- 1 Aralık 2021
- 14.840
- 53.981
- 548
- 35
Hayırlı olsun nane limonum ALLAH kolaylık versin. tez zamanda istediğiniz gibi evinizi yapıp sağlıkla huzurla oturmak nasip olsunSadece yemek hazırladım hiç bir iş yapmadım nerdeyse arsamızda ağaçlar var ev yaptırmaya karar verdik daha dogrusu konuşmuştuk bizim için zor daire yaşamı diye eşimde başlatmış ağaçları sordum bilmiyorum dedi zaten bizim değil komşunun Insallah taşımıştır arsasına ....Allah 'tan hayırlısını istedim hep hakkımızda hayırlı olur inşallah
Âmin Allah razı olsun Allah isteyen herkese gönlündeki duayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun nane limonum ALLAH kolaylık versin. tez zamanda istediğiniz gibi evinizi yapıp sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun
Ekmek tursu bide ayran yap tamamdir daha ne olsunDünden kuru fasulye var başka bir şey yok çok işim var zaten dışarıda çıktım geldim yetiştiremiyorum
Hayırlı olsun hakkınızda canımSadece yemek hazırladım hiç bir iş yapmadım nerdeyse arsamızda ağaçlar var ev yaptırmaya karar verdik daha dogrusu konuşmuştuk bizim için zor daire yaşamı diye eşimde başlatmış ağaçları sordum bilmiyorum dedi zaten bizim değil komşunun Insallah taşımıştır arsasına ....Allah 'tan hayırlısını istedim hep hakkımızda hayırlı olur inşallah
Lan ise gitti demek istedim ajsckavshsHemsire ne diyon canim iyi misinilacin calisiyor mu ahahhahahhahahba
Hayirli olsun canım, tasinmada kolayliklar diliyorumMerhaba. Psikolojik olarak son zamanlarda kendimi pek iyi hissetmiyordum. Temizliği iyice savsakladım. Sonra hastalandım, uzak kaldım epeydir buralardan.
Kızlar biz yine taşınıyoruz. Geleli yeni üç ay olmuştu. Eşim istifa etti, o sırada eski patronundan güzel bir teklif geldi. Muğla ya geri dönüyoruz.
Ekmekle ayran da vardıEkmek salata ayran filan yokmu iki gözüm
Ben ilk böyle anlamıştım sonra jes diyinceLan ise gitti demek istedim ajsckavshs
3-4 gün önce benim de başım felaket ağrıdı.Selam canikomlar, 10 gündür surekli bir bas ağrım var. Mevsimselmi bilmiyorum hic bu kadar uzun sureli basim agrimamisti, suan benim gibi olan varmi aranızda. Yoksa doktora gidecegim, daha once beyin ameliyatı gecirdim korkmaya basladim
Geciktim miJES gülüm herkesten menü alıp tavsiyeler verdin, çok yorgunum işten geldim yemek yok
Çay suyu koydum ne yapayım yanına
Tamam gozden kaçmış pinhancimAyol söyledim ya
Hamur mayaladım pide yaptım.
Kaşarlı ve kıymalı.
Ayran
Turşu
Domates, salatalık
Bu kadar.
Afiyet olmuştu
disarda yedim
He iyi bende direk bas agrisini gecirmeye çalışıyor sandimLan ise gitti demek istedim ajsckavshs
Dedim ya cigerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?