Sağolasın TeyomGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımSağolasın Teyom
Mimesis hakkınızda hayırlısı olsun. Bir an önce yeni düzeninizi kurarsınız inşallahTeker teker alıntı yapamadım, bir sorun oluştu.JES , @Pinhan , penyez83 , Nego , @Hemsirecik , sweetgirlcandy , @Nane limon kokusu , Teneffus Zili çok teşekkür ederim iyi dualarınız için. Dün gece annemlere geldik, bir süre burada kalacağız kızımla. Eşim de bir iki güne işe başlayacak. Bir süre şantiye evinde kalacak. Kiracı ile görüştük çıkma durumu olursa kendi evimize geçeceğiz yine. Olmazsa 8-9 aylığına bir apart bulup sonra taşınacağız. Şu an her şey çok belirsiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı budur. Çok düşündük, konuştuk. Doğru karardır inşallah. Allah utandırmasın. Evlendiğimizde oturduğumuz ilk evimiz dışında 5 yılda 4. evimiz olacak. Hepsi de il değiştirmeli. Gözüm yemiyor hiçbir şeyi.
Çok teşekkür ederim Lora, amin. Hayırlısı neyse o olsun.Hakkinda hayirlisi olsun canim hersey gönlünce olsun insallah
İnşallah fesleğen. Allah hayırlısını nasip etsin.Mimesis hakkınızda hayırlısı olsun. Bir an önce yeni düzeninizi kurarsınız inşallah
Negoooooooooooo ben uyelik iptal butonuna basmayi gectim elim değer değmez iptal ettiler helal olsun bilmiyordum bu kadar sevildiğimi
Bu kadar tez olmasini bende beklemiyordum efocumDerinlere dalma tez vakkite çık gel hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?