Tunaydinnn kızlarr nasılsınızçamaşır suyu kokusu beni buraya kadar çektii
Çocuk gelişimi dersi de alicaz artık yaşından geri geldiğini söylediler. İyi olacak inşallah canım. He kız gelemedim. Arada gelirim artik. Bana da temizlik kokusu buradan geldi yoksa bende bir şey yok yaniValla benden gelmiyor yarına inş gogutaca diye niyet ettim.
Nerdesin sen görünmüyorsun? Noldu rapor işiniz? Yanlış hatırlamıyorsam tabi
İstanbul mu?4.4 sallanmışız kızlar ben pek bir şey hissetmedim.
Hayrolsun inş.
Panik atağımı kontrol edebiliyorum ya buna da şükür kalp çarpıntım azaldı sakinliğimi koruyabiliyorum en azından.
Dünkü mü tenefüs?4.4 sallanmışız kızlar ben pek bir şey hissetmedim.
Hayrolsun inş.
Panik atağımı kontrol edebiliyorum ya buna da şükür kalp çarpıntım azaldı sakinliğimi koruyabiliyorum en azından.
Çocuk gelişimi dersi de alicaz artık yaşından geri geldiğini söylediler. İyi olacak inşallah canım. He kız gelemedim. Arada gelirim artik. Bana da temizlik kokusu buradan geldi yoksa bende bir şey yok yani
Camlar da içinde mi? Bunları baştan konuşalimOlur olur o arayı kapatır inşallah çabucak.
Yarın gel başla dermişim sana
Oh ne güzell bir uykum geldi okuyunca aktifim loramBugün yattım ne güzel yattım yataklarını herkes kendi topladı ne olduysa işte yemekte makarna seçtim tekrar yatmaya devam ettim oh
Tam uyumalik hava zatenOh ne güzell bir uykum geldi okuyunca aktifim loram
Geleyim aşkolsun aynen İzmit'teyim merkezde geleyim tabikiTubismavis canım yer yere yetişiyosun
sen izmittemiydin şuan bi koşu bana da gel halen işlerim bitmedi bi el ver banada
Tiklenmişsin kiiizKlozet ve lavabo da tamam klozete çamaşır suyu vs de sıktım ayrica gidene kadar bekletiyorum
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Çamaşır tek posta kaldı ,:)
Sağol tinimEllerine sağlık tuğbişim mis gibi ne güzel yatılır kii akşamm
Hoş buldumTam uyumalik hava zatenhoşgeldin
Öyle loramTiklenmişsin kiiiz
Ayy ya korku filmi eziyet resmenHoş buldumgece de korku filmi seyrettik korkudan da uyuyamadım
Darısı başıma dicem deBugün yattım ne güzel yattım yataklarını herkes kendi topladı ne olduysa işte yemekte makarna seçtim tekrar yatmaya devam ettim oh
Canımsın gelmiş kadar oldunGeleyim aşkolsun aynen İzmit'teyim merkezde geleyim tabiki
Bazen ben bile kendime şaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?