Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 Mesajdan ceza bu kadar uzun mu oluyor bilmiyorum ben de o da bilmiyor. Bana yazdığı 2 mesajdan ceza almışım 3 marttan 15 marta 12 gün.
Ne iğrenç usluplar görüyoruz
Öyle valla insanın canı sıkılıyor ay görünürde öyle bi mesaj yok yani

Yatakları topladım
Kahvaltı yaptık kaldırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Banyo dolabını düzenledim

Şu ayvaya tuz döküp yemeyi kim söylediyse Allah razı olsun sayesinde bi meyve yiyorum

Mutfak dolaplarına girişsem mi napsam bilemedim

Adının yanında kırmızı tik işareti var bazı üyelerin.
Kimlik bilgileri doğrulanmış olanlara ekleniyormuş.

Tubişin profilinde yazıyor ona neden eklendiği
Yok kuzum sordum hediye gonderenlere yapılmış ben de atlamışım dün eklemisler

Şansına bugün kapalı hava burayla Ankara aynı oluyor genelde
He valla sivitimm buz gibiyidi vedamı yapıyorum şimdiii sevememiştim Ankarayı iş yüzünden ama şuan duygusallaştım

Tinnoş hoşgeldin kuru ayaz Ankara 'ya
Baktım balkondan ama göremedim turuncu valizini
Valizin başına bela olacaksa istersen getir bırak bana
Canımm pinhoşummmmm hoşbulduk ve şimdii gidiyorum

Slm kizlar
Tlfnumfaki sorunu gideremedim
Girsemde okuyamiyorum hep donuyor.göstermem lazim
Kızlar yarın mahkememiz var.burdan beni okuyan varsa Allah rızası için bugün Fetih süresini okuyabilrmi.mealinden okuyabilirsiniz dahada güzel olur .Allah'ım insallah hayirli haberlerle buraya gelmem nasip olur

Allah yardımcınız olsun canım okurum. İnşallah güzel haberler ver bize

Eşimin teyzesi aradı klasik her zamanki ramazan hazırlığı yapilicak sende gel sana da yapalım diye. Bu aralar rahatsızım size pek faydam dokunmaz dedim sesi gitti kapattı. Ben kendim yaparım yani zaten kötüyüm niye oralarda perişan olayım çocukla iş yaptırmak için bencillesiyorlar sabah sabah sinir oldum tüm enerjim gitti

Aminn aminnn Derenim Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin yoldayım dua ederim çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…