kısırı fazla yapıp aksam yeseydiniz canim.yaninada tursu ayran mis gibi akşam yemegi

Aminnnnn Nego mm hepinizin gönlünden geçenleri RABBİM hayırlısı ile yaşatsın bizden de gönülden selamlar Bonus Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…