Ne ara uyuyorsun peki? Benim sahuru beklemem mümkün değil sahurdan sonra uyuma imkanım yok. İftar sahur arası o az uyku da yetmiyor o yüzden ilk günler çok şiddetli baş ağrım oluyor benim.Aynen bonusum ben geceleri uyumam ramazanda zaten geç uyuyan biriyim değmiyor yani
Kur'an namaz TV vakit geciyor zaten
Bende de imkansız genelde sahur sonrası uyumam sabah uyanmak daha zorNe ara uyuyorsun peki? Benim sahuru beklemem mümkün değil sahurdan sonra uyuma imkanım yok. İftar sahur arası o az uyku da yetmiyor o yüzden ilk günler çok şiddetli baş ağrım oluyor benim.
Rabbim kolaylık versin, ferahlık versin canım. Sizin en azından başka şehirde yeni bir yaşam imkanınız var şükür.Amannnnn ben artık hiç bir şeye inanmıyorum dediğim gibi hergün yeni bir haberle uyanıyoruz
Gecen günde buluduğum bölge kopile yıkılıp
İki katlı evler yapılacaktı herkes konumu koruyacaktı sonraki gün beş katlı oldumesele evde değil aslında yaşadığımız tranva etkisiyle eski düzenimize rütin hayata kavuşmak için careler aramak uzun vadede demir kazıta çaksalar gidip hiç kimse orda oturamaz.
AmiiinHayırlı sabahlar
Karın altından başını çıkaran çiğdemler gibi sıkıntılarımızdan, gönül yorgunluklarımızdan çıkarsın Allah bizleri.
Eki Görüntüle 3221807
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
Queenpisi
@Tubismavis
Gunaydin ❤ bugun temizlik yapacaktim sozde,kizim sabahin 5 inde uyaninca ruh gibi oldumHayırlı sabahlar
Karın altından başını çıkaran çiğdemler gibi sıkıntılarımızdan, gönül yorgunluklarımızdan çıkarsın Allah bizleri.
Eki Görüntüle 3221807
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
Queenpisi
@Tubismavis
Geçmişte zaman zaman insan empati yapıyor böyle afat durumlarında ne yaparım? çocukları toplarım bataniyemi alırım düğümü cala cala yangın merdivenleri kullanarak aşağı inerim amannnn evde ne olursa olsun umrumda olmaz derdimOlsun daha güzeli olur inşallah. Kafanı bulandırma Ankaraya odaklanın amasız keşkesiz sadece orayı düşünün plan yapın. Belirsizlik insanı çok yoran bir durum. Çok şükür yeni bir düzen kurabilecek imkanınız var her şey Allahın izniyle daha güzel olacak.
Rabbim sıkıntılarını hayra çıkarsın jes. Çabuk dönersin inşallahKızlar bana sövmeyin de bir duyuru yapacağım
Bu aralar biraz ailevi sebeplerden yoğunluk yaşayacak gibiyim. Ondan sebep buraya girmem pek mümkün değil. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum. Hakkınız değeriniz bende çok. Helal edin
Hani jes nerde niye gelmiyor diye merakta kalmayin diye haber edeyim dedim. Bide etiket yapip kafami sisirmeyin heee
Mübarek ramazan ayi geliyor sizden tek ricam akliniza geldikce bebegime dua edin olur mu
Beni düşündüren ben burda böyleyim kedimi ailemi belli şartlar altında ayağı kaldırıp şükrümüzle yola devam ederiz deRabbim kolaylık versin, ferahlık versin canım. Sizin en azından başka şehirde yeni bir yaşam imkanınız var şükür.
Ramazan da bilhassa çok zor olacak. Rabbim yardımcıları olsun. Cennetiyle mükafatlamdırsın inşallahBeni düşündüren ben burda böyleyim kedimi ailemi belli şartlar altında ayağı kaldırıp şükrümüzle yola devam ederiz de
Aklım duamda o cadırların içindeki her kadında her çocukta onların piskolojisine empatim bile yetmiyor
AminRamazan da bilhassa çok zor olacak. Rabbim yardımcıları olsun. Cennetiyle mükafatlamdırsın inşallah
Efserim biz kaldirik deriz kimi yer çiçekli mancar der. Çok yaparım yemeğini ben. Saplarından turşusunu yapan da var.Çok faydalı yiyenlere şifa olsun. Aynen bol soğanlı kavur salça koyma. yumurta sevmiyorsanız koymaya bilirsin.Kızlar bu otun adını bilen varmı ? ben burda yaşlı bir teyzeden aldım haline üzüldüm alış veriş yaptım teyzeye sordum yaşlılıktan ötürü konuşmasını anlamadım sonrada yormak istemedim sormadım bana kavur yumurta kır dedi Eki Görüntüle 3221880
Allah kolaylık versin.Gunaydin ❤ bugun temizlik yapacaktim sozde,kizim sabahin 5 inde uyaninca ruh gibi oldumAllah güç kuvvet versin de bi yerden baslayayim,ogleden sonra baslarim diye dusunuyorum
Kadın her şeyi toplar dağılan evi,hayatı, psikolojiyi her şeyi. Gerçekten psikojimizi her şeye hazır tutmalıyız.Geçmişte zaman zaman insan empati yapıyor böyle afat durumlarında ne yaparım? çocukları toplarım bataniyemi alırım düğümü cala cala yangın merdivenleri kullanarak aşağı inerim amannnn evde ne olursa olsun umrumda olmaz derdim
Bu şey öyle bir şey değil imkanda olsa yıkılan her taşı kaldırdıkca bir diğerini kaldırdığın daha ağır oluyor hazırlakların içine anti deprasan koyun delerde alırım gecerlede olmuyor aile fertlerini toplamak süreci yönetmek hep kadının boynuna kalıyor kbirde belirsizliğin bu kadar yıpratıcı olduğunu bilmezdim çok yıpratıcı ve yorucu
Ve hasılı kelam kızlar sizi korkutmak değil ama kendinizi pisikolojik olarak bu durumlara hazırlamak deprem çantasından daha önemli bunun içinde Rabbime bol bol dua edin kendinize telkinler verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?