- 2 Ağustos 2013
- 38.258
- 128.191
- 798
Öyle valla insanın canı sıkılıyor ay görünürde öyle bi mesaj yok yani2 Mesajdan ceza bu kadar uzun mu oluyor bilmiyorum ben de o da bilmiyor. Bana yazdığı 2 mesajdan ceza almışım3 marttan 15 marta 12 gün.
Ne iğrenç usluplar görüyoruz
Şansına bugün kapalı hava burayla Ankara aynı oluyor geneldeAnkara çok soğuksun yav
Tinnoş hoşgeldin kuru ayaz Ankara 'yaAnkara çok soğuksun yav
Yok kuzum sordum hediye gonderenlere yapılmış ben de atlamışım dün eklemislerAdının yanında kırmızı tik işareti var bazı üyelerin.
Kimlik bilgileri doğrulanmış olanlara ekleniyormuş.
Tubişin profilinde yazıyor ona neden eklendiği
He valla sivitimm buz gibiyidi vedamı yapıyorum şimdiiiŞansına bugün kapalı hava burayla Ankara aynı oluyor genelde
Canımm pinhoşummmmmTinnoş hoşgeldin kuru ayaz Ankara 'ya
Baktım balkondan ama göremedim turuncu valizini
Valizin başına bela olacaksa istersen getir bırak bana
Allah yardımcınız olsun canım okurum. İnşallah güzel haberler ver bizeSlm kizlar
Tlfnumfaki sorunu gideremedim
Girsemde okuyamiyorum hep donuyor.göstermem lazim
Kızlar yarın mahkememiz var.burdan beni okuyan varsa Allah rızası için bugün Fetih süresini okuyabilrmi.mealinden okuyabilirsiniz dahada güzel olur .Allah'ım insallah hayirli haberlerle buraya gelmem nasip olur
Haklısınn Lorammm
Hayırlı yolculuklar canımHaklısınn LorammmAnkaraa size emanet ben gidiyorumm
İstikamet Malatya oradan Bingöl
Hayırlı yolculuklar canimm Allah'a emanet olHaklısınn LorammmAnkaraa size emanet ben gidiyorumm
İstikamet Malatya oradan Bingöl
Aminn aminnn Derenim Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin yoldayım dua ederim çiçeğimSlm kizlar
Tlfnumfaki sorunu gideremedim
Girsemde okuyamiyorum hep donuyor.göstermem lazim
Kızlar yarın mahkememiz var.burdan beni okuyan varsa Allah rızası için bugün Fetih süresini okuyabilrmi.mealinden okuyabilirsiniz dahada güzel olur .Allah'ım insallah hayirli haberlerle buraya gelmem nasip olur
Teşekkür ederimm LorammmHayırlı yolculuklar canimm Allah'a emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?