Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biz çökmüş hissettik zaman zaman canım benim senin böyle hissetmen çok normal.

Üstüne varmıyoruz geçiyor bu hisler biliyoruz ❤

Malatyaya gidicektiniz noldu ertelediniz mi?
Çok değişik bir burhanlar kuzum
Bir iyim bir kötü bazen ağlıyorum bazen gülerken ağlıyorum bu istemsiz oluyor sonra bu hallerime utanıp şükür nerde kaldı diyorum

Ankaradaki eve geçip eksiğe gediğe bakayım hiç alışveriş yapacak piskolojim yok eğer var olursa...
Malatya'daki eve gider ordan tamamlarım dedik.
Sanırım ramazada giderim

Burdan Gitmeden bir temizlik şirketiyle anlaşırız dedik mobilyalar dolaplar silinecek evi temizler yavaş yavaş yerleştiririm artık.

Malatyadaki evin akibetide bu hafta odtüden mühestisler inceledi az hasarlı raporu çıktı güçlendirme yapılapılacak oturulabilinir denildi ama tabi biz bu piskolojiyle nasıl güvenip tekrar döneriz onu bilmiyorum en azında eve eşyaları girip rahat alırım.Şehir dersen tarumar su yok yol yok okul yok hastane yok şu şartlarda içimiz ordakilere üzlürken şurda sıcak yerde suyu zor yutuyoruz dönsek çocuklara bakıyorum olmuyor dönmesek ihanet etmişim hissi geliyor.

Son düzenleme:
Sen gel abla canın sıkılınca bizle dertleş kolay değil tabi yaşanılanlar

Sizlerede tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ister istemez konu oraya gelip bağlanıveriyor
Zor günler biliyorum bizlerde sizlerin zihinlerini sürekli yorarsak akıl verenimiz kim olacak bizler çok ayık değiliz sizler ayık kalın.Her yaranın bir iyileşme süresi var günü gelince elbet geçecek
Dualarınızda unutmayın yeter.

Olur mu canım unutmuyoruz ki zaten.
Gel yaz paylaş ❤

Kızlar bana sövmeyin de bir duyuru yapacağım

Bu aralar biraz ailevi sebeplerden yoğunluk yaşayacak gibiyim. Ondan sebep buraya girmem pek mümkün değil. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum. Hakkınız değeriniz bende çok. Helal edin

Hani jes nerde niye gelmiyor diye merakta kalmayin diye haber edeyim dedim. Bide etiket yapip kafami sisirmeyin heee

Mübarek ramazan ayi geliyor sizden tek ricam akliniza geldikce bebegime dua edin olur mu

Inşallah sorunların hemen hallolup gelirsin her zaman dualarındasın

jesimmm tez vakitte feraha kavuşup yine gel. helal olsun ALLAH a emanet olun. öp bizim için tostosumuzu hep duamda aklımda. Arada yaz haber et bizleri.

İşler çok birikti ramazan önü iyi olmadı. Çok halsizlik var bu aralar elim kolum zoraki kalkıyor.
Dün güç bela kapıları sildim ütü yaptım.
bugün mutfak dolaplarını silebilirim umarım. Kollarım uyuşuk
Oturma odası ve yatak odası halılarını topladım yıkamaya gidecek.
Sabah klasik rutini yaptım ekstra büyüğe Kuran okuttum ihmal ediyordum epeydir. Kahvaltıya da pankek yaptım.

Derinlere dalma tez vakkite çık gel hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…