Düzenli Evimiz & Hayatımız

size telefonumun nasıl bozuldugunu anlatayım efendım ben parktakı fıskıyenın altına gırmek durumunda kaldım epey ıslanmıs
Benim küçük kızda dolu su kovasına atmıştı aksama kadar arayıp bulamamıştım kendisi gösterdi sonra neyseki çalışıyordu halen çalışıyor 5 sene olmuştur

Hakkınızda hayırlısı olsun mimesis eşin nasıl daha iyi mi?

Hayırlısı olsun inşallah

Ben ilk böyle anlamıştım sonra jes diyince
Fesat jes jagsjshsh
Uzun sürünce korktum bende ya, hepimizin ağrıdığına hem uzuldum hem sevindim jagsjsh
He iyi bende direk bas agrisini gecirmeye çalışıyor sandim
Tövbe estağfurullah
size telefonumun nasıl bozuldugunu anlatayım efendım ben parktakı fıskıyenın altına gırmek durumunda kaldım epey ıslanmıs
Kesbis olsun, servise verdinmi ne diyolla

İyi akşamlar kızlar..
Mevlütte Kuran okundu, yasin okuduk akrabalarımı görmüş oldum birada çok iyi geldi.
İkramlıkları yedim herşey çok güzeldi.
Oğlumun peşinden dayımlara çıktım 3 katlı binamız orada da çay anne kurabiyesi yedim.
Oğlan dürüm yedi ayran çorbası yedi.
Annemlere geçtim annem hastaydı durmadım yemeğe eve geçince de domatesli makarna pişirdim,yanına ayran yetiştiremdim.Diş etim de ağrıyor parol aldım üşüyorum biraz uzanıyorum battaniyemle.

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı inş.
Muğlada güzel yer aslında tekrar taşınmak çok zor olacak ama Rabbim kolaylaştırsın işleriniz rastgele.

Benim küçük kızda dolu su kovasına atmıştı aksama kadar arayıp bulamamıştım kendisi gösterdi sonra neyseki çalışıyordu halen çalışıyor 5 sene olmuştur
nasıl calsıtı ya benımkı rengarenk oldu ekran yarısı acıldı sonra sıyah. arama falan olunca ses gelıyor ama ben goremıyorum
Fesat jes jagsjshsh

Uzun sürünce korktum bende ya, hepimizin ağrıdığına hem uzuldum hem sevindim jagsjsh

Tövbe estağfurullah

Kesbis olsun, servise verdinmi ne diyolla
abım gorturduu ana karta bakcaklarmıs ınsallah yasar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…