- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Hayirlisi olsun artik hakkimizda ne diyim, rabbim biliyor icimizden geceni, duamiziEksik hissetmek mi asla böyle düşünme hemsiremmya sabır ya selamet de ve çabanı göster.
Bu bir imtihan RABBİM sevdiği kulunu sınar.
Cennet kokusunu bu dünyada tatmayanlar için vardır bir bildiği RABBİM imbizler bilemeyiz hikmetlerini.
Amin tubisim, rabbim isteyen herkese versin hayirlisiylaTüp bebekle minik hemsiremiz gelcek inşallah olumsuz düşünme güçlü ol rabbim hayırlısını versin inşallah
Yok artık hayatta unutmamSen niye unutmadın onu acaba fgjddj
Amin amin Allah razı olsun TeyocumRabbim ona da bekleyen bizlere de nasip etsin inşallah canım
Direksiyon sınavın noldu canoÇay suyumu kattım şükürler olsun benden mutlusu yok.
Çayımı içimde kendime geleyim.
Büyüdüklerinde de aynı devam mı etti huylarıAhiretliğim ek gıdada ilk çocuk sorunsuz geçtik ama diğer 2 si burnumdan getirdi keşke yiyelerdi bende emçükleyelerdi herbişeyi
Kız 2 yaşa kadar emdi oğlanda kaşık mamasını kusa kusa yediriyordum
Modum ektedir
Modumu, tarzımı profilimde bu şekilde yansıtma kararı aldım
Kapı da silmedim bugun
Depremden dolayı ertelendi sweet.Direksiyon sınavın noldu cano
Aaa sizin orada ertelendi demek. Bizler devam ettik aynı şekilde. Oruca kalmasa iyiydi ama vardır bi hayır bunda da. Derslerin sınav zamanı olması daha iyi olurDepremden dolayı ertelendi sweet.
Oruca kaldık 5 dersimiz var.
Depremin ilk haftalarında kafam yerinde değildi bizlerde istemiyorduk.Bu pazartesi başlasaydı iyi olurdu bizler için de.
Küçük kız halen yemek seciyor oğlan çok şükür seçmiyor herşeyi yiyorBüyüdüklerinde de aynı devam mı etti huyları
Geriden geliyorum kuzum kusuru bakma anlatığım kadarıyla yeni umutların başındasın rabbim mutlu sonuçlarla neticelendirsinHayirlisi olsun artik hakkimizda ne diyim, rabbim biliyor icimizden geceni, duamizi
Amin tubisim, rabbim isteyen herkese versin hayirlisiyla
Benim sıpa da kesin seçici olcakKüçük kız halen yemek seciyor oğlan çok şükür seçmiyor herşeyi yiyor
Emaaann gördüğünde temizdiBen anlamam yine silseydin
Keşke sana olaydı hacetimSana ne hacet diyorsun yani
Ben biliydim ki
Ay buna istemsizce güldümEben olurum negoşummmm
Aminn canim inşallahGeriden geliyorum kuzum kusuru bakma anlatığım kadarıyla yeni umutların başındasın rabbim mutlu sonuçlarla neticelendirsin
Köşe koltukta yaylanmış bi görsel de varsa ben de kullanmak isterim.
Hiçte çaktırmıyor modunu, tarzını biz Pinhanı ikiz anası olarak çokta çalışkan,aktif biliyoruz
HemşiremAminn canim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?