Nego ban sürecinde kendini temizliğe vurmuştur bence de, evi baştan aşağı sirkeyle çamaşır suyuyla silseydi de kem gözlerden korunsaydı inşallaaaah
Bonus ne kadar güzel bir şarkı
Hafif serin bir yaz akşamında,şöyle güzel bir manzaraya karşı hüzünlenerek dinlemelik.. Çok hoşuma gitti, tanımıyorum adamı. İncelicem
Nego ban sürecinde kendini temizliğe vurmuştur bence de, evi baştan aşağı sirkeyle çamaşır suyuyla silseydi de kem gözlerden korunsaydı inşallaaaah
Bonus ne kadar güzel bir şarkı
Hafif serin bir yaz akşamında,şöyle güzel bir manzaraya karşı hüzünlenerek dinlemelik.. Çok hoşuma gitti, tanımıyorum adamı. İncelicem
Ne güzel ifadeler.........Bunun yorumlarından biri çok etkili her dinlediğimde aklıma geliyor. Okuyup göz gezdir kokuşmuş baya içeriklerin o kadar üstünde bir seviyedeki yorumları bile
Eki Görüntüle 3214990
hadi hayirli olsunAblacımm lojman çıktı bize ev bugun resmi olarak tahsis edildi. Tayinim onaylanmış sisteme düşmesini bekliyorum.Şuan Kayserideyim
masallah yorma kendiniKaç gündür biseyler biseyler siliyorum bugün ellerimi dinlendiricem mahvoldu
Hayatın en iğrenç 15 dk.sıGünaydin
6 da esimi gonderdim uyku tutmadi simdi uykum var ama alarmin otmesine 15 dk var
Kaç gündür biseyler biseyler siliyorum bugün ellerimi dinlendiricem mahvoldu
Safiye ve han arasında gidip geliyorumSenin derdin ne gardaş?
tam uyumak istiyorsun ya kalkamazsam diyorsun buyuk bir kararsizlik hadi uyuyayim ne olacak diyorsun tam dalacakken alarm oter bu is biterHayatın en iğrenç 15 dk.sı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?