Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayirlisi olsun artik hakkimizda ne diyim, rabbim biliyor icimizden geceni, duamizi
Tüp bebekle minik hemsiremiz gelcek inşallah olumsuz düşünme güçlü ol rabbim hayırlısını versin inşallah
Amin tubisim, rabbim isteyen herkese versin hayirlisiyla

Ahiretliğim ek gıdada ilk çocuk sorunsuz geçtik ama diğer 2 si burnumdan getirdi keşke yiyelerdi bende emçükleyelerdi herbişeyi
Kız 2 yaşa kadar emdi oğlanda kaşık mamasını kusa kusa yediriyordum
Büyüdüklerinde de aynı devam mı etti huyları

Modum ektedir
Modumu, tarzımı profilimde bu şekilde yansıtma kararı aldım

Kapı da silmedim bugun

Köşe koltukta yaylanmış bi görsel de varsa ben de kullanmak isterim.
Hiçte çaktırmıyor modunu, tarzını biz Pinhanı ikiz anası olarak çokta çalışkan,aktif biliyoruz

Depremden dolayı ertelendi sweet.
Oruca kaldık 5 dersimiz var.
Depremin ilk haftalarında kafam yerinde değildi bizlerde istemiyorduk.Bu pazartesi başlasaydı iyi olurdu bizler için de.
Aaa sizin orada ertelendi demek. Bizler devam ettik aynı şekilde. Oruca kalmasa iyiydi ama vardır bi hayır bunda da. Derslerin sınav zamanı olması daha iyi olur

Köşe koltukta yaylanmış bi görsel de varsa ben de kullanmak isterim.
Hiçte çaktırmıyor modunu, tarzını biz Pinhanı ikiz anası olarak çokta çalışkan,aktif biliyoruz
Valla teneffüscüm yatacak fırsat bulmuşken köşe koltuğu, sediri, kanepeyi aramıcaksın artık. Her nere olursa

Ben şu felsefeyi benimsedim :
Oturabiliyorsan ayakta durma
Yatabiliyorsan oturma
Uyuyabileceksen uyanık durma

Aminn canim inşallah
Hemşirem
Öyle kendimi eksik hissettim demeler falan hiç olmaaaz.
İlk sıcağıyla her türlü düşünce üşüşmüştür zihnine. Ama aklı selim düşününce sen de anlayacaksın ve şükredeceksin en azından bir yolu var
Benzer yolları tecrübe ettim, seni çok iyi anlıyorum.
Duacınızım
İyi olacak inşallah
Her isteyen arkadaşıma duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…