Niye o kadar uzun yaptığı bir şey yok ki15 martta açılacakmış banı.
Jesle ilgili bir bilgim yok.
Genelde öyle yapıyordum ama bu sefer biraz mayistim kuzum ya başıma vurdu bifaz sankiYürüyüşe çıkarken zikir matikle çıkarsan hem adım atmış olursun hem de zikir çekmiş olursun.
Oruçluyken zorlanıyorsan tabi kendini çok zorlama canım.
Aleyküm selammmNegonun mesajı var.
Eki Görüntüle 3213809
Canı gönülden soranlara canı gönülden selam olsun. Ömrümüz bereketli,sağlıklı ,hayırlı, faydalı olsun. Ömrümüze sağlığımıza, paramıza bereket versin Rabbim. Kimselere muhtaç olmadan geçireceğimiz güzel bir ömür nasip eylesin. Beratımızı alıp cennete girmek nasip olsun. Kandilimiz mübarek olsun.
15 martta açılacakmış banı.
Amin, sen de selamlarımızı ilet canım, Bana dua ettiğini biliyorum, sizler de dualarımdasınızNegonun mesajı var.
Eki Görüntüle 3213809
Canı gönülden soranlara canı gönülden selam olsun. Ömrümüz bereketli,sağlıklı ,hayırlı, faydalı olsun. Ömrümüze sağlığımıza, paramıza bereket versin Rabbim. Kimselere muhtaç olmadan geçireceğimiz güzel bir ömür nasip eylesin. Beratımızı alıp cennete girmek nasip olsun. Kandilimiz mübarek olsun.
Ayy bugün yarın değilde hafta sonu bende başlarım inşallah bugün biraz halsiz kaldım ...Bugünlük yürüyüşümü de yaptım. Şimdi eve gidip yemek yapma zamanı
9 gün var15 martta açılacakmış banı.
Tövbe tövbe böyle ban mı olurmuş15 martta açılacakmış banı.
Efser ablam siz nasılsınız?9 gün var
Çok uzunmuş15 martta açılacakmış banı.
Aaaa o nasil ban mış ya.15 martta açılacakmış banı.
Kısırı fazla yapıp aksam yeseydiniz canim.yaninada tursu ayran mis gibi akşam yemegiGün içinde neler yaptım ben;
Kahvaltı hazırladım, yataklar toparlandı.
Ev detaylı süpürüldü.
Masalar vikingle silindi.
Bebişin çamaşırları çitileyip makinaya attım,astım.
Kakaolu ıslak kek yaptım.
Kısır kavurdum,çay yaptım annem ve ablam geldi.
Bulaşık Makinesinden temizler dizildi kirlileri yerleştirdim.
Elde yıkanacaklar yıkandı,Ocak silindi.
Oğlanın ödevleri var öğretmenimiz gönderdi ninesinin evine kaçtı annemler gidince nasıl yaptırcaksam artık.
Kuzeni de burada inip çıkıyorlar kitap yüzü açtığı yok.
Yemekte yok aklıma hiçbir şey gelmiyor.
AminnnnnNegonun mesajı var.
Eki Görüntüle 3213809
Öyle yaptım tost falan bastık pasta da vardı çay sofrası kurdum.Kısırı fazla yapıp aksam yeseydiniz canim.yaninada tursu ayran mis gibi akşam yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?