NeyyyyyYakın olsaydık bakardım vallaa2 aylıkken ek gıdaya geçerdik hemen
Bende bende hiç 40 hissetmiyorumYaş muhabbeti olunca fark ettim kiiiiNego biz 40 mı oluyoruzzzz
Ben kendimi 28 yaşında hissediyorum
Tülbetin arasın karbız emcükledir bebeyeNeyyyyy
Sende yapmışsın biseyler formül mevcut maşallahTülbetin arasın karbız emcükledir bebeye
Pinhan ama o sen bilinnn
6 kiloluk bebe olduğun buradan belli oldu.Yakın olsaydık bakardım vallaa2 aylıkken ek gıdaya geçerdik hemen
Sen niye unutmadın onu acaba fgjddj6 kiloluk bebe olduğun buradan belli oldu.
Üzülme canım, aşılama zaman kaybı zaten, tüp bebekte şans daha yüksek
Vakti gelmemiştir onun henüz
İnan bana Rabbim ol dediği zaman hiç bir şey duramıyor önünde
Tüp bebek meşakkatli bir tedavi ama onuda kolay eyler Rabbim
Hazır olduğunda hissedeceksin, göreceksin güzellikleri
Kendini üzme lütfen, her zorluğun ardından bir kolaylık veriyor Rabbim
Verdiğinde de vermediğinde de bir hayır olduğuna inanıyorum, negatiflikler gözünü korkutmasın güzel günler göreceksin inan
Hemşire lütfen üzülme.
Söylemesi kolay diyeceksin ama gerçekten bak doktor sana kolay olanı önermiş.
Aşılama vakit ve nakit kaybı olacak madem tüp denensin. Hiç gözünü korkutma. Allah kolaylığını verir.Ne durumda olanlar yaptırıyor, sakın umutsuz olma lütfen.
Tecrübelerime güven, doktorunu dinle
Şimdi dünyan başına yıkılmış gibi olabilir ama o sürece gir bak nasıl güçleneceksin. İnançlı kızsın
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, sonu güzel olacak
Aşılama ile tüpün bütğn aşamaları, ilaçları neredeyse aynı canım. Tek fark yumurta toplama. Bugün Kü aklım olsa 2 aşılama yı hiç yaptıramazdım
Hemşirem modunu düşürme Allahın izniyle az kaldı bebişine kavuşmaya
Hiç üzülme canim .
Rabbim zamanını belirlemişse ne bi gün önce nede bi gün sonra.O ol dedigi an olacaktir insallah
Hemsirecik Rabbim işini kolaylaştırsın bitanemmm bizim yolumuz belki biraz dikenli ama inşAllah yolun sonu çiçek bahar bahçe.
Herşey güzel olacak
Hemsirecik herşey çok kolay olsun sakin üzme kendini pozitif ol canım Rabbim hayırlısını versin
Hayırlısı Hemsirecik, "Ol deyince olduranın" vardır bir bildiği, inşallah en hayırlı zamanda gönlüne göre olsun.
Guzel mesajlariniz icin teşekkür ederim canlarimAllah yardımcın olsun canım.Hemen içini karartma yine de olasılık var şükürler olsun.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Eşim ve kardeşleri kv'nin 10 yıl sonra olmuşlar ard arda sanırım
Arada olupta 9 aylık doğumda ölen bi bebeği daha var.
Modum ektedir
OoOy efserim teşekkür ederim canım
Ahiretliğim ek gıdada ilk çocuk sorunsuz geçtik ama diğer 2 si burnumdan getirdi keşke yiyelerdi bende emçükleyelerdi herbişeyiSende yapmışsın biseyler formül mevcut maşallah
Eksik hissetmek mi asla böyle düşünme hemsiremmGuzel mesajlariniz icin teşekkür ederim canlarimdun beklemedigim bir anda duyunca acikcasi kendimi eksik hissettim cok zoruma gitti. Bugun aldigim destekler sayesinde daha iyiyim, durumu kabullenip onume bakmaya çalışıyorum. Biraz zamana ihtiyacım var sanirim
Rabbim ona da bekleyen bizlere de nasip etsin inşallah canımBak bunu bilmiyordum
Ben de hala olmayı bekliyorum.Beklerken yani canı gönülden diliyorum abim için.Tabi Rabbim nasip ederse inş.
Hiç denemediler abim istemedi olursa böyle de olur diyor bilmiyorum ikna edemedik.
Cahil biri de değil çok akıllı inançlı biri.
Bizde kararına saygı duyuyoruz arada konuşmak istiyorum yine girmemeyi tercih ediyorum.
Tüp bebekle minik hemsiremiz gelcek inşallah olumsuz düşünme güçlü ol rabbim hayırlısını versin inşallahGünaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
Kesinlikle öyle teyomAşılama ile tüpün bütğn aşamaları, ilaçları neredeyse aynı canım. Tek fark yumurta toplama. Bugün Kü aklım olsa 2 aşılama yı hiç yaptıramazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?