Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım yorma kendini

Süpersin pinhancim

Sağol canım nerdesin sen dün yazacaktım kafam doluydu unuttum.
Bekliyoruz kuzum sitresli günler kızın okulu evin temizliği bunlara takılacak piskolojimde yok ama insanız işte ara ara sıkıntı basıyor nasıl olur olmaz diye düşünüp duruyoruz
Makalatya daki evle hergün yeni bir karar alınıyor birgün ağır hasar deniliyor ertesi gün oturulur deniliyor yok o cihaz bu cihaz dünde güclendirme yapılırsa oturuluyor deniliyordu bu kadar söylentiden sonra artık güvenimiz kalmadı hiç bir şeye
En azın rahatlıkla yaşamsal bir iki parça bir şeyi alırım gözüyle bakıyorum

Şu süreçte güvenilir deseler bile o evde yaşamanız pek mümkün görünmüyor psikolojik açıdan. Üstünden zaman geçtikten sonra olur belki. Ankaraya gitme işi netleşmedi mi ki?

Güçlendirmeyi kaldırdılar canım. Orta hasarlılara dahi yıkım kararı verildi.

Günaydin kizlar
JES gitmis.insallah cabuk döner
Sabah kizi okula götürdüm geldim.geceden makinaya tıktığım camasirlari baslatip geri uyudum
Biraz önce kalktim yıkanan camasirlari astim.
Bi nescafe yaptim iciyorum.
Aslinda evim temiz ama oyle bi süpürge cekip ön odalari,wcyi yikarim heralde.
Bu gecede Allah nasip ederse sahur yapilacak.insallah huzurla tuttugumuz bir Ramazan ayi olur hepimiz icin.

Şu süreçte güvenilir deseler bile o evde yaşamanız pek mümkün görünmüyor psikolojik açıdan. Üstünden zaman geçtikten sonra olur belki. Ankaraya gitme işi netleşmedi mi ki?

Eşimde bende öyle düşünüyoruz gitmekte kalmakta çok zor kuzum

Evet ayın birinde eşyalar filan hazır en az bir sene ordayım küçük kız okula uyum sağlarsa çocuğu ordan oraya sürüklemem sınav senesi 2 senede kalırım. Burayı toplamam lazım ne bileyim böyle karışığız işte

Canım olanda mutlaka hayır vardır. Bence sizin Ankarada yeni bir hayat kurmanız iyi olacak. Kendi ailenle eş ailesi ile yaşadığın kötü bütün hatırları da geride bırakacaksın böyle düşün. Hem sonuçta orası sizin memleketiniz isteğiniz zaman gideceğiniz bir yazlığınız var orada. Güzel olacak ben inanıyorum

Güçlendirmeyi kaldırdılar canım. Orta hasarlılara dahi yıkım kararı verildi.
Amannnnn ben artık hiç bir şeye inanmıyorum dediğim gibi hergün yeni bir haberle uyanıyoruz
Gecen günde buluduğum bölge kopile yıkılıp
İki katlı evler yapılacaktı herkes konumu koruyacaktı sonraki gün beş katlı oldu mesele evde değil aslında yaşadığımız tranva etkisiyle eski düzenimize rütin hayata kavuşmak için careler aramak uzun vadede demir kazıta çaksalar gidip hiç kimse orda oturamaz.

O konakta yıkıldı kuzum artık yok
İlerde eşim dedesinin hatırasına yaptırayım diyor bakalım

O konakta yıkıldı kuzum artık yok
İlerde eşim dedesinin hatırasına yaptırayım diyor bakalım
Olsun daha güzeli olur inşallah. Kafanı bulandırma Ankaraya odaklanın amasız keşkesiz sadece orayı düşünün plan yapın. Belirsizlik insanı çok yoran bir durum. Çok şükür yeni bir düzen kurabilecek imkanınız var her şey Allahın izniyle daha güzel olacak.

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…