Geçmiş olsun canım yorma kendiniİşler çok birikti ramazan önü iyi olmadı. Çok halsizlik var bu aralar elim kolum zoraki kalkıyor.
Dün güç bela kapıları sildim ütü yaptım.
bugün mutfak dolaplarını silebilirim umarım. Kollarım uyuşuk
Oturma odası ve yatak odası halılarını topladım yıkamaya gidecek.
Sabah klasik rutini yaptım ekstra büyüğe Kuran okuttum ihmal ediyordum epeydir. Kahvaltıya da pankek yaptım.
GünaydınHayırlı sabahlar
Karın altından başını çıkaran çiğdemler gibi sıkıntılarımızdan, gönül yorgunluklarımızdan çıkarsın Allah bizleri.
Eki Görüntüle 3221807
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Sağol canım nerdesin sen dün yazacaktım kafam doluydu unuttum.Geçmiş olsun canım yorma kendini
Günaydın teyo hedef kaç bin adımGünaydın
In bin ıdımGünaydın teyo hedef kaç bin adım
Süpersin pinhancimKızlar kızlar kızlar
Ben yatmadım şimdi günümü baştan yazacam uzun olsun
Sabah klasikleri
Çamaşır katla-yerleştirdim
Nevresim yıkadım
Kızların odasına girdim, çalışma masalarını komple indirdim, bir güzel sildim ayıkladım çöpleri vs tertemiz ettim
Kızların çalışma masa sandalyelerini sildim(deri)
Tüm kapıları sildim
1 odanın peteğini sildim
Mutfak camlarını sildim
Salon camlarını sildim
Kızların camlarını sildim
Çerçeveleriyle birlikte sildim camları
Pimapen balkon kapısını sildim(hiç sevmem ama bembeyaz ettim)
Evi süpürdüm
Banyoyu, wcleri temizledim
Okuldan geldiler yedirdim, temizledim
Şimdi hamur mayaladım.
Akşama pide yapıyorum.
Kıymalı, kaşarlı.
Yanında turşu, içecek, salata olur.
Menüm de bu.
Çocuklar yatınca da yerleri sileceğim.
Hiç ummadığım işleri bugun yaptım. Ay çok mesudum
Hiç oturmadım ama, hiç.
Eğer otursaydım kalkamazdım biliyorum.
Sizlerden gaza geldim, herkes bir iş tutturmuş ben neden yatayım diye şeyedince bi sürü iş oldu.
Akşama da süsleme yapacaz inşallah
Daha beceremedik.
Hem süsleme hem okuma planları yapacağım.
Kuran, meal ve kitaplarım var okumam gereken.
Ramazanım planlı geçsin istiyorum, okuma kısmında planlı en azından.
Hadi bakalım.
Hamur olmuştur görüşürüz evlerinin sultanları
Bekliyoruz kuzum sitresli günler kızın okulu evin temizliği bunlara takılacak piskolojimde yok ama insanız işte ara ara sıkıntı basıyor nasıl olur olmaz diye düşünüp duruyoruzSağol canım nerdesin sen dün yazacaktım kafam doluydu unuttum.
