Seninki o yüzden canım diğerleri yazdığım gibi.Yok kuzum sordum hediye gonderenlere yapılmış ben de atlamışım dün eklemisler
Eşimin teyzesi aradı klasik her zamanki ramazan hazırlığı yapilicak sende gel sana da yapalım diye. Bu aralar rahatsızım size pek faydam dokunmaz dedim sesi gitti kapattı. Ben kendim yaparım yani zaten kötüyüm niye oralarda perişan olayım çocukla iş yaptırmak için bencillesiyorlar sabah sabah sinir oldum tüm enerjim gitti
Yüzüne mi kapattı yaniEşimin teyzesi aradı klasik her zamanki ramazan hazırlığı yapilicak sende gel sana da yapalım diye. Bu aralar rahatsızım size pek faydam dokunmaz dedim sesi gitti kapattı. Ben kendim yaparım yani zaten kötüyüm niye oralarda perişan olayım çocukla iş yaptırmak için bencillesiyorlar sabah sabah sinir oldum tüm enerjim gitti
E sen de çalışıyorsun canım Allah işlerimizi kolaylaştırsın sağlık oldukça her iş yapılır zaten.çocuklar ile her gün iş güç yapıyorsunuz. sizler süpersiniz(ben haftada 1 gün kimse duymasın )
Amin canim benim cok tesekurlerAllah yardımcınız olsun canım okurum. İnşallah güzel haberler ver bize
Amin canim benim cok tesekurler
Çok çok SagolAminn aminnn Derenim Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin yoldayım dua ederim çiçeğim
Amin canim benimİnşallah en hayırlı şekilde sonuçlansın deren
Pinhancim sende Fetih süresini okurmusun canimJes ve Nego belki de ziyaretçi olarak okuyorlardır bazen
Onlar gelene kadar ziyaretçilere kızmayayım
Bana uyar mutfaktayım zaten başladım dolaplara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?