öyle kuzum biraz çöküğüm biraz karışığım
Sen gel abla canın sıkılınca bizle dertleş kolay değil tabi yaşanılanlaröyle kuzum biraz çöküğüm biraz karışığım
Özledik amaöyle kuzum biraz çöküğüm biraz karışığım
Bonusum kolay gelsinMen işimi bitirende tubiş olacam
Niye kız sahurumu bekliyosunBonusum kolay gelsinbende uyumaya. Çalışıyorum yarından sonra uyku yok :))
Çok değişik bir burhanlar kuzumBiz çökmüş hissettik zaman zaman canım benim senin böyle hissetmen çok normal.
Üstüne varmıyoruz geçiyor bu hisler biliyoruz ❤
Malatyaya gidicektiniz noldu ertelediniz mi?
Sen gel abla canın sıkılınca bizle dertleş kolay değil tabi yaşanılanlar
Sizlerede tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ister istemez konu oraya gelip bağlanıveriyorÖzledik ama
Olur mu canım unutmuyoruz ki zaten.Sizlerede tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ister istemez konu oraya gelip bağlanıveriyor
Zor günler biliyorum bizlerde sizlerin zihinlerini sürekli yorarsak akıl verenimiz kim olacak bizler çok ayık değiliz sizler ayık kalın.Her yaranın bir iyileşme süresi var günü gelince elbet geçecek
Dualarınızda unutmayın yeter.
AminnnnnnHayırlı sabahlar
Karın altından başını çıkaran çiğdemler gibi sıkıntılarımızdan, gönül yorgunluklarımızdan çıkarsın Allah bizleri.
Eki Görüntüle 3221807
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
Queenpisi
Tubismavis
Günaydın negoooooom22 mart ödevi
Mutfak dolap yüzü silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
Queenpisi
Tubismavis
Inşallah sorunların hemen hallolup gelirsin her zaman dualarındasınKızlar bana sövmeyin de bir duyuru yapacağım
Bu aralar biraz ailevi sebeplerden yoğunluk yaşayacak gibiyim. Ondan sebep buraya girmem pek mümkün değil. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum. Hakkınız değeriniz bende çok. Helal edin
Hani jes nerde niye gelmiyor diye merakta kalmayin diye haber edeyim dedim. Bide etiket yapip kafami sisirmeyin heee
Mübarek ramazan ayi geliyor sizden tek ricam akliniza geldikce bebegime dua edin olur mu
jesimmmKızlar bana sövmeyin de bir duyuru yapacağım
Bu aralar biraz ailevi sebeplerden yoğunluk yaşayacak gibiyim. Ondan sebep buraya girmem pek mümkün değil. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum. Hakkınız değeriniz bende çok. Helal edin
Hani jes nerde niye gelmiyor diye merakta kalmayin diye haber edeyim dedim. Bide etiket yapip kafami sisirmeyin heee
Mübarek ramazan ayi geliyor sizden tek ricam akliniza geldikce bebegime dua edin olur mu
Derinlere dalma tez vakkite çık gel hemenKızlar bana sövmeyin de bir duyuru yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?