Şu süreçte güvenilir deseler bile o evde yaşamanız pek mümkün görünmüyor psikolojik açıdan. Üstünden zaman geçtikten sonra olur belki. Ankaraya gitme işi netleşmedi mi ki?Bekliyoruz kuzum sitresli günler kızın okulu evin temizliği bunlara takılacak piskolojimde yok ama insanız işte ara ara sıkıntı basıyor nasıl olur olmaz diye düşünüp duruyoruz
Makalatya daki evle hergün yeni bir karar alınıyor birgün ağır hasar deniliyor ertesi gün oturulur deniliyor yok o cihaz bu cihaz dünde güclendirme yapılırsa oturuluyor deniliyordu bu kadar söylentiden sonra artık güvenimiz kalmadı hiç bir şeye
En azın rahatlıkla yaşamsal bir iki parça bir şeyi alırım gözüyle bakıyorum
Güçlendirmeyi kaldırdılar canım. Orta hasarlılara dahi yıkım kararı verildi.Bekliyoruz kuzum sitresli günler kızın okulu evin temizliği bunlara takılacak piskolojimde yok ama insanız işte ara ara sıkıntı basıyor nasıl olur olmaz diye düşünüp duruyoruz
Makalatya daki evle hergün yeni bir karar alınıyor birgün ağır hasar deniliyor ertesi gün oturulur deniliyor yok o cihaz bu cihaz dünde güclendirme yapılırsa oturuluyor deniliyordu bu kadar söylentiden sonra artık güvenimiz kalmadı hiç bir şeye
En azın rahatlıkla yaşamsal bir iki parça bir şeyi alırım gözüyle bakıyorum
Şu süreçte güvenilir deseler bile o evde yaşamanız pek mümkün görünmüyor psikolojik açıdan. Üstünden zaman geçtikten sonra olur belki. Ankaraya gitme işi netleşmedi mi ki?
Canım olanda mutlaka hayır vardır. Bence sizin Ankarada yeni bir hayat kurmanız iyi olacak. Kendi ailenle eş ailesi ile yaşadığın kötü bütün hatırları da geride bırakacaksın böyle düşün. Hem sonuçta orası sizin memleketiniz isteğiniz zaman gideceğiniz bir yazlığınız var orada. Güzel olacak ben inanıyorumEşimde bende öyle düşünüyoruz gitmekte kalmakta çok zor kuzum
Evet ayın birinde eşyalar filan hazır en az bir sene ordayım küçük kız okula uyum sağlarsa çocuğu ordan oraya sürüklemem sınav senesi 2 senede kalırım. Burayı toplamam lazım ne bileyim böyle karışığız işte
Günaydın amin canımHayırlı sabahlar
Karın altından başını çıkaran çiğdemler gibi sıkıntılarımızdan, gönül yorgunluklarımızdan çıkarsın Allah bizleri.
Eki Görüntüle 3221807
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Amannnnn ben artık hiç bir şeye inanmıyorum dediğim gibi hergün yeni bir haberle uyanıyoruzGüçlendirmeyi kaldırdılar canım. Orta hasarlılara dahi yıkım kararı verildi.
Aynen bonusum ben geceleri uyumam ramazanda zaten geç uyuyan biriyim değmiyor yaniNiye kız sahurumu bekliyosun
O konakta yıkıldı kuzum artık yokCanım olanda mutlaka hayır vardır. Bence sizin Ankarada yeni bir hayat kurmanız iyi olacak. Kendi ailenle eş ailesi ile yaşadığın kötü bütün hatırları da geride bırakacaksın böyle düşün. Hem sonuçta orası sizin memleketiniz isteğiniz zaman gideceğiniz bir yazlığınız var orada. Güzel olacak ben inanıyorum
Olsun daha güzeli olur inşallah. Kafanı bulandırma Ankaraya odaklanın amasız keşkesiz sadece orayı düşünün plan yapın. Belirsizlik insanı çok yoran bir durum. Çok şükür yeni bir düzen kurabilecek imkanınız var her şey Allahın izniyle daha güzel olacak.O konakta yıkıldı kuzum artık yok
İlerde eşim dedesinin hatırasına yaptırayım diyorbakalım
AminnnGünaydin kizlar
JES gitmis.insallah cabuk döner
Sabah kizi okula götürdüm geldim.geceden makinaya tıktığım camasirlari baslatip geri uyudum
Biraz önce kalktim yıkanan camasirlari astim.
Bi nescafe yaptim iciyorum.
Aslinda evim temiz ama oyle bi süpürge cekip ön odalari,wcyi yikarim heralde.
Bu gecede Allah nasip ederse sahur yapilacak.insallah huzurla tuttugumuz bir Ramazan ayi olur hepimiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?