Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üzülme canım, aşılama zaman kaybı zaten, tüp bebekte şans daha yüksek

Aşılama ile tüpün bütğn aşamaları, ilaçları neredeyse aynı canım. Tek fark yumurta toplama. Bugün Kü aklım olsa 2 aşılama yı hiç yaptıramazdım

Hemşirem modunu düşürme Allahın izniyle az kaldı bebişine kavuşmaya

Hiç üzülme canim .
Rabbim zamanını belirlemişse ne bi gün önce nede bi gün sonra.O ol dedigi an olacaktir insallah

Hemsirecik Rabbim işini kolaylaştırsın bitanemmm bizim yolumuz belki biraz dikenli ama inşAllah yolun sonu çiçek bahar bahçe.
Herşey güzel olacak

Hemsirecik herşey çok kolay olsun sakin üzme kendini pozitif ol canım Rabbim hayırlısını versin

Hayırlısı Hemsirecik, "Ol deyince olduranın" vardır bir bildiği, inşallah en hayırlı zamanda gönlüne göre olsun.

Guzel mesajlariniz icin teşekkür ederim canlarim dun beklemedigim bir anda duyunca acikcasi kendimi eksik hissettim cok zoruma gitti. Bugun aldigim destekler sayesinde daha iyiyim, durumu kabullenip onume bakmaya çalışıyorum. Biraz zamana ihtiyacım var sanirim

İyi mi akşamlar

Efendime söyleyeyim ben bugun 2 kez çamaşır yıkadım.
Çocuklarımı yıkadım.
Mutfağı defalarca topladım.
Mutfaktan tek parça cam sildim.
Banyo wc yıkadım.
Kapıları silemedim/silmedim (bilemiyorum orası karışık)
Sonrası hep şöyle geçti :

Son düzenleme:
Eksik hissetmek mi asla böyle düşünme hemsiremm ya sabır ya selamet de ve çabanı göster.
Bu bir imtihan RABBİM sevdiği kulunu sınar.

Cennet kokusunu bu dünyada tatmayanlar için vardır bir bildiği RABBİM im bizler bilemeyiz hikmetlerini.

Rabbim ona da bekleyen bizlere de nasip etsin inşallah canım

Tüp bebekle minik hemsiremiz gelcek inşallah olumsuz düşünme güçlü ol rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…