- 13 Ağustos 2020
- 15.667
- 88.937
- 598
- 32
Miniiiik tencereeeebelki ben daha yakinimdirbelki bana diyordur gereksiz durduk yere alindim bak
Tubiş fena esiyor sen yeni düzeldin. Annanem derdi hiç canlanma oturYaa bonus nasıl özeniyorum yaaahava bı acsada çıksam bende ramazan gelmeden
Ramazanda lesli yapcam çünkü ancak
süpersiniz efendim. Ben düzene oturttum şükür. Mart iyi geldi
belki tencere yuvarlanir bonusunu bulurMiniiiik tencereeee
belki tencere yuvarlanir bonusunu bulur
Hala duzelemdim bile ama ilaça da daha başlamadım çok şükür idare ediyorumTubiş fena esiyor sen yeni düzeldin. Annanem derdi hiç canlanma otur
Rabbim hayırlı etsin inşallah canım, bana da yakınsın ben de Elazığ'dayımDüzen topik çiçeklerimmm tayinim sonunda çıktı.
Rabbim inşallah hayırlı uğurlu etsin. Aklınıza geldikçe bu tinnoş arkadaşınıza dualarınızda yer verir misiniz.Korku ve endişe ile gideceğim yerde Rabbim çiçekler açtırsın gönlümde aminnnn
Hadi gözünüz aydın tinnoş Allah gönlüne göre versin. Sen gittiğin yeri çiçek yapıcaksın zatenDüzen topik çiçeklerimmm tayinim sonunda çıktı.
Rabbim inşallah hayırlı uğurlu etsin. Aklınıza geldikçe bu tinnoş arkadaşınıza dualarınızda yer verir misiniz.Korku ve endişe ile gideceğim yerde Rabbim çiçekler açtırsın gönlümde aminnnn
Bingöl değil miydi? Allah sen bilirsin bi yerleşeydi şu kızRabbim hayırlı etsin inşallah canım, bana da yakınsın ben de Elazığ'dayım
evet bingöldü canım.Bingöl değil miydi? Allah sen bilirsin bi yerleşeydi şu kız
Hayırlı olsun tiniminmDüzen topik çiçeklerimmm tayinim sonunda çıktı.
Tinimmmmm ,Düzen topik çiçeklerimmm tayinim sonunda çıktı.
Allah kerimdir capsi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?