Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen bonusum ben geceleri uyumam ramazanda zaten geç uyuyan biriyim değmiyor yani
Kur'an namaz TV vakit geciyor zaten
Ne ara uyuyorsun peki? Benim sahuru beklemem mümkün değil sahurdan sonra uyuma imkanım yok. İftar sahur arası o az uyku da yetmiyor o yüzden ilk günler çok şiddetli baş ağrım oluyor benim.

Ne ara uyuyorsun peki? Benim sahuru beklemem mümkün değil sahurdan sonra uyuma imkanım yok. İftar sahur arası o az uyku da yetmiyor o yüzden ilk günler çok şiddetli baş ağrım oluyor benim.
Bende de imkansız genelde sahur sonrası uyumam sabah uyanmak daha zor

Rabbim kolaylık versin, ferahlık versin canım. Sizin en azından başka şehirde yeni bir yaşam imkanınız var şükür.

Gunaydin ❤ bugun temizlik yapacaktim sozde,kizim sabahin 5 inde uyaninca ruh gibi oldum Allah güç kuvvet versin de bi yerden baslayayim,ogleden sonra baslarim diye dusunuyorum

Geçmişte zaman zaman insan empati yapıyor böyle afat durumlarında ne yaparım? çocukları toplarım bataniyemi alırım düğümü cala cala yangın merdivenleri kullanarak aşağı inerim amannnn evde ne olursa olsun umrumda olmaz derdim
Bu şey öyle bir şey değil imkanda olsa yıkılan her taşı kaldırdıkca bir diğerini kaldırdığın daha ağır oluyor hazırlakların içine anti deprasan koyun delerde alırım gecerlede olmuyor aile fertlerini toplamak süreci yönetmek hep kadının boynuna kalıyor kbirde belirsizliğin bu kadar yıpratıcı olduğunu bilmezdim çok yıpratıcı ve yorucu

Ve hasılı kelam kızlar sizi korkutmak değil ama kendinizi pisikolojik olarak bu durumlara hazırlamak deprem çantasından daha önemli bunun içinde Rabbime bol bol dua edin kendinize telkinler verin.

Rabbim sıkıntılarını hayra çıkarsın jes. Çabuk dönersin inşallah

Rabbim kolaylık versin, ferahlık versin canım. Sizin en azından başka şehirde yeni bir yaşam imkanınız var şükür.
Beni düşündüren ben burda böyleyim kedimi ailemi belli şartlar altında ayağı kaldırıp şükrümüzle yola devam ederiz de
Aklım duamda o cadırların içindeki her kadında her çocukta onların piskolojisine empatim bile yetmiyor

Günaydın güzel kadınlar

Ramazan başlıyor, dün akşam epey iş hallettim evde, biraz da hazırlık yaptım haliyle yorgun uyandım bu sabah ama olsun

Buzluk için börek yaptım, yemeklerde kullanmak için top köfte hazırladım, normal kızartmalık köfte yaptım, schnitzel için tavuk hazırladım, tarator ve mücverler için havuç ve kabak rendeleyip hazırladım, kek yaptım bölüp paketledim, bir tepsi poğaça yaptım onu da bölüp paketledim. Soğan doğrayıp kutuladım. Yazdan yaptığım kavanoz ve buzluk sebzeleri de var, bu Ramazan İstanbul'da son olacak planlarda bir değişiklik olmazsa o yüzden biraz misafir ağırlama planım var, işten sonra da çok vaktim kalmayacak ama yapacağım bir şeyler inşallah. Ramazanla birlikte dostlarla yardım ve ibadet organizasyonlarımız oluyor o yüzden çok düzenli yazamayabilirim ama her gün gelmeye çalışacağım. Hepimize mübarek olsun, ruhlarımızın doyduğu güzel bir Ramazan olsun inşallah

Ramazan da bilhassa çok zor olacak. Rabbim yardımcıları olsun. Cennetiyle mükafatlamdırsın inşallah

Efserim biz kaldirik deriz kimi yer çiçekli mancar der. Çok yaparım yemeğini ben. Saplarından turşusunu yapan da var.Çok faydalı yiyenlere şifa olsun. Aynen bol soğanlı kavur salça koyma. yumurta sevmiyorsanız koymaya bilirsin.

Günaydın kızlar..
Orucum bugün yine sakat olan orucumu tutup bitirmek istedim.Dişim de ağrıyor bakalım inş.iyi geçer.
Evi toparla toparla bitmiyor herkes çıkardığını etrafa saçıyor bu yüzden her yer darmadağındı.
Oğlumun da burnu akıyor öyle çok rahatsız gözükmüyor ama gitmeyeceğim dedi. İki gün gönderdim bugün tamam dedim bilmiyorum iyi mi yaptım gitmedi.
Deprem dolayısıyla gitmeyen de çok biz ilk günden gönderiyoruz.

Annem kalkma bisey yapma ev temiz dedi yarabbim ikna oldu sonunda beni görünce temizlik perileri gelmedi
:) Bir güzel uyudum çocukları yolladim birazdan cikicaz kızımla okula velilerle sürpriz yapıcaz çocuklara ramazanın coşkusunu tatsınlar diye pamuk şeker aldık çokça palyaço ayarladık şekerler sşerbetler akıllarında kalır

Kadın her şeyi toplar dağılan evi,hayatı, psikolojiyi her şeyi. Gerçekten psikojimizi her şeye hazır tutmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…