Senin temizlik beklesin canım 14 demiştin dimi mahkemeyeGünaydın kızlar
Dip kose temizlik lazim ama yapan yok
Esim gece işten geliyor sabah yatıyor.bide işte kafam mahkemede.sonuc çıksa dahi hemen evde boşalmaz.belki gelecek ay tasinirmiyiz acaba diye diye derin iş yapmak istemiyorum.
Günlük işlerle devam ediyorum.
Aman kalkayimda bi işin ucundan başlayayım. Ne yapsam kar
Optm sizi
Ay ben de çok severim bazen çokta güldüğüm oluyor bizim insanımız ayrı bi alem.Ne güzel ifadeler.........
YouTube yorumlarını okumayı severim
İnceliyorum
Aynen canim.o yüzden dip kose giresim yok.Senin temizlik beklesin canım 14 demiştin dimi mahkemeye
kim o gereksizAktif Lora dışardayım seni arayıp gel demek istiyorum ya da çayı koy ben geliyorum demek.
Nasip işte gereksizler yakın gerekliler uzak
Sorma bende kullanmicaktim ama arada amin demeden olmuyorBu arada maşallah emojisi
Amin emojisini kullanmıcam demiştim bi kere ama kullanasım geliyor bu ara
Belirtmek istedim.
Evet nazar boncuğuna değer vermiyorum, evet o şekilde amin yapmıyorum amaa adı o şekilde yazıyor madem napalım, idare edelim hadi dedim
Yeni kararımı bildirmek istedim.
Arz ederim.
masallahÇocukları hazırlayıp okula götürdüm
Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltı yapıyorum
Niyet önemli olan nazar boncuğu evet doğru değil ama ben önemsiz gördüğüm için maşallah niyetine atıyorum.Bu arada maşallah emojisi
Amin emojisini kullanmıcam demiştim bi kere ama kullanasım geliyor bu ara
Belirtmek istedim.
Evet nazar boncuğuna değer vermiyorum, evet o şekilde amin yapmıyorum amaa adı o şekilde yazıyor madem napalım, idare edelim hadi dedim
Yeni kararımı bildirmek istedim.
Arz ederim.
Yaa bonus nasıl özeniyorum yaaa
Minik Allah iyiliğini versin bende senin kadar uzağım bonusuma
belki ben daha yakinimdirMinik Allah iyiliğini versin bende senin kadar uzağım bonusuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?