Geciktin canimmm ama hallettim kahvaltı yaptık çok şükür doydukGeciktim mi
Kısır diyecektim
Suya ekmeğe kadar isteyen insan okurken doyarSweet beni bu kadar iyi çözmen ürkütmedi desem yalan olur
corba karnıyarık pılavSütlaç mi offff
Annenin menuyu yaz la kaytarma
Oy bittim buna çok tatlıBenim ufaklık da üç yaşında sayıları ve büyüklükleri tam bilmediği zaman "bence 30 filan değil, 100 yaşında görünüyorsun annecim" diye iltifat etmişti.
Benim küçük kızda dolu su kovasına atmıştı aksama kadar arayıp bulamamıştım kendisi gösterdi sonra neyseki çalışıyordu halen çalışıyor 5 sene olmuştursize telefonumun nasıl bozuldugunu anlatayım efendım ben parktakı fıskıyenın altına gırmek durumunda kaldım epey ıslanmıs
Hakkınızda hayırlısı olsun mimesis eşin nasıl daha iyi mi?Merhaba. Psikolojik olarak son zamanlarda kendimi pek iyi hissetmiyordum. Temizliği iyice savsakladım. Sonra hastalandım, uzak kaldım epeydir buralardan.
Kızlar biz yine taşınıyoruz. Geleli yeni üç ay olmuştu. Eşim istifa etti, o sırada eski patronundan güzel bir teklif geldi. Muğla ya geri dönüyoruz.
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba. Psikolojik olarak son zamanlarda kendimi pek iyi hissetmiyordum. Temizliği iyice savsakladım. Sonra hastalandım, uzak kaldım epeydir buralardan.
Kızlar biz yine taşınıyoruz. Geleli yeni üç ay olmuştu. Eşim istifa etti, o sırada eski patronundan güzel bir teklif geldi. Muğla ya geri dönüyoruz.
Fesat jes jagsjshshBen ilk böyle anlamıştım sonra jes diyince
Uzun sürünce korktum bende ya, hepimizin ağrıdığına hem uzuldum hem sevindim jagsjsh3-4 gün önce benim de başım felaket ağrıdı.
O gün baş ağrısından ölsem ölürdüm. Öyle bir ağrıydı.
2 gün önce de kardeşimin ve babamın ağrımış böyle çok.
Herkes ayrı yerde. Başka hastalık da yok.
Ben de gezegenlere yordum
Tövbe estağfurullahHe iyi bende direk bas agrisini gecirmeye çalışıyor sandim
Kesbis olsun, servise verdinmi ne diyollasize telefonumun nasıl bozuldugunu anlatayım efendım ben parktakı fıskıyenın altına gırmek durumunda kaldım epey ıslanmıs
Lora çabuk pirince yatır telefonutelefonum bozuldu pcden gırıyorum emojı koyamıyorum ya dumduz oldu hıc begenmedım böyle
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı inş.Merhaba. Psikolojik olarak son zamanlarda kendimi pek iyi hissetmiyordum. Temizliği iyice savsakladım. Sonra hastalandım, uzak kaldım epeydir buralardan.
nasıl calsıtı ya benımkı rengarenk oldu ekran yarısı acıldı sonra sıyah. arama falan olunca ses gelıyor ama ben goremıyorumBenim küçük kızda dolu su kovasına atmıştı aksama kadar arayıp bulamamıştım kendisi gösterdi sonra neyseki çalışıyordu halen çalışıyor 5 sene olmuştur
abım gorturduu ana karta bakcaklarmıs ınsallah yasarFesat jes jagsjshsh
Uzun sürünce korktum bende ya, hepimizin ağrıdığına hem uzuldum hem sevindim jagsjsh
Tövbe estağfurullah
Kesbis olsun, servise verdinmi ne diyolla
keske gelebılseydık tınımınım
Ben geri gidiyorummm Malatya’ya
Nolurdu ki yardıma gelseydinizzz
İnşallah, telefonlar asiri pahalinasıl calsıtı ya benımkı rengarenk oldu ekran yarısı acıldı sonra sıyah. arama falan olunca ses gelıyor ama ben goremıyorum
abım gorturduu ana karta bakcaklarmıs ınsallah yasar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?